
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Η κατοχή και η επικαιροποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται στη σύγχρονη κοινωνία αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την ικανότητα ενός ατόμου να ενταχθεί, αλλά και να παραμείνει στην αγορά εργασίας. Επιπλέον, η πιστοποίηση είναι βασική ανάγκη, για όσους θέλουν να αποδείξουν την συμμόρφωση, αλλά και τη γνώση τους σε βασικούς εργασιακούς τομείς της εστίασης.
Η αξιολόγηση σας διεξάγεται από έναν αναγνωρισμένο καθώς επίσης αναγνωρίσιμο φορέα πιστοποίησης όπως είναι η ACTA, η οποία μπορεί να προσφέρει:
- Βεβαιώνει και αποδεικνύει την ορθή ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας
- Εξασφαλίζει, με τον πλέον αναγνωρισμένο τρόπο, το επίπεδο γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων του υποψηφίου.
- Συγκεκριμενοποιεί το γνωστικό πλαίσιο που αντιστοιχεί στον υποψήφιο, καθιστώντας πιο εύκολη την αξιολόγησή του.
Ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας έχουν θεσμοθετήσει την απαίτηση πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων, σε πολλούς τομείς και επίπεδα της παραγωγικής διαδικασίας.
Είναι βασικό στοιχείο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, σύμφωνα με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η πιστοποίηση ολοκληρώνεται μετά από επιτυχείς εξετάσεις που διοργανώνονται στο χώρο μας και ανάλογα με το επίπεδο ολοκλήρωσης των σπουδών. Αυτά τα προσόντα αναγνωρίζονται από την αγορά εργασίας στον ιδιωτικό χώρο, τόσο σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, catering, εστίασης, αλλά και στις υπομονάδες τους.
Οι πιστοποιήσεις είναι δίγλωσσες (Ελληνικά - Αγγλικά) και ισχύουν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Ανάλογα με την χώρα που επιθυμείτε να εργαστείτε, ενδέχεται να μεταφράσετε την πιστοποίηση στο Υπουργείο Εξωτερικών/Μεταφραστικό τμήμα.
Μοναδική προσφορά Σεπτέμβρη 2025
Απεριόριστη συμμετοχή σε webinars Mαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας στην προνομιακή τιμή των €300, από Σεπτέμβριο έως Ιούνιο
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο να αποκτήσετε εφόδια και γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις που υπάρχουν...
Basic
-
- Τελική τιμή:350,00€ ή Ένα άτομο 350€
- Τελική τιμή:300,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 20/9, ποσό 300€
Eκπαιδευτείτε γρήγορα,μεθοδικά και εξ αποστάσεως στη βάση της μαγειρικής τέχνης!
Basic
-
- Τελική τιμή:1500,00€ ή Ένα άτομο από 1500€
- Τελική τιμή:1200,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 20/9 με δώρο εξετάσεις πιστοποίησης 1200€
- Τελική τιμή:1000,00€ ή Επικοινωνήστε μαζί μας για ειδικές τιμές
Μάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 μαθήματα!
Basic
-
- Τελική τιμή:300,00€ ή Ένα άτομο 300€
- Τελική τιμή:250,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 20/9 250€
Η δημιουργία ενός επιτυχημένου φυτικού burger απαιτεί σε βάθος κατανόηση των δομικών και γευστικών παραμέτρων που συνθέτουν το τελικό προϊόν.
Basic
Live μαθήματα με την συμμετοχή σας και σε διάδραση με τον Pastry Chef!
Basic
-
- Τελική τιμή:1500,00€ ή ένα άτομο 1500€
- Τελική τιμή:1200,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 20/9 με δώρο εξετάσεις πιστοποίησης 1200€
- Τελική τιμή:1000,00€ ή Επικοινωνήστε μαζί μας για ειδικές τιμές
Αυτό το εξειδικευμένο σεμινάριο εστιάζει στη σύνθεση τεσσάρων βασικών παρασκευών της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής, οι οποίες συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα επιδόρπιο υψηλής αισθητικής και τεχνικής πληρότητας.
Advanced
Μαγειρεύουμε και ψήνουμε φρούτα για να παρασκευάσουμε πεντανόστιμο γλυκά του κουταλιού και ψητά καραμελωμένα φρούτα.
Basic
-
- Τελική τιμή:20,00€ ή 1 άτομο 20€
- Τελική τιμή:300,00€ ή 1 άτομο:συμμετοχή απο ετήσιο πακέτο 300€ απεριόριστων webinar
Το κλασικό Αρμενοβίλ αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα επιδόρπια της ελληνικής ζαχαροπλαστικής.
Basic
Αυτό το μάθημα εστιάζει στα ελληνικά ορεκτικά του χειμώνα, με στόχο την κατανόηση της σχέσης ανάμεσα στις παραδοσιακές πρώτες ύλες, τις τοπικές τεχνικές μαγειρικής και τη σύγχρονη παρουσίαση.
Advanced
Οι σούπες δεν είναι πια το ταπεινό πρώτο πιάτο ενός μενού· έχουν εξελιχθεί σε πλήρη, χορταστικά bowls με τεχνική, υφή και αισθητική παρουσίαση.
Advanced
Σε αυτό το σεμινάριο θα δημιουργήσουμε δύο διαφορετικές επιλογές, θα δοκιμάσουμε να ξεφύγουμε από την κλασσική γεύση αλλά θα κρατήσουμε όλους τους κανόνες που θέλουν στο σιρόπιασμα καυτό γαλακτομπούρεκο με κρύο σιρόπι..
Basic
Η ισορροπημένη διατροφή μας καθορίζει σε μεγάλο ποσοστό αν βαδίζουμε στο δρόμο της υγείας και της ευεξίας ....
Basic
-
- Τελική τιμή:350,00€ ή Ένα άτομο 350€
- Τελική τιμή:300,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 31/09 300€
Ο καφές κερδίζει πάντα όταν συνοδεύεται από το σωστό snack.
Basic
-
- Τελική τιμή:20,00€ ή 1 άτομο 20€
- Τελική τιμή:300,00€ ή 1 άτομο:συμμετοχή απο ετήσιο πακέτο 300€ απεριόριστων webinar
Τα macarons αποτελούν ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα παρασκευάσματα της γαλλικής ζαχαροπλαστικής...
Basic
Ένα τεχνικό σεμινάριο που εστιάζει στη σύνθεση σύνθετων γευστικών στοιχείων γύρω από το τρίπτυχο σοκολάτα, καφές και μπαχαρικά...
Advanced
Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του 1915 και στα σύγχρονα γαλακτοπωλεία, οι εποχές διαφέρουν, αλλά η απλότητα του αμυγδάλου παραμένει αξιοσημείωτη.
Basic
Ένα από τα πιο εμβληματικά comfort foods της γαλλικής κουζίνας αποκτά νέα πνοή σε αυτό το δημιουργικό και καλοκαιρινό σεμινάριο.
Basic
-
- Τελική τιμή:20,00€ ή 1 άτομο 20€
- Τελική τιμή:300,00€ ή 1 άτομο:συμμετοχή απο ετήσιο πακέτο 300€ απεριόριστων webinar
Η βάση της ζαχαροπλαστικής σε 5 πολύ σημαντικά μαθήματα για να κατανοήσετε τις βασικές τεχνικές.
Basic
-
- Τελική τιμή:300,00€ ή Ένα άτομο 300€
- Τελική τιμή:250,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 10/10 ποσό 250€
Στο σεμινάριο αυτό, θα εξετάσουμε σε βάθος τις τεχνικές που απαιτούνται για την ενσωμάτωση σοκολάτας και κακάο σε ζύμες, με στόχο την επιτυχία και την τελειότητα στην παρασκευή ψωμιού.
Basic
Το μάθημα αυτό επικεντρώνεται στις τεχνικές προετοιμασίας και ψησίματος της μπριζόλας, με στόχο το απόλυτα ισορροπημένο αποτέλεσμα σε γεύση και υφή.
Basic
Στόχος του μαθήματος είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες την τέχνη του παραδοσιακού κοκ...
Basic
Οι τάρτες αποτελούν μία από τις πιο κλασικές αλλά και ευέλικτες κατηγορίες της ζαχαροπλαστικής, καθώς συνδυάζουν αρμονικά τις τεχνικές βάσεων, γεμίσεων και ψησίματος φρούτων.
Basic
Το comfort dining είναι η μαγειρική που μας αγκαλιάζει∙ πιάτα ζεστά, γεμάτα αρώματα φθινοπώρου και γεύσεις που μας φέρνουν χαμόγελο.
Advanced
Το μάθημα είναι αφιερωμένο στη δημιουργία κεφτέδων με σύγχρονες τεχνικές και γευστικούς συνδυασμούς που ξεπερνούν την κλασική εκδοχή.
Advanced
Σεμινάριο που επικεντρώνεται στις πρακτικές αρχές φωτογράφησης φαγητού.
Basic
-
- Τελική τιμή:140,00€ ή Ένα άτομο 140€
- Τελική τιμή:120,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 20/9 120€
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Sushi για επαγγελματίες LEVEL 1 !
Basic
-
- Τελική τιμή:650,00€ ή Ένα άτομο 650€
- Τελική τιμή:585,00€ ή Ειδική τιμή EARLY BIRD έως 31/9 585€
Eκπαιδευτείτε γρήγορα & μεθοδικά στη βάση της μαγειρικής τέχνης!
Basic
-
- Τελική τιμή:1500,00€ ή Ένα άτομο 1500€
- Τελική τιμή:1300,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 20/9 με δώρο εξετάσεις πιστοποίησης 1300€
Όταν η υψηλή ζαχαροπλαστική συναντά τη γαστρονομική φινέτσα, το αποτέλεσμα είναι το Nuage d’Ivoire, ένα επιδόρπιο που εντυπωσιάζει με τη διακριτική του γλυκύτητα και τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας.
Advanced
Η ισορροπημένη διατροφή μας καθορίζει σε μεγάλο ποσοστό αν βαδίζουμε στο δρόμο της υγείας και της ευεξίας ....
Basic
-
- Τελική τιμή:300,00€ ή Ένα άτομο 300€
- Τελική τιμή:250,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 31/09 250€
Το street food αγαπήθηκε γιατί είναι αυθόρμητο, γρήγορο και γεμάτο χαρακτήρα.
Basic
Όλη η βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης σε 12 πρακτικα εργαστηριακά μαθήματα.
Basic
-
- Τελική τιμή:1500,00€ ή Ένα άτομο 1.500€
- Τελική τιμή:1200,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 20/10 με δώρο εξετάσεις πιστοποίησης 1200€
Η βάση της ζαχαροπλαστικής σε 5 πολύ σημαντικά μαθήματα για να κατανοήσετε τις βασικές τεχνικές.
Basic
-
- Τελική τιμή:300,00€ ή Ένα άτομο 300€
- Τελική τιμή:250,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 20/10 250€
Οι σύγχρονες σούπες ξεφεύγουν πια από την έννοια του απλού comfort food...
Advanced
Το Cinnabon αναδεικνύεται ως ένα από τα σημαντικότερα γλυκίσματα της Αμερικής, όχι μόνο λόγω της απίστευτης γεύσης του αλλά και λόγω της δημιουργικής προσέγγισής του.
Basic
Το φθινόπωρο αποτυπώνεται σε ένα μενού που συνδυάζει ζεστασιά, ισορροπία γεύσεων και τεχνική ακρίβεια.
Advanced
Η ιρανική κουζίνα γοητεύει με την ικανότητά της να συνδυάζει το γλυκό με το αλμυρό χωρίς να δημιουργεί αντίθεση, αλλά μια νέα, ενιαία γευστική εμπειρία. Διακρίνεται από μια αίσθηση βασιλικής πολυτέλειας, με μπαχαρικά και άνθη που τη στολίζουν και προσδίδουν έναν ερωτισμό στις πλούσιες γεύσεις της.
Basic
Η τούρτα και η πάστα με καραμέλα και σοκολάτα αποτελούν από τις πλέον εκλεπτυσμένες γαστρονομικές απολαύσεις που μπορεί να προσφέρει η ζαχαροπλαστική.
Advanced
Μάθετε τις βάσεις της Αρτοποιίας σε 5 μαθήματα!!!
Basic
-
- Τελική τιμή:350,00€ ή Ένα άτομο 350€
- Τελική τιμή:300,00€ ή Ειδική τιμή EARLY BIRD μέχρι 20/10 300€
- Τελική τιμή:250,00€ ή Επικοινωνήστε μαζί μας για ειδικές τιμές
Ο κύκλος μαθημάτων Αρτοποιίας αποτελεί μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδρομή!!!
Basic
-
- Τελική τιμή:1000,00€ ή Ένα άτομο 1000€
- Τελική τιμή:900,00€ ή Ειδική τιμή EARLY BIRD μέχρι 20/10 900€
- Τελική τιμή:850,00€ ή Επικοινωνήστε μαζί μας για ειδικές τιμές
Η φράουλα και ο αφρώδης οίνος είναι ένας διαχρονικός συνδυασμός που αποπνέει φινέτσα, ισορροπία και εορταστική διάθεση...
Advanced
Φέτος μαθαίνουμε να φτιάχνουμε την δική μας βασιλόπιτα, γιατί θέλουμε να αισθανθούμε μέσα στο πνεύμα των εορτών.
Basic
Ένα μενού γευσιγνωσίας ελληνικού terroir, που παντρεύει σπάνιες τοπικές ύλες...
Advanced
Τα gnocchi, με την αφράτη υφή και τη γευστική τους ευελιξία, γίνονται το απόλυτο comfort πιάτο των Χριστουγέννων.
Basic
-
- Τελική τιμή:20,00€ ή 1 άτομο 20€
- Τελική τιμή:300,00€ ή 1 άτομο:συμμετοχή απο ετήσιο πακέτο 300€ απεριόριστων webinar
Σε αυτό το μάθημα μεταφέρουμε όλη τη μαγεία των γιορτών στη vegan κουζίνα, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζεται κανένας συμβιβασμός στη γεύση και την παρουσίαση
Basic
Τα αυγά αποτελούν μία από τις πιο απαιτητικές πρώτες ύλες στη γαστρονομία, καθώς η μικρή απόκλιση θερμοκρασίας μπορεί να αλλάξει εντελώς την υφή και τη γεύση τους.
Advanced
Η Bûche de Noël αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά γλυκά της γαλλικής ζαχαροπλαστικής και σύμβολο της εορταστικής περιόδου.
Basic
Ένα τεχνικό σεμινάριο που εστιάζει στη σύνθεση σύνθετων γευστικών στοιχείων γύρω από το τρίπτυχο σοκολάτα, καφές και μπαχαρικά...
Advanced
Το Tiramisu αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ιταλικά επιδόρπια παγκοσμίως
Basic
Τα braise πιάτα είναι η καρδιά της χειμωνιάτικης και εορταστικής κουζίνας: αργό μαγείρεμα, πλούσιες σάλτσες και βαθιά αρώματα που αναδεικνύουν την πρώτη ύλη.
Advanced
Ταχύρρυθμη εκπαίδευση με πλήρη καθοδήγηση από τους έμπειρους chef και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν διάφορες πτυχές της μαγειρική
-
- Τελική τιμή:3500,00€ ή Ένα άτομο 3500€
- Τελική τιμή:2900,00€ ή EARLY BIRD σε 2900€ μέχρι 30/7
- Τελική τιμή:2975,00€ ή Έκπτωση -15% έως 31/8
- Τελική τιμή:2500,00€ ή Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές ειδικών κατηγοριών
Ταχύρρυθμη εκπαίδευση με πλήρη καθοδήγηση από τους έμπειρους pastry chef και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ζαχαροπλαστικής
Basic
-
- Τελική τιμή:3500,00€ ή Ένα άτομο 3500€
- Τελική τιμή:2900,00€ ή EARLY BIRD σε 2900€ μέχρι 30/7
- Τελική τιμή:2975,00€ ή Έκπτωση -15% έως 31/8
- Τελική τιμή:2500,00€ ή Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές ειδικών κατηγοριών
Εκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση.
Advanced
Το μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης.
Advanced
Η πρώτη ενότητα εστιάζει στην τεχνική διαχείριση καθημερινών ελληνικών ψαριών μέσα από σύγχρονες μεθόδους χαμηλής θερμοκρασίας.
Masterclass
-
- Τελική τιμή:110,00€ ή 1 άτομο 110€
- Τελική τιμή:80,00€ ή Early bird ως 30/10 & Κάρτα Επαγγελματία: 80€
- Τελική τιμή:230,00€ ή Πακέτο 3 ημερών 230€
Η δεύτερη ημέρα εστιάζει στις ωμές παρασκευές, που αποτελούν βασικό στοιχείο της σύγχρονης γαστρονομίας
Masterclass
-
- Τελική τιμή:110,00€ ή 1 άτομο 110€
- Τελική τιμή:80,00€ ή Early bird ως 30/10 & Κάρτα Επαγγελματία: 80€
- Τελική τιμή:230,00€ ή Πακέτο 3 ημερών 230€
Το Stollen είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γερμανικά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα...
Basic
-
- Τελική τιμή:20,00€ ή 1 άτομο 20€
- Τελική τιμή:300,00€ ή 1 άτομο:συμμετοχή απο ετήσιο πακέτο 300€ απεριόριστων webinar
Η τρίτη ημέρα είναι αφιερωμένη στη δημιουργική αξιοποίηση μικρών ψαριών, πέρα από την κλασική πρακτική του τηγανίσματος.
Masterclass
-
- Τελική τιμή:110,00€ ή 1 άτομο 110€
- Τελική τιμή:80,00€ ή Early bird ως 30/10 & Κάρτα Επαγγελματία: 80€
- Τελική τιμή:230,00€ ή Πακέτο 3 ημερών 230€
Το μάθημα αυτό εστιάζει στην ανάπτυξη συνταγών που συνδυάζουν την τεχνική αρτιότητα με την εορταστική ταυτότητα.
Basic
Στο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις.
Advanced
-
- Τελική τιμή:100,00€ Ένα άτομο 100€ για 2μερο
- Τελική τιμή:90,00€ ή EARLY BIRD μέχρι 20/9 90€
Η φράουλα και ο αφρώδης οίνος είναι ένας διαχρονικός συνδυασμός που αποπνέει φινέτσα, ισορροπία και εορταστική διάθεση...
Advanced
Τεχνικό σεμινάριο που εξειδικεύεται στις τεχνικές crudo για ψάρια (φινετσάτη ωμή διαχείριση).
Advanced
Το μάθημα αυτό εντάσσεται στον κύκλο σύγχρονης υψηλής ζαχαροπλαστικής...
Advanced
Το Stollen είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γερμανικά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα...
Basic
Αρώματα που ζεσταίνουν τον χώρο, γαληνεύουν την ψυχή και γεμίζουν την καρδιά. Αυτές είναι οι γεύσεις του comfort food που αν συνδυαστούν με τις νότες των Χριστουγέννων,...
Basic
-
- Τελική τιμή:25,00€ ή 1 άτομο 25€
- Τελική τιμή:300,00€ ή 1 άτομο:συμμετοχή απο ετήσιο πακέτο 300€ απεριόριστων webinar
Η Bûche de Noël αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά γλυκά της γαλλικής ζαχαροπλαστικής και σύμβολο της εορταστικής περιόδου.
Basic
-
- Τελική τιμή:25,00€ ή 1 άτομο 25€
- Τελική τιμή:300,00€ ή 1 άτομο:συμμετοχή απο ετήσιο πακέτο 300€ απεριόριστων webinar
Η δημιουργία τσουρεκιών είναι μια απολαυστική εμπειρία, γεμάτη αρώματα που γεμίζουν τον χώρο και μοναδικές γεύσεις...
Basic
Η μεξικάνικη κουζίνα έχει πλέον καθιερωθεί στη διεθνή γαστρονομική σκηνή, όμως για πολλούς εξακολουθεί να είναι ένας κόσμος προς ανακάλυψη.
Basic
Στο σεμινάριο αυτό εξετάζουμε τόσο τις παραδοσιακές συνταγές όσο και τις σύγχρονες παραλλαγές τους...
Basic
Τα gnocchi, με την αφράτη υφή και τη γευστική τους ευελιξία, γίνονται το απόλυτο comfort πιάτο των Χριστουγέννων.
Basic
Το φθινοπωρινό brunch γίνεται αφορμή για μια κουζίνα γεμάτη χρώμα και ζεστασιά.
Basic
Πιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα!
Basic
Πιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα!
Πιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα!
Basic
Πιστοποιήστε άμεσα τις γνώσεις σας!
Basic
Ένα entremet που συνδυάζει την πολυτέλεια της τρούφας με την ένταση του bitter πορτοκαλιού...
Advanced
Το χοιρινό ρολό είναι από τα πιο χαρακτηριστικά εορταστικά πιάτα...
Advanced
Το μάθημα είναι αφιερωμένο στη δημιουργία burgers που ξεφεύγουν από το κλασικό πρότυπο και διεκδικούν θέση σε ένα σύγχρονο, υψηλής αξίας μενού.
Basic
Το συγκεκριμένο μάθημα εστιάζει στις τεχνικές αρτοζαχαροπλαστικής που συγκροτούν τη βάση της σύγχρονης τάρτας και των παραλλαγών της...
Basic
-
- Τελική τιμή:20,00€ ή 1 άτομο 20€
- Τελική τιμή:300,00€ ή 1 άτομο:συμμετοχή απο ετήσιο πακέτο 300€ απεριόριστων webinar
Το Mont Blanc είναι ένα χειμωνιάτικο γλυκό που αποπνέει αίσθηση πολυτέλειας και νοσταλγίας, με ιστορία που χάνεται στους αιώνες....
Advanced
Χειροποίητα λουκάνικα σε μια πλούσια σύνθεση αρωμάτων και μπαχαρικών, εμπλουτισμένα με γλυκά και πικάντικα στοιχεία, προσφέρουν μια εκρηκτική γευστική εμπειρία στο εορταστικό τραπέζι!
Basic
Το Galette des Rois αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και γιορτινά γλυκίσματα της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, με βαθιές πολιτισμικές ρίζες και παγκόσμια απήχηση.
Basic
Από την ιαπωνική καθαρότητα του soba μέχρι την καυτερή ισορροπία του Tom Yum και τα αρωματικά βάθη του βιετναμέζικου Pho, οι ασιατικές σούπες εκφράζουν την ουσία κάθε κουζίνας: απλότητα, ισορροπία και σεβασμό στα υλικά.
Advanced
Οι κουραμπιέδες και οι μελομακάρονα είναι δύο από τα πιο δημοφιλή γλυκά των εορταστικών περιόδων στην Ελλάδα και σε πολλές περιοχές του κόσμου με ελληνική παρουσία. Η ιστορία τους σχετίζεται με την παράδοση και τις γιορτές.
Basic
-
- Τελική τιμή:0,00€ ή 1 άτομο 00€
- Τελική τιμή:300,00€ ή 1 άτομο:συμμετοχή απο ετήσιο πακέτο 300€ απεριόριστων webinar
Το σεμινάριο επικεντρώνεται στη χρήση του ginger ως του κύριου συστατικού σε δημιουργικά χριστουγεννιάτικα γλυκά
Basic
Οι γιορτές θέλουν γεύσεις με χαρακτήρα, χωρίς πάντα να χρειάζεται πολύπλοκες ή χρονοβόρες παρασκευές.
Basic
-
- Τελική τιμή:25,00€ ή 1 άτομο 25€
- Τελική τιμή:300,00€ ή 1 άτομο:συμμετοχή απο ετήσιο πακέτο 300€ απεριόριστων webinar
Το σεμινάριο αυτό επικεντρώνεται στην παρασκευή του panettone και του pandoro, δύο δημοφιλών Χριστουγεννιάτικων γλυκών που αποτελούν ένα σήμα κατατεθέν για την Ιταλία
Basic
Οι γιορτές θέλουν γεύσεις με χαρακτήρα, χωρίς πάντα να χρειάζεται πολύπλοκες ή χρονοβόρες παρασκευές.
Basic
Η σύγχρονη vegan γαστρονομία απαιτεί τεχνική ακρίβεια και δημιουργικότητα.
Basic
Η Bûche de Noël αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά γλυκά της γαλλικής ζαχαροπλαστικής και σύμβολο της εορταστικής περιόδου.
Basic
Το συγκεκριμένο μάθημα εστιάζει στις τεχνικές αρτοζαχαροπλαστικής που συγκροτούν τη βάση της σύγχρονης τάρτας και των παραλλαγών της...
Basic
Το μωσαϊκό είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γλυκά των παιδικών μας χρόνων...
Basic
Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που λείπεις από το σπίτι, ακόμα και όταν είσαι στο σπίτι.
-
- Τελική τιμή:25,00€ ή 1 άτομο 25€
- Τελική τιμή:300,00€ ή 1 άτομο:συμμετοχή απο ετήσιο πακέτο 300€ απεριόριστων webinar
Η σύγχρονη γαστρονομία δεν περιορίζεται πλέον σε παραδοσιακές πρώτες ύλες. Εξελίσσεται μέσα από καινοτόμες τεχνικές που δίνουν νέες μορφές σε κλασικές παρασκευές.
Advanced
Τα γεμιστά αποτελούν εμβληματικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας, όμως στη σύγχρονη γαστρονομία επαναπροσδιορίζονται μέσα από νέες πρώτες ύλες και πιο εξελιγμένες τεχνικές.
Basic
Flan, το πιο γνωστό λατινικό επιδόρπιο εδώ και πολλές γενιές, λατρεμένο σε κάθε γωνιά...
Basic
-
- Τελική τιμή:20,00€ ή 1 άτομο 20€
- Τελική τιμή:300,00€ ή 1 άτομο:συμμετοχή απο ετήσιο πακέτο 300€ απεριόριστων webinar
Η γαλλική γαστρονομία συνδυάζει την τεχνική, την ισορροπία γεύσεων και τη δημιουργική έκφραση.
Advanced
Η πάστα «ποντικάκι» αποτελεί ένα από τα πλέον διαχρονικά και εμπορικά γλυκίσματα της ελληνικής ζαχαροπλαστικής
Basic
-
- Τελική τιμή:20,00€ ή 1 άτομο 20€
- Τελική τιμή:300,00€ ή 1 άτομο:συμμετοχή απο ετήσιο πακέτο 300€ απεριόριστων webinar
Το ramen είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλά noodles—η ψυχή του βρίσκεται στο ζωμό, το στοιχείο που καθορίζει το βάθος, την υφή και το umami σε κάθε μπολ.
Advanced
Το τηγανητό κοτόπουλο αποτελεί κλασικό comfort food με τεράστιες δυνατότητες διαφοροποίησης και εμπορικής αξιοποίησης.
Basic