Αρνάκι Φρικασέ-Χοιρινό Πρασοσέλινο
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Very Popular
- Κρέας
- Επίπεδο Basics
- new
- Special Edition
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Κλασσική Ελληνική Μαγειρική με δύο πιάτα παρεμφερή που έχουν αγαπηθεί ιδιαιτέρως. Αν και η γαλλική τεχνική φρικασέ παραπέμπει σε εντελώς διαφορετικά μαγειρέματα, ωστόσο στην Ελλάδα το φρικασέ προϋποθέτει αρνάκι, χοιρινό ή κοτόπουλο βρασμένο (μπλανσίρ) σε ζωμό με λαχανικά (μαρούλι, σέλινο), δεμένο με αυγολέμονο. Παραλλαγή της τεχνικής είναι το χοιρινό με σέλινο και πράσα. Εμείς εξετάζουμε παραδοσιακά αυτά τα δύο μαγειρέματα και τα αποδίδουμε τεχνικά με τον πιο άρτιο και γευστικό τρόπο!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.