16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

DEGUSTATION MENU

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
18/02/2020 16:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 69,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Decoration
  • Εξειδικευμένα
  • Gourmet
  • Επίπεδο Mastering
  • Τεχνικές
DEGUSTATION MENU

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα masterclass αφιερωμένο στην δημιουργία μενού degustation!

Το εξειδικευμένο masterclass παρουσιάζει τεχνικά πως δημιουργείται ένα degustation menu, καθώς  και την φιλοσοφία των γεύσεων που διαδέχεται η μία την άλλη για να αποδώσει ένα άψογο γευσιγνωστικό μενού. Το μενού κλιμακώνει διαδοχικά τις γεύσεις του, προσφέροντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία η οποία αντικατοπτρίζει πλήρως τον Chef δημιουργό.

Το μάθημα αντιμετωπίζει τις γεύσεις τόσο τεχνικά, όσο και γευστικά, παρουσιάζοντας παράλληλα το ιδανικό στήσιμο, τον συνδυασμό ετερόκλητων γεύσεων, αλλά και την φιλοσοφία επιλογής κατάλληλων σκευών.

Τεχνικές υψηλής γαστρονομίας σε ένα μενού 6 πιάτων μέσα από μοναδικά υλικά και γεύσεις:

Amuse Bouche
Καπνιστή πέστροφα με αβοκάντο, wasabi, λευκό ραπάνι και ponzu εσπεριδοειδών
(μαρινάρισμα πέστροφας σε ponzu και κάπνισμα με πιστόλι)
Φιλέτο μπακαλιάρου, χτένια, μανιτάρια, τόφου, γαλάκτωμα φυκιού
Τραγανό Pork Belly (σε προετοιμασία), καρότα, καραμελωμένο ginger, yuzu, άνηθος
Στήθος πάπιας (σε προετοιμασία), 5 μπαχαρικά, καλαμπόκι, σως μανταρίνι
Φιλέτο μόσχου, γαλάκτωμα μαϊντανού, μουστάρδα, καψαλισμένα κρεμμύδια

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικές γεύσεις σε ένα gourmet τελετουργικό που παρουσιάζει την μαγειρική καινοτομία μέσα από τα μάτια του Chef.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 5 ωρών και συμπεριλαμβάνει πρακτικές εφαρμογές με συνταγές και παρουσίαση.

Στο τέλος χορηγείται βεβαίωση εκπαίδευσης και θεωρητικές και πρακτικές σημειώσεις μαθήματος με συνταγές.  

Απευθύνεται σε επαγγελματίες της μαγειρικής τέχνης.

Ελάχιστη Συμμετοχή 6 άτομα

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο δεν πραγματοποιείται εξαργύρωση  πόντων.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «DEGUSTATION MENU»!