ΑΡΧΙΚΗ
(+30) 210 9882378

RAGOUT BOLOGNAISE (Mastering the technique)

RAGOUT BOLOGNAISE (Mastering the technique)

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Ragù alla bolognese λένε οι Ιταλοί, μακαρόνια με κιμά οι Έλληνες, ωστόσο οι τεχνικές που απαιτούνται για το μοναδικό πιάτο διαφέρουν τόσο γευστικά όσο και τεχνικά ! 
Στο σεμινάριο αντιμετωπίζουμε τις Ιταλικές τεχνικές όπως αυτές εξασκούνται σε μία trattoria. Η τεχνική εμφανίστηκε τον 18ο αιώνα και θεωρήθηκε γαστρονομική κληρονομιά της Ιταλίας όταν η Accademia Italiana della Cucina ζήτησε την επίσημη καταγραφή της από το Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
 
Ετοιμάζουμε την αυθεντική Ιταλική σάλτσα όπου το κρέας μαγειρεύεται ξεχωριστά και ετοιμάζουμε 2 sofrito για να το εμπλουτίσουν, με τομάτα και κρεμμύδι. Επιπλέον, το σεμινάριο μας εκπαιδεύει στην δημιουργία ζύμης από κρόκους αυγών και ελαιόλαδο για pasta και στο άνοιγμα και μαγείρεμα χειροποίητων ζυμαρικών

Ελάχιστη Συμμετοχή 6 άτομα 

Γεωργαλά Μαρία Γνωρίστε την ομάδα μας
35
28/11/2019 18:00   -   21:00
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
Μαθήματα Μαγειρικής
Λ. Βουλιαγμένης 299
Άγιος Δημήτριος, 17343
Τηλέφωνο: 2109882378
Email:

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «RAGOUT BOLOGNAISE (Mastering the technique)»

Stay in touch