Κατηγορία | Δραστηριότητα | Πότε; | Κόστος | Εγγραφή | |
---|---|---|---|---|---|
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ WEBINAR ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ €300Απεριόριστη συμμετοχή σε webinars Mαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας στην προνομιακή τιμή των €300, από Σεπτέμβριο έως Ιούνιο περισσότερα... |
01/09 00:00 - 30/06 00:00 |
|
Αγορά | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
06/09 11:00 - 04/10 14:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
08/09 18:00 - 02/10 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 5 MEMOΝΩΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ €150Μοναδική προσφορά Σεπτέμβρη 2025 περισσότερα... |
15/09 00:00 - 31/10 00:00 |
|
Αγορά | |
Εξειδίκευση |
CAKES MINI ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΕξειδικευμένος Κύκλος Εκπαίδευσης για Cakes με ενότητες που εστιάζουν σε βασικές παρασκευές με μεγάλη εμπορική ζήτηση! περισσότερα... |
15/09 18:00 - 29/09 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
ARTISAN PIZZA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΜάθετε όλα τα μυστικά για την τέλεια πίτσα σε 5 μαθήματα!!! περισσότερα... |
23/09 18:00 - 13/10 21:00 |
|
Kράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑΡΤΑΡ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΎΛΕΣΠόση αξία μπορεί να αποκτήσει ένα ταπεινό ψάρι όταν επεξεργαστεί σωστά; περισσότερα... |
24/09 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΒΕΛΟΥΤΕΗ εποχή προσφέρει υλικά με βάθος, γλύκα και γήινο χαρακτήρα — ιδανικά για να δημιουργήσουν βελούδινες σούπες χωρίς την ανάγκη για κρέμα ή βαρύτητα. περισσότερα... |
24/09 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
BABKA | ΜΠΑΜΠΚΑ WEBINARΕνδιαφέρον σεμινάριο για τα πολύ γνωστά Εβραϊκά babka της Πολωνίας. περισσότερα... |
24/09 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΤΕΧΝΙΚΕΣ PLANT BASED RISOTTOΣεμινάριο τεχνικών για την παρασκευή ριζότο χωρίς ζωικά προϊόντα με βασικό στόχο την ανάδειξη της γαστρονομικής πολυπλοκότητας και της αισθητικής της vegan και vegetarian κουζίνας. περισσότερα... |
25/09 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΨΩΜΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣΗ Νότια Ιταλία κρύβει μία μοναδική ψωμική παράδοση, όπου κάθε ψωμί αφηγείται μια ιστορία τόπου, κλίματος και ανθρώπων. περισσότερα... |
26/09 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ & ΨΗΣΙΜΟΣτόχος του μαθήματος είναι η εις βάθος κατανόηση της διαχείρισης του κοτόπουλου – από την ολόκληρη παρασκευή τύπου roti, έως την αξιοποίηση κάθε κοπής ξεχωριστά. περισσότερα... |
26/09 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
PLANT BASED BURGERSΗ δημιουργία ενός επιτυχημένου φυτικού burger απαιτεί σε βάθος κατανόηση των δομικών και γευστικών παραμέτρων που συνθέτουν το τελικό προϊόν. περισσότερα... |
26/09 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Commis Cook ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
26/09 18:30 - 19:30 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Commis Pastry ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
27/09 11:00 - 12:00 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Pastry ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
27/09 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Cook ChefΠιστοποιήστε άμεσα τις γνώσεις σας! περισσότερα... |
27/09 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΤΟΥΡΤΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΜια επιβλητική εμπειρία σοκολάτας με πολυεπίπεδη αρμονία περισσότερα... |
30/09 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ WEBINARΤραγανό και αφράτο, με ελαστική ζύμη, απόλυτα Ελληνικό, τέλειο για το πρωινό… περισσότερα... |
01/10 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
OPERA MATCHAΣυνδυάζοντας την ιαπωνική λεπτότητα της μάτσα με εκλεπτυσμένες φρουτώδεις ευρωπαϊκές νότες, η Opéra Matcha αποτελεί μια σύγχρονη, τολμηρή εκδοχή της κλασικής γαλλικής τούρτας περισσότερα... |
02/10 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΨΩΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΣτο σεμινάριο αυτό, θα εξετάσουμε σε βάθος τις τεχνικές που απαιτούνται για την ενσωμάτωση σοκολάτας και κακάο σε ζύμες, με στόχο την επιτυχία και την τελειότητα στην παρασκευή ψωμιού. περισσότερα... |
03/10 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
ΚΡΕΠΕΣ ΒΑΦΛΕΣ ΝΤΟΝΑΤΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΕκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο να αποκτήσετε εφόδια και γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις που υπάρχουν... περισσότερα... |
04/10 11:00 - 01/11 14:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΌλη η βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης σε 12 πρακτικα εργαστηριακά μαθήματα. περισσότερα... |
06/10 17:30 - 10/11 21:30 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΗ βάση της ζαχαροπλαστικής σε 5 πολύ σημαντικά μαθήματα για να κατανοήσετε τις βασικές τεχνικές. περισσότερα... |
06/10 17:30 - 27/10 21:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΟΙ ΠΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑΑγαπητές παραδοσιακές πίτες λόγω της πλούσιας γεύσης του και της δυνατότητας τους να προσφέρονται ως σνακ, ορεκτικό, βασικό γεύμα. περισσότερα... |
06/10 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα & μεθοδικά στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
07/10 18:00 - 10/11 21:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
07/10 18:00 - 04/11 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΧΕΙΜΩΝΑ (κλασσικές τεχνικές μαγειρικής )Αυτό το μάθημα εστιάζει στα ελληνικά ορεκτικά του χειμώνα, με στόχο την κατανόηση της σχέσης ανάμεσα στις παραδοσιακές πρώτες ύλες, τις τοπικές τεχνικές μαγειρικής και τη σύγχρονη παρουσίαση. περισσότερα... |
07/10 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
BEST OF CLUB SANDWICHESΈνα μοναδικό σεμινάριο που αφουγκράζεται τις εμπορικές ανάγκες των καταστημάτων που προσφέρουν snacks. περισσότερα... |
08/10 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣΟι σαλάτες δεν είναι συνοδευτικά – είναι πλήρη πιάτα με υφή, τεχνική και ένταση. περισσότερα... |
09/10 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
FLAN WEBINARFlan, το πιο γνωστό λατινικό επιδόρπιο εδώ και πολλές γενιές, λατρεμένο σε κάθε γωνιά... περισσότερα... |
09/10 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΣΟΥΒΛΑΚΙ-ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΤο ελληνικό street food που όχι μόνο άντεξε μέσα στην κρίση, αλλά δημιούργησε αμέτρητες παραλλαγές για να αντισταθεί σε όσα το υποβάθμιζαν... περισσότερα... |
10/10 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
RESTAURANT MANAGEMENT: ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ WEBINARΕκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση. περισσότερα... |
13/10 12:00 - 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα,μεθοδικά και εξ αποστάσεως στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
13/10 12:00 - 18/11 14:30 |
|
Κράτηση | |
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ WEBINARΤο μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης. περισσότερα... |
14/10 12:00 - 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣLive μαθήματα με την συμμετοχή σας και σε διάδραση με τον Pastry Chef! περισσότερα... |
16/10 12:00 - 21/11 14:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΜΑΝΓΚΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙΑυτό το εξειδικευμένο σεμινάριο εστιάζει στη σύνθεση τεσσάρων βασικών παρασκευών της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής, οι οποίες συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα επιδόρπιο υψηλής αισθητικής και τεχνικής πληρότητας. περισσότερα... |
16/10 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ WEBINAR | 2 ήμερο workshopΣτο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις. περισσότερα... |
20/10 12:00 - 21/10 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
BALLOTINE (ΜΠΑΛΟΤΙΝΑ ΤΕΧΝΙΚΗ)Η τέχνη του γεμίσματος και τυλίγματος πρωτεϊνών αποτελεί μια προηγμένη τεχνική που επιτρέπει τη δημιουργία σύνθετων, πολυεπίπεδων γεύσεων... περισσότερα... |
21/10 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
ΓΛΥΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΗ ισορροπημένη διατροφή μας καθορίζει σε μεγάλο ποσοστό αν βαδίζουμε στο δρόμο της υγείας και της ευεξίας .... περισσότερα... |
22/10 18:00 - 19/11 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
ONLINE ΓΛΥΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΗ ισορροπημένη διατροφή μας καθορίζει σε μεγάλο ποσοστό αν βαδίζουμε στο δρόμο της υγείας και της ευεξίας .... περισσότερα... |
22/10 18:00 - 19/11 20:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΝΟΥΓΚΑΤΙΝΑΣτις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του 1915 και στα σύγχρονα γαλακτοπωλεία, οι εποχές διαφέρουν, αλλά η απλότητα του αμυγδάλου παραμένει αξιοσημείωτη. περισσότερα... |
24/10 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
CROQUES WEBINARΈνα από τα πιο εμβληματικά comfort foods της γαλλικής κουζίνας αποκτά νέα πνοή σε αυτό το δημιουργικό και καλοκαιρινό σεμινάριο. περισσότερα... |
24/10 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΗ βάση της ζαχαροπλαστικής σε 5 πολύ σημαντικά μαθήματα για να κατανοήσετε τις βασικές τεχνικές. περισσότερα... |
25/10 10:30 - 22/11 14:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ | ΨΗΤΑ ΦΡΟΥΤΑ WEBINARΜαγειρεύουμε και ψήνουμε φρούτα για να παρασκευάσουμε πεντανόστιμο γλυκά του κουταλιού και ψητά καραμελωμένα φρούτα. περισσότερα... |
29/10 11:30 - 13:30 |
|
Κράτηση | |
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ STYLING | 2 ήμερο workshopΣεμινάριο που επικεντρώνεται στις πρακτικές αρχές φωτογράφησης φαγητού. περισσότερα... |
01/11 17:00 - 30/11 20:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Culinary Arts Program |
CULINARY ARTS PROGRAM (1 έτος)Ταχύρρυθμη εκπαίδευση με πλήρη καθοδήγηση από τους έμπειρους chef και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν διάφορες πτυχές της μαγειρική περισσότερα... |
03/11 09:30 - 30/04 14:30 |
|
Ενδιαφέρομαι | |
Culinary Arts Program |
PASTRY ARTS PROGRAM (1 έτος)Ταχύρρυθμη εκπαίδευση με πλήρη καθοδήγηση από τους έμπειρους pastry chef και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ζαχαροπλαστικής περισσότερα... |
03/11 09:30 - 30/04 14:30 |
|
Ενδιαφέρομαι | |
Εξειδίκευση |
SUSHI BASIC LEVEL ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΕκπαιδευτικό Πρόγραμμα Sushi για επαγγελματίες LEVEL 1 ! περισσότερα... |
03/11 17:00 - 11/11 21:00 |
|
Δείξτε ενδιαφέρον | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΠΑΣΤΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ WEBINARΗ πάστα «ποντικάκι» αποτελεί ένα από τα πλέον διαχρονικά και εμπορικά γλυκίσματα της ελληνικής ζαχαροπλαστικής περισσότερα... |
05/11 11:30 - 13:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑΗ τούρτα και η πάστα με καραμέλα και σοκολάτα αποτελούν από τις πλέον εκλεπτυσμένες γαστρονομικές απολαύσεις που μπορεί να προσφέρει η ζαχαροπλαστική. περισσότερα... |
07/11 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΨΩΜΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΟΡΤΩΝΤο μάθημα αυτό εστιάζει στην ανάπτυξη συνταγών που συνδυάζουν την τεχνική αρτιότητα με την εορταστική ταυτότητα. περισσότερα... |
20/11 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
COMFORT XMAS WEBINARΑρώματα που ζεσταίνουν τον χώρο, γαληνεύουν την ψυχή και γεμίζουν την καρδιά. Αυτές είναι οι γεύσεις του comfort food που αν συνδυαστούν με τις νότες των Χριστουγέννων,... περισσότερα... |
26/11 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
MONT BLANC CHESTNUT ΤΟΥΡΤΑ & ΤΑΡΤΑΤο Mont Blanc είναι ένα χειμωνιάτικο γλυκό που αποπνέει αίσθηση πολυτέλειας και νοσταλγίας, με ιστορία που χάνεται στους αιώνες.... περισσότερα... |
13/12 11:00 - 15:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΑΡΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ WEBINARΤα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που λείπεις από το σπίτι, ακόμα και όταν είσαι στο σπίτι. περισσότερα... |
23/12 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
VEGAN EGG TECHNIQUESΤο σύγχρονο brunch επαναπροσδιορίζεται μέσα από καινοτόμες vegan επιλογές που συνδυάζουν τεχνική ακρίβεια, υψηλή αισθητική και ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. περισσότερα... |
08/01 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
FRENCH CLASSICS: ΠΑΠΙΑΗ γαλλική γαστρονομία συνδυάζει την τεχνική, την ισορροπία γεύσεων και τη δημιουργική έκφραση. περισσότερα... |
15/01 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
CHICKEN PANEΤο τηγανητό κοτόπουλο αποτελεί κλασικό comfort food με τεράστιες δυνατότητες διαφοροποίησης και εμπορικής αξιοποίησης. περισσότερα... |
16/01 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση |