16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Error URL for file is not valid
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Τζιγεροσαρμάδες & Σεφταλιές

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
25/02/2016 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 19,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 9,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
  • new
Τζιγεροσαρμάδες & Σεφταλιές

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Sarmas, ένα πιάτο της Οθωμανικής Κουζίνας παραγεμισμένο με κρέας και μόνο και τυλιγμένο με μπόλια. Η σεφταλιά, είναι η αντίστοιχη λιχουδιά της Κυπριακής Κουζίνας με διαφορετική γέμιση. Δύο μοναδικά πιάτα που μπορούν να χαρίσουν μεγαλοπρεπείς συνταγές και να σας μάθουν πληθώρα τεχνικών. Από το μπλανσάρισμα των κρεάτων και εντοσθίων, στο τύλιγμα της μπόλιας και το ψήσιμο των κρεάτων μέχρι την κλασσική λαδολέμονο ή την πιο περίτεχνη σως βελουτέ. Παράλληλα, βλέπουμε τα συνοδευτικά τους που οι Λιβανοί συνηθίζουν να τα αποκαλούν labneh ή αλλιώς γιαούρτι με τυρί και μυρωδικά.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης                       

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Τζιγεροσαρμάδες & Σεφταλιές»!