CHOCOLATE PYRAMID
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα από τα επιδόρπια του παγκόσμιου ζαχαροπλάστη 2017 Jean Thomas Schneider που παρουσιάστηκε στα Μαθήματα Μαγειρικής! Η σοκολατένια πυραμίδα αποτελεί μία δημιουργία πολυστρωματική, με σύνθετες υφές και γεύσεις, αλλά και υψηλές απαιτήσεις στην εκτέλεση των τεχνικών. Στην βάση του δημιουργούμε genoise φράουλας και αμυγδάλου, στην καρδιά του γλυκού παρασκευάζουμε infusion από τσάι κόκκινων φρούτων και μους σοκολάτας και στον πυρήνα της μία εξαιρετική κρέμα βανίλιας. Η επικάλυψη γίνεται όλη με flockage (ψέκασμα) σοκολατένιου βουτυροκακάου και γαρνίρισμα με καρύδα και κόκκινα φρούτα. |
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.