Κατηγορία | Δραστηριότητα | Πότε; | Κόστος | Εγγραφή | |
---|---|---|---|---|---|
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
RESTAURANT MANAGEMENT: ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟΕκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση. περισσότερα... |
01/03 12:00 - 30/04 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥΤο μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης. περισσότερα... |
01/03 12:00 - 30/04 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ | 2 ήμερο workshopΣτο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις. περισσότερα... |
01/03 12:00 - 30/04 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΌλη η βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης σε 12 πρακτικα εργαστηριακά μαθήματα. περισσότερα... |
10/03 17:30 - 13/05 21:30 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
10/03 18:00 - 30/04 21:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΤΑΧΥΡΥΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΑποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία. περισσότερα... |
10/03 18:00 - 30/04 21:00 |
|
Δείξτε ενδιαφέρον | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα & μεθοδικά στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
10/03 18:00 - 07/05 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΑναβαθμίστε τις γνώσεις σας με έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων που επικεντρώνεται στις βασικές παρασκευές με υψηλή εμπορική απήχηση. περισσότερα... |
01/04 11:00 - 31/05 21:00 |
Δείξτε ενδιαφέρον | ||
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΑναβαθμίστε τις γνώσεις σας με έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων που επικεντρώνεται στις βασικές παρασκευές με υψηλή εμπορική απήχηση. περισσότερα... |
01/04 11:00 - 31/05 21:00 |
Δείξτε ενδιαφέρον | ||
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ STYLING | 2 ήμερο workshopΣεμινάριο που επικεντρώνεται στις πρακτικές αρχές φωτογράφησης φαγητού. περισσότερα... |
01/04 17:00 - 31/05 20:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Εξειδίκευση |
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑνακαλύψτε την τέχνη των χειροποίητων ζυμαρικών σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζει στις βασικές τεχνικές... περισσότερα... |
26/04 11:00 - 10/05 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥΗ τέχνη των ζυμαρικών εκτείνεται πολύ πέρα από τις κλασικές παραλλαγές... περισσότερα... |
30/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΓΕΜΙΣΤΑ CAKES IIΕντυπωσιακή εμφάνιση και τέλεια γεύση, κάτι περισσότερο από ένα απλό κέικ. περισσότερα... |
30/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΠΙΡΟΣΚΙΤα πιροσκί είναι δημοφιλή εδέσματα σε πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, κυρίως στη Ρωσία και τις γειτονικές χώρες. Μπορεί να είναι γλυκά ή αλμυρά με διαφορετικό τρόπο προετοιμασίας. περισσότερα... |
02/05 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
BREAKFAST & BRUNCH - INTERNATIONALΈνα γευστικό brunch, μια ολοκληρωμένη εμπειρία σερβιρίσματος. 5 διαφορετικές εκδοχές που συγκεντρώνουν δημοφιλείς προτάσεις ανά τον κόσμο. περισσότερα... |
02/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ CUPCAKES ΓΕΜΙΣΤΑΜάθετε πώς να δημιουργείτε τα φημισμένα strawberry red velvet cupcake, λαχταριστά caramel delicacy με topping κρέμα βουτύρου καραμέλας... περισσότερα... |
02/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΤΑΡΤΕΣΣε αυτό το σεμινάριο, θα εξετάσουμε τεχνικές παρασκευής και γευστικές συνταγές για τρεις διαφορετικές τάρτες που προέρχονται από την γαστρονομική παράδοση της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας . περισσότερα... |
03/05 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
GREEK CUISINE SPECIALIZED PROGRAMDiscover Greek Cuisine... περισσότερα... |
05/05 18:00 - 26/05 21:00 |
|
Express you interest | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
BREAKFAST PASTRIESΠρωτότυπες ιδέες για το τραπέζι ή μπουφέ του πρωινού, διαλεχτά υλικά για να συνοδεύουμε απολαυστικά τον καφέ, το μάθημα breakfast pastries μας χαρίζει την άψογη εφαρμογή στα 3 πιο διαδεδομένα είδη. περισσότερα... |
06/05 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
PERSILLADE (ΠΕΡΣΙΓΙΑΝΤ ΤΕΧΝΙΚΗ)Η τεχνική Persillade (ή Περσιγιάντ) αποτελεί έναν από τους πιο εκλεπτυσμένους τρόπους επεξεργασίας κρέατος, προσδίδοντας ένταση αρωμάτων και υφής μέσω ενός μίγματος βοτάνων, ξηρών καρπών και ψίχας ψωμιού. περισσότερα... |
06/05 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
GATEAU POIRE CHOCOLAT BLONDEΤο επιδόρπιο χαρακτηρίζεται από την «άγλυκη» φινέτσα του, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας. περισσότερα... |
06/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΙΤΕΣΤεχνικές και Μυστικά στην παρασκευή παραδοσιακών πιτών! περισσότερα... |
07/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
CLASSICAL MENUΣτη σύγχρονη γαστρονομική εκπαίδευση, η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου μενού απαιτεί προσεκτική επιλογή συστατικών, ισορροπία γεύσεων και υφών... περισσότερα... |
08/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ: Γλασαρισμένο |Με κρούστα | Αρωματικό3 εξαιρετικοί τρόποι όπου το στήθος κοτόπουλο μετατρέπεται σε Αμερικάνικη old time classic συνταγή! περισσότερα... |
08/05 18:30 - 21:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
MONKEY BREADMonkey bread, ένα διαφορετικό αρωματισμένο αφράτο ψωμί από την Ουγγαρία περισσότερα... |
09/05 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
BRULEE -PANNA COTTA -FLANΛευκά επιδόρπια, ένας λευκός καμβάς που επιτρέπει στον σεφ να εκπαιδεύσει σε τεχνικές για τις σωστές υφές αλλά και προσθέσει την δική του δημιουργική πινελιά. περισσότερα... |
09/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
PRALINE CROISSANTΈνα μάθημα αφιερωμένο στην τεχνική παρασκευή του croissant... περισσότερα... |
10/05 10:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
COFFEE FLAVORSΟ καφές, με το βαθύ άρωμα και την πολυδιάστατη γεύση του, αποτελεί ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα συστατικά στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική. περισσότερα... |
10/05 11:00 - 15:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
GOURMET BURGER ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤο Burger κατατάσσεται στο γρήγορο φαγητό ωστόσο η παρασκευή του είναι ένα είδος τέχνης! περισσότερα... |
12/05 18:00 - 14/05 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
CARAMELS OF GODΑγαπημένες λιχουδιές για τα παιδάκια μας αλλά και για όσους κρύβουν ένα παιδί μέσα τους! περισσότερα... |
13/05 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
THE CHOCOLAT-ORANGE DOMEΕτοιμάζουμε πατ σαμπλέ κακάο, κρέμα πορτοκαλιού, ζενουά σοκολάτας, κρεμώ σοκολάτας, κρεμώ πορτοκαλιού, μους πορτοκαλιού και γλάσο λευκής σοκολάτας. περισσότερα... |
13/05 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΗ βάση της ζαχαροπλαστικής σε 5 πολύ σημαντικά μαθήματα για να κατανοήσετε τις βασικές τεχνικές. περισσότερα... |
13/05 17:30 - 16/06 21:30 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΌλη η βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης σε 12 πρακτικα εργαστηριακά μαθήματα. περισσότερα... |
13/05 17:30 - 24/06 21:30 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
ΓΛΥΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΗ ισορροπημένη διατροφή μας καθορίζει σε μεγάλο ποσοστό αν βαδίζουμε στο δρόμο της υγείας και της ευεξίας .... περισσότερα... |
13/05 18:00 - 10/06 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥΚλασσικά γλυκά που συναντάμε σε όλα τα αρτοζαχαροπλαστεία και τα επιλέγουμε για να γλυκάνουμε την καθημερινότητα μας. περισσότερα... |
16/05 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
PINKΈνα αιθέριο επιδόρπιο που συνδυάζει τις γεύσεις του αμυγδάλου, του ροδιού και της βανίλιας Mαδαγασκάρης .... περισσότερα... |
16/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
VEGETERIAN SPRINGΈνα καλά σχεδιασμένο μενού δεν βασίζεται μόνο στην επιλογή ποιοτικών υλικών, αλλά και στη διαδοχή των γεύσεων, την ισορροπία των υφών και τη σωστή τεχνική εκτέλεση κάθε πιάτου. περισσότερα... |
16/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Commis Cook ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
17/05 11:00 - 12:00 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Commis Pastry ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
17/05 11:00 - 12:00 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Pastry ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
17/05 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Cook ChefΠιστοποιήστε άμεσα τις γνώσεις σας! περισσότερα... |
17/05 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
19/05 18:00 - 18/06 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
CAKES MINI ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΕξειδικευμένος Κύκλος Εκπαίδευσης για Cakes με ενότητες που εστιάζουν σε βασικές παρασκευές με μεγάλη εμπορική ζήτηση! περισσότερα... |
19/05 18:00 - 02/06 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
HAUTE GASTRONOMY (FRENCH MENU ΙI)Από τα Bib Gourmand εστιατόρια μέχρι τα Michelin Stars, τα μενού αποκτούν έναν αέρα επιτήδευσης και φινέτσας. περισσότερα... |
19/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα & μεθοδικά στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
19/05 18:00 - 30/06 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
SMASH GOURMET BURGERΤα Smash Burgers είναι μια δημοφιλής παραλλαγή του παραδοσιακού burger που έχει κερδίσει την αναγνώριση για την ιδιαίτερη τεχνική παρασκευής του και την γευστική του απόλαυση... περισσότερα... |
21/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
UGANDAN ROLEX STREET FOODΈνα Street Classic με Διεθνή Twist ! περισσότερα... |
26/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
BALLOTINE (ΜΠΑΛΟΤΙΝΑ ΤΕΧΝΙΚΗ)Η τέχνη του γεμίσματος και τυλίγματος πρωτεϊνών αποτελεί μια προηγμένη τεχνική που επιτρέπει τη δημιουργία σύνθετων, πολυεπίπεδων γεύσεων... περισσότερα... |
27/05 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
CHERRY BLOSSOM4 τεχνικές συνοψίζουν τις γεύσεις τους στο Cherry Blossom... περισσότερα... |
27/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΤΕΧΝΙΚΕΣ PLANT BASED RISOTTOΣεμινάριο τεχνικών για την παρασκευή ριζότο χωρίς ζωικά προϊόντα με βασικό στόχο την ανάδειξη της γαστρονομικής πολυπλοκότητας και της αισθητικής της vegan και vegetarian κουζίνας. περισσότερα... |
28/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΡΟΥΣΤΙΚ ΜΕΝΟΥΙσορροπία, Τεχνική και Γεύση σε ένα Κλασικό Μενού! περισσότερα... |
29/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
SUSHI BASIC LEVEL ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΕκπαιδευτικό Πρόγραμμα Sushi για επαγγελματίες LEVEL 1 ! περισσότερα... |
01/06 17:00 - 30/06 21:00 |
|
Δείξτε ενδιαφέρον | |
Εξειδίκευση |
ARTISAN PIZZA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΜάθετε όλα τα μυστικά για την τέλεια πίτσα σε 5 μαθήματα!!! περισσότερα... |
10/06 18:00 - 24/06 21:00 |
|
Kράτηση | |
Culinary Arts Program |
CULINARY ARTS PROGRAM (1 έτος)Ταχύρρυθμη εκπαίδευση με πλήρη καθοδήγηση από τους έμπειρους chef και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν διάφορες πτυχές της μαγειρική περισσότερα... |
03/11 09:30 - 30/04 14:30 |
|
Ενδιαφέρομαι | |
Culinary Arts Program |
PASTRY ARTS PROGRAM (1 έτος)Ταχύρρυθμη εκπαίδευση με πλήρη καθοδήγηση από τους έμπειρους pastry chef και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ζαχαροπλαστικής περισσότερα... |
03/11 09:30 - 30/04 14:30 |
|
Ενδιαφέρομαι |