16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΑΝΑΤΟΛΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
13/12/2019 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Χρυσικόπουλος Χρήστος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Αρνί
  • Very Popular
  • Εθνική Κουζίνα
  • Επίπεδο Advanced
  • new
  • Σε Επανάληψη
ΑΝΑΤΟΛΙΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Από τα παλάτια, στην αστική Κουζίνα έως τις ταπεινές γεύσεις της ενδοχώρας, η Κουζίνας της Τουρκίας είναι ένας συγκερασμός της Οθωμανικής κουλτούρας, του πλούτου της Περσίας, της Μεσογειακής απλότητας και των Ανατολικών αρωμάτων. 
 
Για το σεμινάριο επιλέξαμε τις πιο δημοφιλείς γεύσεις της Τουρκικής Κουζίνας και ετοιμάζουμε ένα μενού 3 πιάτων. Για ορεκτικό ετοιμάζουμε icli kefte, που σημαίνει "γεμιστός κεφτές και συνήθως σερβίρεται πριν από γεύμα με πικάντικα kebab. Αποτελείται κεφτέδες με πλιγούρι γεμιστούς με κιμά και κουκουνάρι. Το κυρίως Ali Nazik Kebab για το σεμινάριο αφορά μία εξαιρετική Τουρκική τεχνική όπου η καπνιστή  μελιτζάνα ενώνεται με τις γεύσεις του γιαουρτιού αρωματισμένου με σκόρδο και εμπλουτίζεται από ψιλοκομμένο αρνάκι ή μοσχάρι μαγειρεμένο σε σάλτσα τομάτας. To σεμινάριο κλείνει γευστικά το Kazan Dibi, η γευστική κρέμα που η επιφάνεια της καψαλίζεται μέχρι να αποδώσει την υπέροχα καραμελιζέ κρούστα της. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΑΝΑΤΟΛΙΑ»!