Κατηγορία | Δραστηριότητα | Πότε; | Κόστος | Εγγραφή | |
---|---|---|---|---|---|
Μαθήματα Μαγειρικής |
WHITE GIFTCARD ΑΞΙΑΣ 30€Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε! περισσότερα... |
01/01 00:00 - 31/12 00:00 |
|
Αγορά | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
BLACK GIFTCARD ΑΞΙΑΣ 50€Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε! περισσότερα... |
01/01 00:00 - 31/12 00:00 |
|
Αγορά | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
GOLD GIFTCARD ....€ (ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΞΙΑΣ)Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε! περισσότερα... |
01/01 00:00 - 31/12 00:00 |
|
Αγορά | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 5 MEMOΝΩΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ €150Μοναδική προσφορά Απρίλη 2024 περισσότερα... |
01/03 00:00 - 30/04 00:00 |
|
Αγορά | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΌλη η βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης σε 12 πρακτικα εργαστηριακά μαθήματα. περισσότερα... |
02/03 10:30 - 08/04 21:30 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΗ βάση της ζαχαροπλαστικής σε 5 πολύ σημαντικά μαθήματα για να κατανοήσετε τις βασικές τεχνικές. περισσότερα... |
02/03 10:30 - 01/04 21:30 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ONLINE ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 εξ αποστάσεως σεμινάρια! περισσότερα... |
11/03 17:00 - 30/04 19:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα,μεθοδικά και εξ αποστάσεως στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
11/03 17:00 - 30/04 19:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΜάθετε όλα τα μυστικά της Ελληνικής Μεσογειακής κουζίνας σε 8 πρακτικά μαθήματα!!! περισσότερα... |
12/03 17:00 - 17/04 21:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα & μεθοδικά στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
27/03 18:00 - 22/04 21:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
27/03 18:00 - 17/04 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΨΩΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (Μαύρα)Το σεμινάριο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στην τέχνη της αρτοποιίας, εξερευνώντας τις τεχνικές παραγωγής ψωμιών ειδικού τύπου, με έμφαση στα μαύρα ψωμιά περισσότερα... |
29/03 10:00 - 14:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΣε αυτό το μάθημα, δημιουργούμε χειροποίητα πασχαλινά τσουρέκια, προσφέροντας μια ποικιλία συνταγών που διαφέρουν από εκείνες των Χριστουγέννων. περισσότερα... |
29/03 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
A LA FIORENTINEΜενού με κεντρικό πιάτο το Bistecca alla Fiorentina... περισσότερα... |
29/03 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΣΥΝΘΕΤΑ ΚΕΙΚΜια γευστική εμπειρία που υπερβαίνει τις προσδοκίες κάτω από ένα πέπλο από απαλή σοκολάτα, λεπτό, τραγανό φύλλο γεμάτο με μια κρεμώδη γέμιση φουντουκιού, όλα επικαλυμμένα με μια λεπτή, σκούρα σοκολάτα. περισσότερα... |
30/03 11:00 - 15:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
HIGH CLASS PETIT FOURS | DEMONSTRATIONΜικρά γλυκά τα οποία ονομάζονται και mignardises και διαχωρίζονται στα petit four sec και petit four frais! περισσότερα... |
04/04 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΚΙΑ | ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ | ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣΕξαιρετικό μάθημα που εξερευνεί την πολιτισμική αξία τριών παραδοσιακών γλυκών, τις τεχνικές παρασκευές τους και την αυθεντικότητα που τα διέπει περισσότερα... |
05/04 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
CARBONARAΟι παραλλαγές είναι πολλές τόσο κατά την δημιουργία του μείγματος όσο και κατά το μαγείρεμά τους. περισσότερα... |
05/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑΗ αυθεντικότητα των πασχαλινών κουλουριών αντικατοπτρίζει την πλούσια παράδοση, αποτυπώνοντας τη γεύση και την αρωματική αυθεντικότητα κάθε περιοχής της Ελλάδας. περισσότερα... |
05/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ -ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ - ΦΡΥΓΑΔΕΛΙΑΕτοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τη γιορτή του Πάσχα, με αγαπημένες συνταγές που αναδεικνύουν την πλούσια και γευστική παράδοση της χώρας μας περισσότερα... |
06/04 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟΤεχνικό σεμινάριο το οποίο επικεντρώνεται σε φυσικές διαδικασίες μεταποίησης των φρούτων σε γλυκές, χειροποίητες παρασκευές, ιδανικές για πρωινά σερβιρίσματα. περισσότερα... |
08/04 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΝΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΡΜΑΣΓεύσεις που θυμίζουν την Πόλη πάντα δημιουργούν ένα αίσθημα νοσταλγίας. περισσότερα... |
09/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ2 αγαπημένες εκδοχές σιροπιαστών γλυκών με καρύδια. περισσότερα... |
12/04 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
PASTA DI MAREΤα "Pasta ai frutti di mare" (Ζυμαρικά με τα φρούτα της θάλασσας) είναι ένα δημοφιλές ιταλικό πιάτο, γνωστό σε ολόκληρη τη χώρα. περισσότερα... |
12/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ COOKIESΤα cookies δεν ανήκουν στην κατηγορία μπισκότο, παρόλα αυτά ποιητική αδεία χρησιμοποιούμε τον όρο μπισκότο. περισσότερα... |
12/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΣΕ 3 ΕΚΔΟΧΕΣΤο σεμινάριο αυτό αφιερώνεται στον μπακλαβά με μία πρωτότυπη προσέγγιση, εξερευνώντας τρεις διαφορετικές εκδοχές του αγαπημένου γλυκού. περισσότερα... |
13/04 10:30 - 14:30 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΠΡΩΙΝΟ | ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑΟι πίτες κουρού απαιτούν τεχνική επιδεξιότητα και αφοσίωση στην προετοιμασία τους. περισσότερα... |
15/04 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣεμινάριο Υψηλής Δημιουργικής Μαγειρικής που συνδυάζει την παραδοσιακότητα της Ελληνικής Κουζίνας με την δημιουργική εφαρμογή των μαγειρικών τεχνικών. περισσότερα... |
15/04 17:00 - 21:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑΧορτοφαγικά ορεκτικά μας χαρίζουν τις φρέσκες γεύσεις των λαχανικών σε εξαιρετικές συνταγές που ξεφεύγουν από τα κλασσικά! περισσότερα... |
16/04 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΠΙΤΕΣ3 νηστίσιμες, τραγανές και στριφτές πίτες με βασικά υλικά το σπανάκι, τα διάφορα χόρτα εποχής και το γλυκό πράσο γεμίζουν το τραπέζι της νηστείας. περισσότερα... |
17/04 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
VERRINES AND GLASSED DESSERTS | DEMONSTRATIONΤα verrines και τα glassed desserts αποτελούν μια συναρπαστική εκδοχή της ζαχαροπλαστικής που έχει εισβάλλει με δύναμη στον κόσμο της γαστρονομίας. περισσότερα... |
18/04 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣΑνυπέρβλητη η γεύση της, αγαπημένο θαλασσινό, πολυδιάστατο μαγειρικό υλικό! περισσότερα... |
18/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
CHOCOLATE DESSERTΕξαιρετικό σεμινάριο που επικεντρώνεται στις σύγχρονες τεχνικές των επιδορπίων και στην αυστηρή εκτέλεσή .... περισσότερα... |
19/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΈνα ολοκληρωμένο μενού που προσφέρει εξαιρετικές ιδέες για την Κυριακή του Πάσχα. περισσότερα... |
19/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΜΠΕΙΓΚΕΛ | BAGELBagel – εξειδικευμένα αρτοποιήματα με αλεύρι, μαγιά και ζάχαρη, παρασκευασμένο με μία μοναδική... περισσότερα... |
22/04 10:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΠαραδοσιακές γεύσεις και σύμβολα που εκφράζουν την πίστη, την αναγέννηση και την ανανέωση της ζωής σε ένα τραπέζι που λήγει μετά από μία μακρά περίοδο νηστείας. περισσότερα... |
22/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΨΑΡΟΣΟΥΠΕΣΗ ψαρόσουπα αποτελεί έναν από τους θησαυρούς της γαστρονομικής κληρονομιάς μας, αντιπροσωπεύοντας την παράδοση και την πολιτιστική πλούσια κληρονομιά της χώρας μας. περισσότερα... |
23/04 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΣε αυτό το μάθημα, δημιουργούμε χειροποίητα πασχαλινά τσουρέκια, προσφέροντας μια ποικιλία συνταγών που διαφέρουν από εκείνες των Χριστουγέννων. περισσότερα... |
24/04 10:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΛΑΓΑΝΕΣ & ΑΛΟΙΦΕΣ3 νηστίσιμες, τραγανές και στριφτές πίτες με βασικά υλικά το σπανάκι, τα διάφορα χόρτα εποχής και το γλυκό πράσο γεμίζουν το τραπέζι της νηστείας. περισσότερα... |
24/04 17:00 - 21:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΣΚΑΛΤΣΟΥΝΙΑ | ΙΣΛΙ | ΡΟΖΕΔΕΣ3 αγαπημένες εκδοχές παραδοσιακών γλυκών του Πάσχα... περισσότερα... |
25/04 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΜΠΡΙΖΟΛΑΗ μπριζόλα είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές κομμάτι κρέατος για ψήσιμο και η επιτυχία της προετοιμασίας της εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του κρέατος, της τεχνικής ψησίματος και των συνοδευτικών στοιχείων. περισσότερα... |
25/04 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ - ΤΣΙΛΙΧΟΥΡΔΑ - ΣΓΑΡΔΟΥΜΙΑΈνα εξαιρετικό μάθημα με την πλούσια γεύση της Ανάστασης. περισσότερα... |
25/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ALL DAY CLUB SANDWICHESΈνα μοναδικό σεμινάριο που αφουγκράζεται τις εμπορικές ανάγκες των καταστημάτων που προσφέρουν snacks. περισσότερα... |
26/04 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ & ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣΜοναδικό μάθημα που ασχολείται με μικρές πασχαλινές, σοκολατένιες δημιουργίες... περισσότερα... |
26/04 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΕΣ ΠΙΤΕΣΤην ημέρα της Ανάστασης, οι πίτες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης και της γιορτινής γευστικής απόλαυσης σε όλη την Ελλάδα. περισσότερα... |
26/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΡΟΥΠΙΦυσικό γλυκαντικό με ελαφριά αίσθηση σοκολάτας που προέρχεται από το φασόλι της χαρουπιάς. περισσότερα... |
29/04 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΑΛΜΥΡΕΣ ΠΙΤΕΣ IIΣτο μάθημα αυτό θα εξερευνήσουμε μερικές ακόμα αγαπημένες παραδοσιακές ελληνικές πίτες, προσθέτοντας νέες γεύσεις και αρωματικά στοιχεία στο μενού. περισσότερα... |
29/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
CEVICHE | TARTARE | CARPACCIOΗ παγκόσμια γαστρονομία έχει εκτιμήσει εξίσου τα Περουβιανά ceviche, τα Γαλλικά tartare, καθώς και το Ιταλικό carpaccio ή crudo. περισσότερα... |
29/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΛΑΜΠΡΟΠΙΤΕΣ & ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΠΙΤΑΚΙΑΚλασσικές πίτες που τις φτιάχνουμε το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα, με αρκετές παραλλαγές από τόπο σε τόπο. περισσότερα... |
30/04 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΚΑΝΤΑΙΦΙ | ΚΙΟΥΝΕΦΕ | ΕΚΜΕΚΣεμινάριο που επικεντρώνεται σε 3 αγαπημένα γλυκίσματα που έχουν την ίδια βάση- το κανταΐφι, το κιουνεφέ και το εκμέκ στο οποίο παρουσιάζονται τεχνικές παρασκευής και παρουσίασης, με έμφαση στην κοινή βάση των τριών γλυκισμάτων και τις μοναδικές εκδοχές καθενός. περισσότερα... |
30/04 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ENTREMET ΚΟΡΜΟΣΕκλεπτυσμένος κορμός ανώτερης ζαχαροπλαστικής με διαφορετική διαστρωμάτωση και τεχνικές που προσφέρουν βάθος γεύσης και πολυπλοκότητα στο γλυκό. περισσότερα... |
30/04 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
PASTA FRESCA – ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗΗ προετοιμασία της pasta fresca είναι μια τέχνη που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά στην Ιταλία. περισσότερα... |
30/04 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ONLINE ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΗ βάση της ζαχαροπλαστικής σε 5 πολύ σημαντικά Live μαθήματα με την συμμετοχή σας και σε διάδραση με τον Pastry Chef... περισσότερα... |
13/05 17:00 - 30/06 19:30 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣLive μαθήματα με την συμμετοχή σας και σε διάδραση με τον Pastry Chef! περισσότερα... |
13/05 17:00 - 30/06 19:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΡΑΒΑΝΙ ΣΕ 3 ΕΚΔΟΧΕΣ3 αγαπημένες εκδοχές παραδοσιακών γλυκών του Πάσχα... περισσότερα... |
17/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Commis Pastry ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
18/05 11:00 - 12:00 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Pastry ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
18/05 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Cook ChefΠιστοποιήστε άμεσα τις γνώσεις σας! περισσότερα... |
18/05 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Commis Cook ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
18/05 12:00 - 17:00 |
|
Κράτηση | |
Culinary Arts Program |
PROFESSIONAL CHEF PROGRAMΈνα εξαιρετικά προηγμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου που απευθύνεται στον σύγχρονο επαγγελματία μάγειρα, ο οποίος αναζητά το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης, ώστε να εξειδικευτεί και διακριθεί στον ανταγωνιστικό χώρο της γαστρονομίας. περισσότερα... |
01/11 10:00 - 28/02 15:00 |
|
Ενδιαφέρομαι |