Αρτοποιία χωρίς Γλουτένη
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Αρτοποιία
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Αρχικά το ψωμί χωρίς γλουτένη αντιμετωπίστηκε ως μία προσωρινή διατροφική τάση. Κάλυψε όμως τις ανάγκες μεγάλης κατηγορίας καταναλωτών! Η γλουτένη αποτελεί ένα σύνολο πρωτεϊνών άκρως απαραίτητων στη διαδικασία της μετατροπής του αλευριού σε ψωμί. Στο μάθημα αυτό θα μάθετε όλα τα απαραίτητα σχετικά με την αρτοποίηση προϊόντων χωρίς γλουτένη και θα παρασκευάσουμε διάφορα λαχταριστά αρτοδημιουργήματα. Θεωρία βασικών αρχωών αρτοποίας. Ένα μάθημα εξειδικευμένο στην αρτοποιία.
Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Γαλής
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.