16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Ο καλύτερος μήνας για νέους στόχους!
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Ακολουθήστε το πάθος σας
αυτό το Φθινόπωρο!
Κράτηση Μαθήματα
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!
ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Slide
Ανακαλύψτε κάθε μήνα
Μαθήματα Μαγειρικής
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Εξειδικευμένα Προγράμματα
για ερασιτέχνες και επαγγελματίες
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

NIKKEI CUISINE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
6/02/2020 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
65€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, ,
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Εξειδικευμένα
  • Επίπεδο Mastering
NIKKEI CUISINE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Συνδυάζοντας την Ιαπωνική υπεροχή  με το Περουβιανό παιχνίδισμα, η Κουζίνα Nikkei άφησε το στίγμα της σε όλο τον κόσμο. Η γαστρονομική παράδοση του Περού είναι ένα μωσαϊκό διαφόρων πολιτιστικών επιρροών που σάρωσαν τη Νότια Αμερική.

Μια τέτοια πολιτισμική επιρροή ήταν ο συνδυασμός Iαπωνικής και Περουβιανής κουζίνας  που αναστάτωσε τον μαγειρικό κόσμο.  Nikkei σημαίνει απλά "της Ιαπωνίας" και περιγράφει την ιαπωνική διασπορά σε όλο τον κόσμο. Ειδικότερα όμως υποδηλώνει ένα μοναδικό Περουβιανό φαινόμενο, την Κουζίνα που αναπτύχθηκε εκεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων 100 ετών από πρώτες, δεύτερες και τρίτες γενιές Ιαπώνων μαγείρων.

 Οι δύο Κουζίνες δημιούργησαν πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες φινετσάτες γεύσεις που αμέσως έγιναν αποδεκτές σε όλον τον κόσμο.

Το σεμινάριο αυτό έχει στόχο να εξειδικεύσει και εμπλουτίσει τις γνώσεις στην Κουζίνα Nikkei μέσα από τις πιο δημοφιλείς παρασκευές και τεχνικές.

Επιπλέον, παρέχει εξαιρετικές ιδέες σε επαγγελματίες για fusion προσαρμογές στις Ελληνικές γεύσεις.

Πιο αναλυτικά εξετάζουμε υλικά, τεχνικές και παρασκευές όπως:

Chifa | Αji | Causas
Ceviche | Tirandito | Causa Rellena
El Barranquino
Suspiro ala limena (επιδόρπιο)

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 4 ωρών και συμπεριλαμβάνει πρακτικές εφαρμογές με συνταγές και παρουσίαση.

Στο τέλος χορηγείται βεβαίωση εκπαίδευσης και θεωρητικές και πρακτικές σημειώσεις μαθήματος.  

Απευθύνεται σε επαγγελματίες της μαγειρικής τέχνης.

Ελάχιστη Συμμετοχή 6 άτομα

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο δεν πραγματοποιείται εξαργύρωση  πόντων.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «NIKKEI CUISINE»!