Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ (Ι) - ΙΤΑΛΙΑ![]() Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν. Ένα εξαιρετικό σεμινάριο, μέρος μεγαλύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος, στο οποίο εκπαιδευόμαστε στην τέχνη των φρέσκων και χειροποίητων ζυμαρικών. Από την τεχνογνωσία των πρώτων υλών, στο ιδιαίτερο ζυμάρι και τους τρόπους ανοίγματος και προετοιμασίας των ζυμαρικών, επικεντρωνόμαστε τόσο στις τεχνικές διαδικασίες, όσο και στους τύπους των ζυμαρικών. Η βαρύτητα του σεμιναρίου είναι μεγάλη, καθώς η γνώση και η εμπειρία που αποκομίζεται τόσο από την κατανόηση της τεχνικής δημιουργίας του ζυμαριού όσο και από τις εφαρμογές στην κουζίνα, δίνει τα φόντα για εξαιρετικές μαγειρικές παρασκευές. Με ζύμη σιμιγδαλιού ετοιμάζουμε τα περίφημα cavatelli, τα δημοφιλή tortellini, τα ρουστικ lorighittas και τα πολύ διαφορετικά culurgionis (εξαιρετική εναλλακτική των ραβιόλι). Τα ζυμαρικά ετοιμάζονται με τις συνοδευτικές σάλτσες τους και σερβίρονται ανάλογα. Κάθε σεμινάριο είναι αυτοτελές και δίνει την δυνατότητα ανεξάρτητης παρακολούθησης. Ανακαλύψτε το -> Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ (ΙΙ) - ΕΛΛΑΔΑ
Γεωργαλά Μαρία Γνωρίστε την ομάδα μας
35
3/12/2019 17:00
-
21:00
ΜΟΝΟ 39,90€
για ένα άτομο
Εξειδικευμένα Μαθήματα
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο:
2109882378
Email: |
Γνωρίστε μας καλύτερα και μείνετε πάντα συντονισμένοι για τις επόμενες κινήσεις μας! #mathimatamageirikis #cookeryclub #cookinglessons