16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Error URL for file is not valid
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Αρνάκι Φρικασέ-Χοιρινό Προσοσέλινο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
9/02/2016 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 24,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Παραδοσιακή Μαγειρική
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Very Popular
  • Κρέας
  • Επίπεδο Basics
  • new
  • Special Edition
Αρνάκι Φρικασέ-Χοιρινό Προσοσέλινο

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Κλασσική Ελληνική Μαγειρική με δύο πιάτα παρεμφερή που έχουν αγαπηθεί ιδιαιτέρως. Αν και η γαλλική τεχνική φρικασέ παραπέμπει σε εντελώς διαφορετικά μαγειρέματα, ωστόσο στην Ελλάδα το φρικασέ προϋποθέτει  αρνάκι, χοιρινό ή κοτόπουλο βρασμένο (μπλανσίρ) σε ζωμό με λαχανικά (μαρούλι, σέλινο), δεμένο με αυγολέμονο. Παραλλαγή της τεχνικής είναι το χοιρινό με σέλινο και πράσα. Εμείς εξετάζουμε παραδοσιακά αυτά τα δύο μαγειρέματα και τα αποδίδουμε τεχνικά με τον πιο άρτιο και γευστικό τρόπο!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος     Κατσαριώτης    

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Αρνάκι Φρικασέ-Χοιρινό Προσοσέλινο»!