Ανακαλύψτε κάθε μήνα Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Μαθήματα και Masterclasses...![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Eκπαιδευτείτε γρήγορα & μεθοδικά στη βάση της μαγειρικής τέχνης!
Δευ 11
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΟΛΗ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ 15 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Τρι 12
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΤΑΧΥΡΥΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Όλη η βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης σε 8 μαθήματα!
Τρι 12
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ CAKES
Εξειδικευμένος Κύκλος Εκπαίδευσης για Cakes με ενότητες που εστιάζουν σε βασικές παρασκευές με μεγάλη εμπορική ζήτηση!
Τετ 04
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
BOUILLABAISSE
Γαλλική μπουγιαμπέσα, παραδοσιακή ψαρόσουπα από την Μασσαλία... Περιλαμβάνει πετρόψαρα, αλλά αναλόγως το ύφος και τις συνθήκες μπορεί να δεχθεί αμέτρητες προσθήκες σε θαλασσινά και οστρακοειδή
Πεμ 05
![]() Μαθήματα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής
CHRISTMAS FIGURES COOKIES
Τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα! Εκπαιδευόμαστε στην χρήση ζαχαρόπαστας επιλέγοντας ανάμεσα στα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα σχέδια: Τον Αί Βασίλη, την πολική αρκούδα, το πιγκουινάκι και την καραμέλα! Σε αυτό το μάθημα εκπαιδευόμαστε σε 4 σχέδια.
Παρ 06
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΨΩΜΙΑ
Τι είναι αυτό που κάνει την διαφορά σε ένα χειροποίητο ψωμί? Τι διαχωρίζει ένα καλό αφράτο ψωμί από το πιο γευστικό ψωμί?
Παρ 06
06/12
11:00
- 14:00
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
OSSO BUCO BIANCO
Έχει δυο εκδοχές, η πρώτη είναι το εξαιρετικό Osso buco Μπιάνκο ή λευκό χάρη της σάλτσας του. Η δεύτερη εκδοχή του απαιτεί σκούρο ζωμό κρέατος...
Παρ 06
06/12
11:00
- 14:00
![]() Αρτοποιία
PHYLLO
Ανοίγουμε 3 διαφορετικά φύλλα χρησιμοποιώντας 3 συνταγές… Μία διαδικασία την οποία ο Chef παρουσιάζει κατά το μάθημα και εσείς εκτελείτε, τόσο στην τεχνική του φύλλου, όσο και στην ιδιαιτερότητα που παρουσιάζουν οι γεμίσεις.
Παρ 06
![]() Αρτοποιία
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
Παρασκευάζουμε και εκπαιδευόμαστε μεθοδικά σε τεχνικές και tips για την δημιουργία 3 γεμίσεων που θα μας δώσουν τρείς διαφορετικές γεύσεις με τυρί, με κρέμα, αλλά και με κιμά!
Παρ 06
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
Ποια είναι η σωστή τεχνική για να δημιουργήσουμε αφράτα μπιφτέκια? Ποιος είναι ο σωστός χρόνος αλλά και τρόπος ψησίματος? Με την βοήθεια του Chef μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για να επιλέξουμε σωστά κιμά
Παρ 06
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
SPARE RIBS
Εκπαιδευόμαστε σε διαφορετικές τεχνικές και κοπές κρεάτων οι οποίες συνδυάζονται με αγαπημένες γεύσεις: Spare ribs χοιρινά Bbq με καπνιστα μπαχαρικά | Αρνίσια ribs με με γλάσο πορτοκαλιού και τζίντζερ | Μοσχαρίσια ribs με χειροποίητη bbq.
Σαβ 07
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
MINI CARROT AND RED VELVET CAKE - XMAS EDITION
Το εορταστικό carrot cake περιλαμβάνει μείγμα από xmas spices, ξηρούς καρπούς και φυσικά τις αγαπημένες γεύσεις του καρότου σε μίνι ατομικά κέικ με κρέμα τυριού και Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!
Σαβ 07
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
BREADFAST
3 συνταγές, πληθώρα τεχνικών, 1 κοινός παρονομαστής, το ψωμί ως ένα απολαυστικό πρωινό ή brunch! Φτιάχνουμε βουτυρένια μπριος με πανσέτα, πράσα και chevre, Egg boat breads με ψιλοκομμένη τομάτα και μυρωδικά, Strata bread με χοιρομέρι, τσένταρ, μαιντανό και τσίλι!
Σαβ 07
![]() Εξειδικευμένα Μαθήματα
THE SCIENCE OF MEAT MARINADES – BRINES | Η επιστήμη στις μαρινάδες & άλμη για κρέατα
Ένα masterclass όπου η τεχνογνωσία στη συντήρηση των κρεάτων με αλάτιση και όξινα μέσα συναντάει την υψηλή μαγειρική. Τελειοποιήστε τις μαρινάδες, προσδώστε αρώματα βοτάνων, εκπαιδευτείτε στη συντήρηση κρεάτων σε άλμη και δημιουργείστε μοναδικές γεύσεις με τη δική σας σφραγίδα σε κρέατα και καπνιστά αλλαντικά!
Δευ 09
![]() Εξειδικευμένα Μαθήματα
ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ
Αν σας λέγανε ότι μπορείτε να ελέγξετε τις πωλήσεις της επιχείρησής σας, θα αφήνατε στην τύχη τους παράγοντες που επηρεάζουν τον τζίρο σας? Το μενού αποτελεί το μοναδικό είδος προώθησης που θα διαβαστεί από το 100% των πελατών για την τελική επιλογή στην παραγγελία. Μπορεί άμεσα να επηρεάζει όχι μόνο τι θα αγοράσει ο πελάτης αλλά τελικά πόσα θα ξοδέψει.
Δευ 09
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΤΡΙΓΩΝΑ & CANOLIS
Τα πιο νόστιμα επιδόρπια! Τρίγωνα Πανοράματος & Τα Ιταλικά cannolis. Βασικές τεχνικές ζαχαροπλαστικής, τόσο για τις ζύμες όσο και για τις κρέμες!
Δευ 09
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Ένα μενού που σερβίρεται στα καλύτερα εστιατόρια την περίοδο των Χριστουγέννων και θεωρείται ιδιαίτερα δημοφιλές κυρίως λόγω του ιδανικού συνταιριασμού των γεύσεων.
Δευ 09
![]() Εξειδικευμένα Μαθήματα
THE ART OF SMOKING | Τεχνολογία Καπνίσματος
Η σύγχρονη τεχνολογία και η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εμπειρία και το μεράκι των σεφ, διαμορφώνουν ένα ταξίδι στο κόσμο του καπνίσματος, όπου τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και η πλούσια γεύση του καπνιστού αναδεικνύονται μέσα από επιστημονικά σχεδιασμένη μεθοδολογία.
Τρι 10
![]() Εξειδικευμένα Μαθήματα
Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ (ΙΙ) - ΕΛΛΑΔΑ
Ανακαλύψτε την τέχνη των Ελληνικών χειροποίητων ζυμαρικών σε ένα μοναδικό σεμινάριο που εστιάζει στις βασικές τεχνικές και δεξιότητες δημιουργίας ζύμης και επεξεργασίας της για να μας δώσει τα πιο νόστιμα Ελληνικά ζυμαρικά!
Τρι 10
![]() Εξειδικευμένα Μαθήματα
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ (WORKSHOP)
Έχετε αναρωτηθεί πόσο αποτελεσματικά είναι κοστολογημένη κάθε συνταγή που εκτελείται στην κουζίνα? Κατά πόσο πετάτε χρήματα στον σκουπιδοτενεκέ πριν καν πουληθεί το πιάτο αυτό? Αν εσείς ως επιχειρηματίας, σεφ ή ζαχαροπλάστης, έχετε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να λάβει ο πελάτης ένα άρτιο προϊόν, στην σωστή τιμή, χωρίς να δημιουργεί επιπλέον ζημιά στην επιχείρηση?
Τρι 10
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ – ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ
Ένα από τα παραδοσιακά γλυκά που δεσπόζουν σε κάθε σπίτι όλη την περίοδο των γιορτών. Το μυστικό είναι στο ζύγισμα των υλικών, στο σωστό σιρόπιασμα, στα ιδιαίτερα αρωματικά μπαχαρικά και την συνταγή του μπισκότου.
Τρι 10
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
MONT BLANC
Ένα διάσημο και μεγαλεπήβολο σαν το όνομά του, το οποίο πήρε από το γνωστό σε όλους χιονισμένο βουνό, Mont Blanc!
Τετ 11
![]() Εξειδικευμένα Μαθήματα
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Το βιογραφικό σημείωμα, το πρώτο βήμα πριν την συνέντευξη, περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για τον υποψήφιο που ενδιαφέρει κάθε επιχείρηση.Ένα workshop (ασκήσεις, εργασίες, συζητήσεις) απαραίτητο για όλους όσους θέλουν να πετύχουν μοναδικές συμφωνίες με τις επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρουν περισσότερο!
Τετ 11
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
CINNAΜON ROLLS
Διδασκόμαστε την τεχνική για να δημιουργήσουμε αφράτη ζύμη, τον σωστό χρόνο ψησίματος και δίνουμε άρωμα κανέλας σε συνδυασμό με σταφίδες. Ολοκληρώνουμε με γλάσσο σοκολάτας γάλακτος.
Τετ 11
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
LAST XMAS
Το απολύτως εορταστικό μενού 4 πιάτων με πληθώρα τεχνικών και γεύσεων!
Τετ 11
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
COQ A LA CHOCOLAT
Όταν η σοκολάτα συναντάει την μαγειρική, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μόνο εκρηκτικό! Μαθαίνουμε πώς να εντάσσουμε σωστά την σοκολάτα σε σάλτσες και σως, επιτρέποντας στην γλυκύτητα και τον πλούτο της γεύσης της να διοχετευτεί στο φαγητό.
Πεμ 12
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΣΟΥΠΕΣ
Πρώτο πιάτο στο εορταστικό τραπέζι, φινετσάτες, ιδανικές για να δώσουν το έναυσμα στο εορταστικό δείπνο. Σε αυτό το μάθημα ετοιμάζουμε 4 διαφορετικές σούπες που χαρίζουν όλες τις ιδιαίτερες γεύσεις..,
Πεμ 12
12/12
11:00
- 14:00
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
CHOCOLATE CHRISTMAS BALLS
Οι χριστουγεννιάτικες μπάλες σοκολάτας είναι κάτι περισσότερο από ένα κατάλληλο γλυκό για την εορταστική περίοδο. Μπορούν επίσης να είναι ένα νόστιμο επιδόρπιο που συνδυάζει πολλαπλές τεχνικές .....
Πεμ 12
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
WHITE CHRISTMAS
Ένα μενού για prive τραπέζια με σούπα κάστανου και Γκοργκοντζόλα, γαλοπούλα alla Milanese και το must γλυκό της εποχής... Χριστουγεννιάτικο ρολό σοκολάτα με κάστανα.
Πεμ 12
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ROQUEFORT & BLUE CHEESE
Αγαπημένο τυρί του βασιλιά Καρλομάγνου, αλλά και των Παπών της Ιταλίας, τα κλασικά μπλε τυριά μούχλας παρασκευάζονται από κυρίως από πρόβειο γάλα και αναγνωρίζονται εύκολα από τις μπλε φλέβες τους που εκτείνονται σε όλο το εύθρυπτο σώμα τους.
Πεμ 12
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
Δύο εκδοχές, η κλασσική με βανίλια και αρωματικό μαχλέπι που δίνει άλλη διάσταση στην γεύση της, καθώς και η αμερικάνικη με γλάσο ζάχαρης, ξηρούς καρπούς και φρέσκα κομμάτια φρούτων εποχής!
Παρ 13
13/12
11:00
- 14:00
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
GOURMET BRUNCH
Ένα μενού a la carte που περιλαμβάνει τα πάντα, υπέροχες γεύσεις και πολλές τεχνικές: Αυγά ποσέ σε English Muffin με φιλέτο σολομού, σπανάκι και σως Hollandaise εν είδει ορεκτικού, ψητό toast με μπανάνα γκρατινέ και...
Παρ 13
13/12
11:00
- 14:00
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
PICCOLA ITALY
Από τα μονοπάτια της Ρώμης στα στενά της Νάπολι, ένα εξαιρετικό Ιταλικό μενού το οποίο εντρυφά σε αλμυρές και γλυκές τεχνικές !
Παρ 13
13/12
11:00
- 14:00
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ
Τι μπορεί να κάνει ακόμη πιο εορταστικά και γευστικά τα τσουρέκια? Την εορταστική νότα ενισχύουν η διακόσμηση και τα αρώματά που αναδύονται από τα ιδιαίτερα υλικά και τα Χριστουγεννιάτικα μπαχαρικά που χρησιμοποιούνται κατά την προετοιμασία.
Παρ 13
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΑΝΑΤΟΛΙΑ
Για το σεμινάριο επιλέξαμε τις πιο δημοφιλείς γεύσεις της Τουρκικής Κουζίνας και ετοιμάζουμε ένα μενού 3 πιάτων: icli kefte | Ali Nazik Kebab | Kazan Dibi
Παρ 13
![]() Μαθήματα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής
GINGER BREAD HOUSE
Ένα ιδιαίτερο μάθημα τεχνικής για τους λάτρεις της Ζαχαροτεχνικής. Κάθε χρόνο όλοι μας θαυμάζουμε τα περίτεχνα στολισμένα Ginger Bread σπιτάκια με τις περίτεχνες λεπτομέρειες από Royal Icing και ζαχαρωτά.
Σαβ 14
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
GRAND VENEUR
Γαλλική Κουζίνα σε όλο το μεγαλείο ! Προτάσεις για επίσημο δείπνο με μεγάλη δεξιοτεχνία στο μαγείρεμα. Το όλο μάθημα στηρίζεται στην εξαιρετική σως grand veneur, η οποία απαιτεί προσεχτική συμπύκνωση κόκκινου κρασιού και είναι ιδανική για να συνοδέψει κυνήγια.
Σαβ 14
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
LEMON PIE ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Σε αυτό το μάθημα συνδυάζουμε το λεμόνι με την αψάδα του ελαιόλαδου και δημιουργούμε μια Ελληνική τάρτα λεμονιού, απολαυστική, υγιεινή και λαχταριστή.
Σαβ 14
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
CHIC & GLAMOROUS
1 glam - μενού 4 πιάτων στο απόλυτο γευστικό ντουέτο 2 Chefs, με Γαλλικές σικάτες επιρροές και φινετσάτη γεύση: Από την γλυκιά σούπα κολοκύθας με μυρωδικά και γλυκά μπαχαρικά Χριστουγέννων που ανοίγει έντεχνα τις γεύσεις ως πρώτο πιάτο,
Σαβ 14
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΤΡΟΥΦΕΣ
Χριστουγεννιάτικες σοκολατένιες τρούφες! Το πιο επιτηδευμένο κέρασμα. Εκπαιδευόμαστε στην άψογη εκτέλεση του γκανάζ (αν θέλουμε να πετύχουμε τις τέλειες τρούφες) και στο εξαιρετικό αρωμάτισμά του. Το μάθημα αυτό έχει στόχο να μας εκπαιδεύσει σε γεμίσεις και πώς αυτές δένουν υπέροχα με την χροιά της σοκολάτας.
Δευ 16
16/12
11:00
- 14:00
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΚΑΣΤΑΝΟ
Σε αυτό το μάθημα θα εκπαιδευτούμε πώς να χρησιμοποιούμε σωστά αυτό το λατρεμένο υλικό, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, ενέργεια και θρεπτικά συστατικά.
Δευ 16
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΟΛΟΜΟΥ
υλικό, 2 τεχνικές σε μοναδικές συνταγές…ολομό ταρταρ gravlax τυλιγμένο σε φύλλο κρούστας & φιλέτα σολομού ψητά στον φούρνο μελωμένα με μοναστηριακή μπύρα
Δευ 16
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Με τόσους τύπους μανιταριών, οι δυνατότητες (και οι συνταγές) είναι ατελείωτες. Υψηλά σε φυτικές ίνες και βιταμίνες, χωρίς λιπαρά και χοληστερόλη, δημοφιλή σε όλο τον κόσμο λόγω της μαγειρικής ευελιξίας τους,..
Δευ 16
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ
Ότι δίνει γεύση στα σοκολατάκια έχει σχέση κυρίως με την ποιότητα της σοκολάτας, το στρώσιμο της και το φίνο γέμισμα της.
Τρι 17
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
PARIS BREST | ÉCLAIR ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ
Xmas αφιέρωμα στην Γαλλική Ζαχαροπλαστική.......
Τρι 17
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ
Απαραίτητο σε ένα γιορτινό τραπέζι θεωρείται από πολλούς μια χειροποίητη πίτα από κάποιο μέρος την χώρας μας. Μια γευστική αναδρομή στα γαστρονομικά ήθη και έθιμα του τόπου μας...
Τετ 18
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ - ΡΟΖΕΔΕΣ
Τα Χριστούγεννα είναι τόσο κοντά που δεν μπορούμε να μην φτιάξουμε τα αγαπημένα, παραδοσιακά εδέσματα που θα στολίσουν το γιορτινό μας τραπέζι!
Τετ 18
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
HAUTE COUTURE MACARONS
Eκπαιδευόμαστε σε 3 μαγευτικές γεύσεις: macarons με crème de cassis που βγάζει στην επίγευση τις φρουτώδεις γεύσεις των γλυκόξινων μούρων, macarons με κρέμα αρωματισμένη με prosecco και framboise που αφήνει την...
Τετ 18
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
THE GRANDE MENU
1 μεγαλοπρεπές μαγείρεμα με απίστευτες τεχνικές σε 1 μενού 4 πιάτων που δοκιμάζει τις δυνατότητες σας στην κουζίνα. Σούπα σπαραγγιών με γαρίδες, αυγοτάραγο και τουιγ πιπεριών, για 1ο πιάτο παρασκευάζουμε μονοράβιολο μανιταριών με σάλτσα καρυδιών, φασκόμηλο και θυμάρι, ενώ για το κυρίως ετοιμάζουμε ζουμερό στήθος πάπιας με 5...
Τετ 18
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΙΣΛΙ | ΣΕΚΕΡ ΠΑΡΕ
Δύο εξαιρετικά γλυκίσματα που μοιάζουν με τα μελομακάρονα αλλά και διατηρούν τον δικό τους γευστικό, ζαχαροπλαστικό και πολιτιστικό χαρακτήρα σε ένα μοναδικό μάθημα τεχνικών...
Πεμ 19
19/12
11:00
- 14:00
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΟΡΤΥΚΙ
Μια συνταγή για όσους αγαπάνε το κυνήγι και θέλουν να το συνδυάσουν με gourmet γεύσεις. Μαθαίνουμε να δένουμε το ορτύκι με την μέθοδο μπαρνιε και προετοιμάζουμε το κυνήγι για το μαγείρεμα. Το ορτύκι συνοδεύει η γευστική παρασκευή duxelle
Πεμ 19
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΔΕῖΠΝΟΝ
Εξαιρετικό μενού δια χειρός του Chef με τρία πιάτα που παραπέμπουν σε δείπνο ειδικών περιστάσεων.
Πεμ 19
![]() Μαθήματα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής
XMAS COOKIES
4 πολύ όμορφα χριστουγεννιάτικα σχέδια σε box έτοιμα να προσφερθούν τις γιορτές μαζί με τις θερμότερες ευχές σε αγαπημένα πρόσωπα… Στόχος είναι να εξειδικευτούμε στον άψογο σχεδιασμό 2D.
Πεμ 19
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ - ΡΟΖΕΔΕΣ
Τα Χριστούγεννα είναι τόσο κοντά που δεν μπορούμε να μην φτιάξουμε τα αγαπημένα, παραδοσιακά εδέσματα που θα στολίσουν το γιορτινό μας τραπέζι!
Πεμ 19
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
XMAS BABA au RHUM
Σε αυτό το μάθημα θα εντρυφήσουμε στα μυστικά για ένα ζουμερό baba, βουτηγμένο στο ιδανικό αρωματισμένο με αλκοόλ σιρόπι και συνδυασμένο με κρέμα γεμάτη με χριστουγεννιάτικα αρώματα.
Πεμ 19
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΤΟ ΕΚΜΕΚ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Το ‘’βαρύ πυροβολικό’’ της πολίτικης κουζίνας, το εκμέκ, έχει πολλούς ένθερμους θαυμαστές. Η γιορτινή εκδοχή του θα αποκτήσει και άλλους. Εκπαιδευόμαστε στις τεχνικές με μεθοδικότητα και αποκτάμε εξειδικευμένες γνώσεις για την παρασκευή της σιροπιαστής βάσης.
Παρ 20
20/12
11:00
- 14:00
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ |ΡΑΒΑΝΙ | ΣΑΜΑΛΙ
Η καρυδόπιτα μοιάζει ένα συνηθισμένο γλυκό, πρέπει όμως να πετύχεις τον σωστό χρόνο ψησίματος για να αναδείξει την γεύση και τα αρώματα της.πό την άλλη μεριά το Πολίτικο ραβανί με ή χωρίς ινδοκάρυδο, έχει την δική του μαγεία ,
Παρ 20
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ
Όλη η γεύση και η φαντασία των Χριστουγέννων σε 4 απίστευτες σαλάτες. Τι τις διαφοροποιεί? Η δημιουργικότητα του Chef, τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης μέχρι την σύνθεση τους...
Παρ 20
20/12
11:00
- 14:00
![]() Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
HAVANA
Στους ρυθμούς της ένα εξαιρετικό επιδόρπιο εξαιρετικών προδιαγραφών με φινετσάτη ντακουάζ, κροκάν λευκής σοκολάτας και πραλίνας, κρεμώ πορτοκάλι, pate de fruit πορτοκάλι και μους φυστίκι μας ξυπνά τα πάθη μίας χώρας γεμάτης μυστήριο και ερωτισμό!
Παρ 20
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
JUST BEFORE CHRISTMAS
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μαγειρεύουμε το τελευταίο εορταστικό μενού 4 πιάτων! Ζεστή σούπα κολοκύθας - δροσερή σαλάτα (καρυκευμένη με Xmas spices mix) - κλασσικό χοιρομέρι ψημένο στους χυμούς του κρέατος...
Παρ 20
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
XMAS JOY
Ένα μενού με κοσμοπολίτικη προέλευση και ιδιαίτερο χαρακτήρα...Σε χειμωνιάτικο τόνο το μενού ανοίγει η σούπα βελουτέ κάστανου με τις έντονα αμυλούχες γεύσεις
Παρ 20
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Μαγειρεύουμε μαζί όλα τα κλασσικά πιάτα των Χριστουγέννων και χαρίζουμε λίγη από την μαγεία της πιο όμορφης γιορτής στο τραπέζι μας. Βασικό συστατικό στην σύνθεση του μενού το κρέας...
Σαβ 21
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ
ύο τρόποι για να εκπαιδευτούμε στις τεχνικές μαγειρικής ψησίματος και να αποδώσουμε την γαλοπούλα με διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς
Σαβ 21
![]() Μαθήματα Μαγειρικής
CHRISTMAS ΜΕΑΤ
3 διαφορετικά κρέατα γεμισμένα με φρούτα σε διαφορετικές τεχνικές εφαρμογές: καρέ χοιρινό γεμιστό με μήλα, χοιρινή σπάλα με κυδώνια, κοτόπουλο με χουρμάδες.
Σαβ 21
![]()
Τρι 07
![]()
Δευ 13
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΤΑΧΥΡΥΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία.
Δευ 13
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Eκπαιδευτείτε γρήγορα & μεθοδικά στη βάση της μαγειρικής τέχνης!
Δευ 13
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ SUSHI
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Sushi για επαγγελματίες!
Τρι 14
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΟΛΗ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕ 15 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Τετ 15
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Η βάση της ζαχαροπλαστικής σε 5 πολύ σημαντικά μαθήματα για να κατανοήσετε τις βασικές τεχνικές.
Τετ 15
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΤΑΧΥΡΥΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Όλη η βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης σε 8 μαθήματα!
Τετ 15
![]() Εξετάσεις Πιστοποίησης
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Cook Chef
Πιστοποιήστε άμεσα τις γνώσεις σας!
Σαβ 25
![]() Εξετάσεις Πιστοποίησης
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Pastry Chef
Πιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα!
Σαβ 25
![]() Εξετάσεις Πιστοποίησης
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Commis Pastry Chef
Πιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα!
Σαβ 25
![]() Εξετάσεις Πιστοποίησης
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Commis Chef
Πιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα!
Σαβ 25
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ BURGER
Το Burger κατατάσσεται στα πιο δημοφιλή είδη γρήγορου φαγητού! Ανακαλύψτε την τέχνη του σε ένα Πρόγραμμα Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν σε εξειδικευμένες τεχνικές και δεξιότητες!
Τρι 11
![]() Κύκλοι Μαθημάτων
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ YACHTS & VILLAS
Εκπαιδευτείτε ανάμεσα σε διαφορετικά εξειδικευμένα μενού και ιδανικούς συνδυασμούς. Στόχος να αποκτήσετε εφόδια και γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις που υπάρχουν μέσα σε μικρές κουζίνες σε σκάφη αλλά και βίλες.
Τετ 12
|
Γνωρίστε μας καλύτερα και μείνετε πάντα συντονισμένοι για τις επόμενες κινήσεις μας! #mathimatamageirikis #cookeryclub #cookinglessons