| Κατηγορία | Δραστηριότητα | Πότε; | Κόστος | Εγγραφή | |
|---|---|---|---|---|---|
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
14/10 18:00 - 10/11 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΗ βάση της ζαχαροπλαστικής σε 5 πολύ σημαντικά μαθήματα για να κατανοήσετε τις βασικές τεχνικές. περισσότερα... |
25/10 10:30 - 22/11 14:30 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
ΓΛΥΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΗ ισορροπημένη διατροφή μας καθορίζει σε μεγάλο ποσοστό αν βαδίζουμε στο δρόμο της υγείας και της ευεξίας .... περισσότερα... |
29/10 18:00 - 26/11 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 5 MEMOΝΩΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ €150Μοναδική προσφορά ΝΟΕΜΒΡΗ 2025 περισσότερα... |
31/10 00:00 - 30/11 00:00 |
|
Αγορά | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ WEBINAR ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ €300Απεριόριστη συμμετοχή σε webinars Mαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας στην προνομιακή τιμή των €300, από Σεπτέμβριο έως Ιούνιο περισσότερα... |
01/11 00:00 - 30/06 00:00 |
|
Αγορά | |
| Εξειδίκευση |
ONLINE ΓΛΥΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΗ ισορροπημένη διατροφή μας καθορίζει σε μεγάλο ποσοστό αν βαδίζουμε στο δρόμο της υγείας και της ευεξίας .... περισσότερα... |
03/11 18:30 - 01/12 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣΤο φθινόπωρο αποτυπώνεται σε ένα μενού που συνδυάζει ζεστασιά, ισορροπία γεύσεων και τεχνική ακρίβεια. περισσότερα... |
07/11 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑΗ τούρτα και η πάστα με καραμέλα και σοκολάτα αποτελούν από τις πλέον εκλεπτυσμένες γαστρονομικές απολαύσεις που μπορεί να προσφέρει η ζαχαροπλαστική. περισσότερα... |
07/11 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΜάθετε τις βάσεις της Αρτοποιίας σε 5 μαθήματα!!! περισσότερα... |
08/11 10:00 - 06/12 14:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 12 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΟ κύκλος μαθημάτων Αρτοποιίας αποτελεί μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδρομή!!! περισσότερα... |
08/11 10:00 - 07/02 14:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
FRAISE ROYALE – ENTREMET ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ & ΦΡΑΟΥΛΑΣΗ φράουλα και ο αφρώδης οίνος είναι ένας διαχρονικός συνδυασμός που αποπνέει φινέτσα, ισορροπία και εορταστική διάθεση... περισσότερα... |
10/11 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ TERROIRΈνα μενού γευσιγνωσίας ελληνικού terroir, που παντρεύει σπάνιες τοπικές ύλες... περισσότερα... |
11/11 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
GNOCCHI WEBINARΤα gnocchi, με την αφράτη υφή και τη γευστική τους ευελιξία, γίνονται το απόλυτο comfort πιάτο των Χριστουγέννων. περισσότερα... |
11/11 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΑΥΓΑ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ SOUS VIDEΤα αυγά αποτελούν μία από τις πιο απαιτητικές πρώτες ύλες στη γαστρονομία, καθώς η μικρή απόκλιση θερμοκρασίας μπορεί να αλλάξει εντελώς την υφή και τη γεύση τους. περισσότερα... |
13/11 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
BUCHE DE NOEL (CHRISTMAS LOG CAKE)Η Bûche de Noël αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά γλυκά της γαλλικής ζαχαροπλαστικής και σύμβολο της εορταστικής περιόδου. περισσότερα... |
13/11 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
NORDIC WINTERΈνα τεχνικό σεμινάριο που εστιάζει στη σύνθεση σύνθετων γευστικών στοιχείων γύρω από το τρίπτυχο σοκολάτα, καφές και μπαχαρικά... περισσότερα... |
14/11 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ TIRAMISU – 3 ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣΤο Tiramisu αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ιταλικά επιδόρπια παγκοσμίως περισσότερα... |
14/11 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
XMAS ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ BRAISEΤα braise πιάτα είναι η καρδιά της χειμωνιάτικης και εορταστικής κουζίνας: αργό μαγείρεμα, πλούσιες σάλτσες και βαθιά αρώματα που αναδεικνύουν την πρώτη ύλη. περισσότερα... |
14/11 18:00 - 22:00 |
|
Κράτηση | |
| Culinary Arts Program |
CULINARY ARTS PROGRAM (1 έτος)Ταχύρρυθμη εκπαίδευση με πλήρη καθοδήγηση από τους έμπειρους chef και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν διάφορες πτυχές της μαγειρική περισσότερα... |
17/11 09:30 - 30/04 14:30 |
|
Ενδιαφέρομαι | |
| Culinary Arts Program |
PASTRY ARTS PROGRAM (1 έτος)Ταχύρρυθμη εκπαίδευση με πλήρη καθοδήγηση από τους έμπειρους pastry chef και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ζαχαροπλαστικής περισσότερα... |
17/11 09:30 - 30/04 14:30 |
|
Ενδιαφέρομαι | |
| Εξειδικευμένα Μαθήματα |
RESTAURANT MANAGEMENT: ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ WEBINARΕκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση. περισσότερα... |
17/11 12:00 - 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
| Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ WEBINARΤο μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης. περισσότερα... |
18/11 12:00 - 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
1000+1 NIGHTSΗ ιρανική κουζίνα γοητεύει με την ικανότητά της να συνδυάζει το γλυκό με το αλμυρό χωρίς να δημιουργεί αντίθεση, αλλά μια νέα, ενιαία γευστική εμπειρία. Διακρίνεται από μια αίσθηση βασιλικής πολυτέλειας, με μπαχαρικά και άνθη που τη στολίζουν και προσδίδουν έναν ερωτισμό στις πλούσιες γεύσεις της. περισσότερα... |
18/11 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ LOW TEMPERATURE ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ (1η μέρα)Η πρώτη ενότητα εστιάζει στην τεχνική διαχείριση καθημερινών ελληνικών ψαριών μέσα από σύγχρονες μεθόδους χαμηλής θερμοκρασίας. περισσότερα... |
19/11 16:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΩΜΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΨΑΡΙΑ (2η μέρα)Η δεύτερη ημέρα εστιάζει στις ωμές παρασκευές, που αποτελούν βασικό στοιχείο της σύγχρονης γαστρονομίας περισσότερα... |
20/11 16:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ STOLLEN (ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ) WEBINARΤο Stollen είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γερμανικά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα... περισσότερα... |
20/11 18:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΨΑΡΙΑ (3η μέρα)Η τρίτη ημέρα είναι αφιερωμένη στη δημιουργική αξιοποίηση μικρών ψαριών, πέρα από την κλασική πρακτική του τηγανίσματος. περισσότερα... |
21/11 16:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ENTREMET GIANDUJA-NOISETTEΈνα τεχνικό σεμινάριο που εστιάζει στη σύνθεση σύνθετων γευστικών στοιχείων γύρω από το τρίπτυχο σοκολάτα, καφές και μπαχαρικά... περισσότερα... |
21/11 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
XMAS RED VELVET & CARROT CAKESΗ δημιουργικότητα και η γεύση συνδυάζονται για να προσφέρουν δύο κλασικά κέικ στην πιο Χριστουγεννιάτικη τους εκδοχή! περισσότερα... |
21/11 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ WEBINAR | 2 ήμερο workshopΣτο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις. περισσότερα... |
24/11 12:00 - 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑΗ φράουλα και ο αφρώδης οίνος είναι ένας διαχρονικός συνδυασμός που αποπνέει φινέτσα, ισορροπία και εορταστική διάθεση... περισσότερα... |
24/11 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
POKE - CRUDO – TIRADITO - CEVICHEΤεχνικό σεμινάριο που εξειδικεύεται στις τεχνικές crudo για ψάρια (φινετσάτη ωμή διαχείριση). περισσότερα... |
25/11 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ENTREMET BLEU NOËLΤο μάθημα αυτό εντάσσεται στον κύκλο σύγχρονης υψηλής ζαχαροπλαστικής... περισσότερα... |
26/11 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
COMFORT XMAS WEBINARΑρώματα που ζεσταίνουν τον χώρο, γαληνεύουν την ψυχή και γεμίζουν την καρδιά. Αυτές είναι οι γεύσεις του comfort food που αν συνδυαστούν με τις νότες των Χριστουγέννων,... περισσότερα... |
26/11 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
BUCHE DE NOEL (CHRISTMAS LOG CAKE) WEBINARΗ Bûche de Noël αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά γλυκά της γαλλικής ζαχαροπλαστικής και σύμβολο της εορταστικής περιόδου. περισσότερα... |
27/11 11:30 - 13:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
XMAS CUCINA MEXICANAΗ μεξικάνικη κουζίνα έχει πλέον καθιερωθεί στη διεθνή γαστρονομική σκηνή, όμως για πολλούς εξακολουθεί να είναι ένας κόσμος προς ανακάλυψη. περισσότερα... |
27/11 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ STOLLEN (ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ)Το Stollen είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γερμανικά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα... περισσότερα... |
27/11 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥΣτο σεμινάριο αυτό εξετάζουμε τόσο τις παραδοσιακές συνταγές όσο και τις σύγχρονες παραλλαγές τους... περισσότερα... |
28/11 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
GNOCCHIΤα gnocchi, με την αφράτη υφή και τη γευστική τους ευελιξία, γίνονται το απόλυτο comfort πιάτο των Χριστουγέννων. περισσότερα... |
28/11 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ VEGAN BRUNCHΤο φθινοπωρινό brunch γίνεται αφορμή για μια κουζίνα γεμάτη χρώμα και ζεστασιά. περισσότερα... |
28/11 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Commis Cook ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
28/11 18:30 - 19:30 |
|
Κράτηση | |
| Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Pastry ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
29/11 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Commis Pastry ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
29/11 11:00 - 12:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης - Executive Pastry ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
29/11 11:00 - 13:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης - Executive Cook ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
29/11 11:00 - 13:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης - Commis BakerΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
29/11 11:00 - 12:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Cook ChefΠιστοποιήστε άμεσα τις γνώσεις σας! περισσότερα... |
29/11 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ STYLING | 2 ήμερο workshopΣεμινάριο που επικεντρώνεται στις πρακτικές αρχές φωτογράφησης φαγητού. περισσότερα... |
29/11 17:00 - 20/12 20:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα,μεθοδικά και εξ αποστάσεως στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
01/12 12:00 - 27/01 14:30 |
|
Κράτηση | |
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΌλη η βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης σε 12 πρακτικα εργαστηριακά μαθήματα. περισσότερα... |
01/12 17:30 - 17/02 21:30 |
|
Κράτηση | |
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΗ βάση της ζαχαροπλαστικής σε 5 πολύ σημαντικά μαθήματα για να κατανοήσετε τις βασικές τεχνικές. περισσότερα... |
01/12 17:30 - 30/12 21:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
GOLDEN NOËL– ENTREMET ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣΈνα entremet που συνδυάζει την πολυτέλεια της τρούφας με την ένταση του bitter πορτοκαλιού... περισσότερα... |
01/12 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
01/12 18:00 - 31/12 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα & μεθοδικά στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
01/12 18:00 - 10/02 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΓΕΜΙΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ | ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥΤο χοιρινό ρολό είναι από τα πιο χαρακτηριστικά εορταστικά πιάτα... περισσότερα... |
03/12 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙΗ δημιουργία τσουρεκιών είναι μια απολαυστική εμπειρία, γεμάτη αρώματα που γεμίζουν τον χώρο και μοναδικές γεύσεις... περισσότερα... |
03/12 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΣΟΥΠΕΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΟΜΗ & ΥΦΕΣΟι σύγχρονες σούπες ξεφεύγουν πια από την έννοια του απλού comfort food... περισσότερα... |
03/12 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
BURGERS ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ – ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣΤο μάθημα είναι αφιερωμένο στη δημιουργία burgers που ξεφεύγουν από το κλασικό πρότυπο και διεκδικούν θέση σε ένα σύγχρονο, υψηλής αξίας μενού. περισσότερα... |
03/12 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΣΕ 2 ΕΚΔΟΧΕΣ WEBINARΤο συγκεκριμένο μάθημα εστιάζει στις τεχνικές αρτοζαχαροπλαστικής που συγκροτούν τη βάση της σύγχρονης τάρτας και των παραλλαγών της... περισσότερα... |
03/12 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣLive μαθήματα με την συμμετοχή σας και σε διάδραση με τον Pastry Chef! περισσότερα... |
04/12 12:00 - 30/01 14:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
MONT BLANC CHESTNUT ΤΟΥΡΤΑ & ΤΑΡΤΑΤο Mont Blanc είναι ένα χειμωνιάτικο γλυκό που αποπνέει αίσθηση πολυτέλειας και νοσταλγίας, με ιστορία που χάνεται στους αιώνες.... περισσότερα... |
05/12 17:30 - 21:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ | ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΨΗΣΙΜΟΧειροποίητα λουκάνικα σε μια πλούσια σύνθεση αρωμάτων και μπαχαρικών, εμπλουτισμένα με γλυκά και πικάντικα στοιχεία, προσφέρουν μια εκρηκτική γευστική εμπειρία στο εορταστικό τραπέζι! περισσότερα... |
05/12 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
GALETTE DES ROISΤο Galette des Rois αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και γιορτινά γλυκίσματα της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, με βαθιές πολιτισμικές ρίζες και παγκόσμια απήχηση. περισσότερα... |
08/12 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
BEEF WELLINGTONΤο Beef Wellington είναι ένα από τα πιο εμβληματικά πιάτα της ευρωπαϊκής γαστρονομίας — ένας πραγματικός συνδυασμός τεχνικής, ακρίβειας και αισθητικής. περισσότερα... |
09/12 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΦέτος μαθαίνουμε να φτιάχνουμε την δική μας βασιλόπιτα, γιατί θέλουμε να αισθανθούμε μέσα στο πνεύμα των εορτών. περισσότερα... |
10/12 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ASIAN SUPREMACY: ΖΩΜΟΙ & ΣΑΛΤΣΕΣ | 2 ήμεροΑπό την ιαπωνική καθαρότητα του soba μέχρι την καυτερή ισορροπία του Tom Yum και τα αρωματικά βάθη του βιετναμέζικου Pho, οι ασιατικές σούπες εκφράζουν την ουσία κάθε κουζίνας: απλότητα, ισορροπία και σεβασμό στα υλικά. περισσότερα... |
10/12 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ – ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ WEBINARΟι κουραμπιέδες και οι μελομακάρονα είναι δύο από τα πιο δημοφιλή γλυκά των εορταστικών περιόδων στην Ελλάδα και σε πολλές περιοχές του κόσμου με ελληνική παρουσία. Η ιστορία τους σχετίζεται με την παράδοση και τις γιορτές. περισσότερα... |
10/12 18:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ GINGERΤο σεμινάριο επικεντρώνεται στη χρήση του ginger ως του κύριου συστατικού σε δημιουργικά χριστουγεννιάτικα γλυκά περισσότερα... |
11/12 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
CHRISTMAS EXPRESS WEBINARΟι γιορτές θέλουν γεύσεις με χαρακτήρα, χωρίς πάντα να χρειάζεται πολύπλοκες ή χρονοβόρες παρασκευές. περισσότερα... |
12/12 13:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
PANETTONE PANDOROΤο σεμινάριο αυτό επικεντρώνεται στην παρασκευή του panettone και του pandoro, δύο δημοφιλών Χριστουγεννιάτικων γλυκών που αποτελούν ένα σήμα κατατεθέν για την Ιταλία περισσότερα... |
12/12 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
CHRISTMAS EXPRESSΟι γιορτές θέλουν γεύσεις με χαρακτήρα, χωρίς πάντα να χρειάζεται πολύπλοκες ή χρονοβόρες παρασκευές. περισσότερα... |
12/12 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
VEGAN ΠΡΩΤΕΪΝΗ & ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ A’Η σύγχρονη vegan γαστρονομία απαιτεί τεχνική ακρίβεια και δημιουργικότητα. περισσότερα... |
12/12 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Αρτοποιία |
ΨΩΜΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΟΡΤΩΝΤο μάθημα αυτό εστιάζει στην ανάπτυξη συνταγών που συνδυάζουν την τεχνική αρτιότητα με την εορταστική ταυτότητα. περισσότερα... |
15/12 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
RAMENΤο ramen είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλά noodles—η ψυχή του βρίσκεται στο ζωμό, το στοιχείο που καθορίζει το βάθος, την υφή και το umami σε κάθε μπολ. περισσότερα... |
16/12 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ - 2 ΕΚΔΟΧΕΣΗ Bûche de Noël αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά γλυκά της γαλλικής ζαχαροπλαστικής και σύμβολο της εορταστικής περιόδου. περισσότερα... |
18/12 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ VEGAN ΤΡΑΠΕΖΙΣε αυτό το μάθημα μεταφέρουμε όλη τη μαγεία των γιορτών στη vegan κουζίνα, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζεται κανένας συμβιβασμός στη γεύση και την παρουσίαση περισσότερα... |
18/12 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΣΕ 2 ΕΚΔΟΧΕΣΤο συγκεκριμένο μάθημα εστιάζει στις τεχνικές αρτοζαχαροπλαστικής που συγκροτούν τη βάση της σύγχρονης τάρτας και των παραλλαγών της... περισσότερα... |
19/12 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΜΩΣΑΪΚΟ – 3 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣΤο μωσαϊκό είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γλυκά των παιδικών μας χρόνων... περισσότερα... |
19/12 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΑΡΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ WEBINARΤα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που λείπεις από το σπίτι, ακόμα και όταν είσαι στο σπίτι. περισσότερα... |
23/12 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ VEGAN ΑΥΓΑΗ σύγχρονη γαστρονομία δεν περιορίζεται πλέον σε παραδοσιακές πρώτες ύλες. Εξελίσσεται μέσα από καινοτόμες τεχνικές που δίνουν νέες μορφές σε κλασικές παρασκευές. περισσότερα... |
08/01 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΝΕΟΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΕΜΙΣΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΓΕΜΙΣΕΙΣΤα γεμιστά αποτελούν εμβληματικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας, όμως στη σύγχρονη γαστρονομία επαναπροσδιορίζονται μέσα από νέες πρώτες ύλες και πιο εξελιγμένες τεχνικές. περισσότερα... |
08/01 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
FLAN WEBINARFlan, το πιο γνωστό λατινικό επιδόρπιο εδώ και πολλές γενιές, λατρεμένο σε κάθε γωνιά... περισσότερα... |
08/01 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Αρτοποιία |
ΨΩΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΣτο σεμινάριο αυτό, θα εξετάσουμε σε βάθος τις τεχνικές που απαιτούνται για την ενσωμάτωση σοκολάτας και κακάο σε ζύμες, με στόχο την επιτυχία και την τελειότητα στην παρασκευή ψωμιού. περισσότερα... |
09/01 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΠΑΠΙΑ: ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣΗ γαλλική γαστρονομία συνδυάζει την τεχνική, την ισορροπία γεύσεων και τη δημιουργική έκφραση. περισσότερα... |
15/01 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΠΑΣΤΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ WEBINARΗ πάστα «ποντικάκι» αποτελεί ένα από τα πλέον διαχρονικά και εμπορικά γλυκίσματα της ελληνικής ζαχαροπλαστικής περισσότερα... |
15/01 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
CHICKEN PANEΤο τηγανητό κοτόπουλο αποτελεί κλασικό comfort food με τεράστιες δυνατότητες διαφοροποίησης και εμπορικής αξιοποίησης. περισσότερα... |
16/01 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
SUSHI BASIC LEVEL ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΕκπαιδευτικό Πρόγραμμα Sushi για επαγγελματίες LEVEL 1 ! περισσότερα... |
19/01 17:00 - 27/01 21:00 |
|
Δείξτε ενδιαφέρον | |
| Εξειδίκευση |
YACHTS & VILLAS ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΕκπαιδευτείτε ανάμεσα σε διαφορετικά εξειδικευμένα μενού και ιδανικούς συνδυασμούς... περισσότερα... |
21/01 17:00 - 06/02 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
YACHTS & VILLAS ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΕκπαιδευτείτε ανάμεσα σε διαφορετικά εξειδικευμένα μενού και ιδανικούς συνδυασμούς... περισσότερα... |
22/01 10:00 - 06/02 14:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ FUSION ΣΟΥΠΕΣ – ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΙΑΤΟΟι σούπες δεν είναι πια το ταπεινό πρώτο πιάτο ενός μενού· έχουν εξελιχθεί σε πλήρη, χορταστικά bowls με τεχνική, υφή και αισθητική παρουσίαση. περισσότερα... |
22/01 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
ARTISAN PIZZA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΜάθετε όλα τα μυστικά για την τέλεια πίτσα σε 5 μαθήματα!!! περισσότερα... |
26/01 18:00 - 09/02 21:00 |
|
Kράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
VEGAN STREET FOODΤο street food αγαπήθηκε γιατί είναι αυθόρμητο, γρήγορο και γεμάτο χαρακτήρα. περισσότερα... |
29/01 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
GOURMET BURGER ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤο Burger κατατάσσεται στο γρήγορο φαγητό ωστόσο η παρασκευή του είναι ένα είδος τέχνης! περισσότερα... |
13/02 18:00 - 27/02 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
GRILL & BBQ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑνακαλύψτε την τέχνη του ψησίματος και της προετοιμασίας των κρεάτων σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
05/03 18:00 - 19/03 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
ΤΟΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΤΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑνακαλύψτε τον Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης για τούρτες και πάστες ζαχαροπλαστείου! περισσότερα... |
05/03 18:00 - 10/04 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑνακαλύψτε την τέχνη των χειροποίητων ζυμαρικών σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζει στις βασικές τεχνικές... περισσότερα... |
06/03 18:00 - 20/03 21:00 |
|
Κράτηση |

