16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Error URL for file is not valid
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Πίτες Θράκης & Επτανήσων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24/02/2016 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
24,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 14,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Παραδοσιακή Μαγειρική
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
  • new
Πίτες Θράκης & Επτανήσων

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Αυτό το μάθημα μας βάζει κατά κάποιο τρόπο στο κλίμα των αποκριών, αφού η κρεατόπιτα της Κεφαλονιάς που θα ετοιμάσουμε συνηθίζεται τη περίοδο των αποκριών αλλά και την ημέρα της Ανάληψης. Φτιάχνεται με φύλλο και με βασική γέμιση αρνιού, ρυζιού, φέτας, κρεμμυδιού. Ταξιδεύοντας μέχρι τη Λευκάδα συναντάμε μια πίτα με ψάρι! Ο λόγος για την πεντανόστιμη και πικάντικη μαριδόπιτα Λευκάδας,  στην οποία τοποθετούνται με σειρά τα μαριδάκια καθαρισμένα . Μηλίνα, λέγεται η Θρακιώτικη τυρόπιτα, και παρασκευάζεται με χωριάτικο φύλλο, μαζί θα μάθουμε όλες τις τεχνικές και τα μυστικά για μια απολαυστική Μηλίνα! Η τέταρτη πίτα που θα μάθουμε λέγεται Γκόλιο, μια θρακιώτικη αλμυρή ξεσκέπαστη πίτα κολοκυθο-ομελέτας που θα σας κάνει να γλύφετε τα δάχτυλα σας!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης                                               

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Πίτες Θράκης & Επτανήσων»!