| Κατηγορία | Δραστηριότητα | Πότε; | Κόστος | Εγγραφή | |
|---|---|---|---|---|---|
| Εξειδίκευση |
ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 12 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΟ κύκλος μαθημάτων Αρτοποιίας αποτελεί μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδρομή!!! περισσότερα... |
15/11 10:00 - 14/02 14:00 |
|
Κράτηση | |
| Culinary Arts Program |
PASTRY ARTS PROGRAM (1 έτος)Ταχύρρυθμη εκπαίδευση με πλήρη καθοδήγηση από τους έμπειρους pastry chef και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ζαχαροπλαστικής περισσότερα... |
17/11 09:30 - 30/04 14:30 |
|
Ενδιαφέρομαι | |
| Culinary Arts Program |
CULINARY ARTS PROGRAM (1 έτος)Ταχύρρυθμη εκπαίδευση με πλήρη καθοδήγηση από τους έμπειρους chef και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν διάφορες πτυχές της μαγειρική περισσότερα... |
18/11 09:30 - 31/05 14:30 |
|
Ενδιαφέρομαι | |
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα,μεθοδικά και εξ αποστάσεως στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
01/12 12:00 - 27/01 14:30 |
|
Κράτηση | |
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΌλη η βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης σε 12 πρακτικα εργαστηριακά μαθήματα. περισσότερα... |
01/12 17:30 - 17/02 21:30 |
|
Κράτηση | |
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΗ βάση της ζαχαροπλαστικής σε 5 πολύ σημαντικά μαθήματα για να κατανοήσετε τις βασικές τεχνικές. περισσότερα... |
01/12 17:30 - 30/12 21:30 |
|
Κράτηση | |
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
01/12 18:00 - 31/12 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα & μεθοδικά στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
01/12 18:00 - 10/02 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣLive μαθήματα με την συμμετοχή σας και σε διάδραση με τον Pastry Chef! περισσότερα... |
04/12 12:00 - 30/01 14:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ WEBINAR ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ €300Απεριόριστη συμμετοχή σε webinars Mαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας στην προνομιακή τιμή των €300, από Σεπτέμβριο έως Ιούνιο περισσότερα... |
25/12 00:00 - 30/06 00:00 |
|
Αγορά | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ & ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜε συνδιοργάνωση: INSPIRING COOKING EVENTS × ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ – The Culinary Center περισσότερα... |
29/12 18:30 - 22:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
XMAS COOKING CAMP ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ | 2η ΗΜΕΡΑ:SANTA PASTAΜε συνδιοργάνωση: INSPIRING COOKING EVENTS × ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ – The Culinary Center περισσότερα... |
30/12 11:00 - 15:00 |
|
Κράτηση χωρίς πληρωμή | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ & ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜε συνδιοργάνωση: INSPIRING COOKING EVENTS × ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ – The Culinary Center περισσότερα... |
02/01 18:30 - 22:30 |
|
Κράτηση χωρίς πληρωμή | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ & ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜε συνδιοργάνωση: INSPIRING COOKING EVENTS × ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ – The Culinary Center περισσότερα... |
03/01 18:30 - 22:30 |
|
Κράτηση χωρίς πληρωμή | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ VEGAN ΑΥΓΑΗ σύγχρονη γαστρονομία δεν περιορίζεται πλέον σε παραδοσιακές πρώτες ύλες. Εξελίσσεται μέσα από καινοτόμες τεχνικές που δίνουν νέες μορφές σε κλασικές παρασκευές. περισσότερα... |
07/01 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
FLAN WEBINARFlan, το πιο γνωστό λατινικό επιδόρπιο εδώ και πολλές γενιές, λατρεμένο σε κάθε γωνιά... περισσότερα... |
08/01 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Pastry ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
09/01 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Commis Pastry ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
09/01 11:00 - 12:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης - Executive Pastry ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
09/01 11:00 - 13:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης - Executive Cook ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
09/01 11:00 - 13:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης - Commis BakerΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
09/01 11:00 - 12:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Cook ChefΠιστοποιήστε άμεσα τις γνώσεις σας! περισσότερα... |
09/01 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Commis Cook ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
09/01 11:00 - 12:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΝΕΟΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΕΜΙΣΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΓΕΜΙΣΕΙΣΤα γεμιστά αποτελούν εμβληματικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας, όμως στη σύγχρονη γαστρονομία επαναπροσδιορίζονται μέσα από νέες πρώτες ύλες και πιο εξελιγμένες τεχνικές. περισσότερα... |
09/01 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΚΟΚ – 2 ΕΚΔΟΧΕΣΣτόχος του μαθήματος είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες την τέχνη του παραδοσιακού κοκ... περισσότερα... |
09/01 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
SUSHI BASIC LEVEL ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΕκπαιδευτικό Πρόγραμμα Sushi για επαγγελματίες LEVEL 1 ! περισσότερα... |
12/01 17:00 - 16/01 21:00 |
|
Δείξτε ενδιαφέρον | |
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
12/01 18:00 - 02/02 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα & μεθοδικά στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
12/01 18:00 - 07/02 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
VEGAN ΠΡΩΤΕΪΝΗ & ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ A’Η σύγχρονη vegan γαστρονομία απαιτεί τεχνική ακρίβεια και δημιουργικότητα. περισσότερα... |
15/01 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΠΑΣΤΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ WEBINARΗ πάστα «ποντικάκι» αποτελεί ένα από τα πλέον διαχρονικά και εμπορικά γλυκίσματα της ελληνικής ζαχαροπλαστικής περισσότερα... |
15/01 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Αρτοποιία |
ΨΩΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΣτο σεμινάριο αυτό, θα εξετάσουμε σε βάθος τις τεχνικές που απαιτούνται για την ενσωμάτωση σοκολάτας και κακάο σε ζύμες, με στόχο την επιτυχία και την τελειότητα στην παρασκευή ψωμιού. περισσότερα... |
16/01 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
CHICKEN PANEΤο τηγανητό κοτόπουλο αποτελεί κλασικό comfort food με τεράστιες δυνατότητες διαφοροποίησης και εμπορικής αξιοποίησης. περισσότερα... |
16/01 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ENTREMET D'HIVEROι γήινες και πλούσιες χειμωνιάτικες γεύσεις των καρπών, της σοκολάτας, του καραμελωμένου μήλου και του κονιάκ συνδυάζονται με τεχνική ακρίβεια και γευστική ισορροπία. περισσότερα... |
19/01 18:00 - 22:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑΒασιλική, ερωτική, σαγηνευτική, μυστηριώδης, πληθωρική, φρουτώδης και αρωματική… τέτοια είναι η Κουζίνα του Λιβάνου περισσότερα... |
20/01 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
YACHTS & VILLAS ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΕκπαιδευτείτε ανάμεσα σε διαφορετικά εξειδικευμένα μενού και ιδανικούς συνδυασμούς... περισσότερα... |
21/01 17:00 - 06/02 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
YACHTS & VILLAS ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΕκπαιδευτείτε ανάμεσα σε διαφορετικά εξειδικευμένα μενού και ιδανικούς συνδυασμούς... περισσότερα... |
22/01 10:00 - 06/02 14:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ FUSION ΣΟΥΠΕΣ – ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΙΑΤΟΟι σούπες δεν είναι πια το ταπεινό πρώτο πιάτο ενός μενού· έχουν εξελιχθεί σε πλήρη, χορταστικά bowls με τεχνική, υφή και αισθητική παρουσίαση. περισσότερα... |
22/01 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
MOZART CAKECoffee table cake γεμάτο συνθέσεις που ξυπνάνε τα κλασσικά αρώματα ενός υγρού cake με την ενορχήστρωση του εσπρέσο και του liquor φουντουκιού. περισσότερα... |
22/01 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
COOKIES - SOFT COOKIES | ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΜικρά τραγανά γλυκίσματα που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως «μπισκότα»... περισσότερα... |
23/01 17:30 - 21:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ VEGAN BRUNCHΤο φθινοπωρινό brunch γίνεται αφορμή για μια κουζίνα γεμάτη χρώμα και ζεστασιά. περισσότερα... |
23/01 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ &ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΟΠΗΣ WEBINARΣε αυτό το webinar εστιάζουμε στις βασικές τεχνικές που μετατρέπουν απλές πρώτες ύλες σε ολοκληρωμένα πιάτα... περισσότερα... |
23/01 18:00 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
SINGLES ARE COOKINGΜε συνδιοργάνωση: INSPIRING COOKING EVENTS × ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ – The Culinary Center περισσότερα... |
24/01 18:30 - 22:30 |
|
Κράτηση χωρίς πληρωμή | |
| Εξειδίκευση |
ARTISAN PIZZA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΜάθετε όλα τα μυστικά για την τέλεια πίτσα σε 5 μαθήματα!!! περισσότερα... |
26/01 18:00 - 09/02 21:00 |
|
Kράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΚΟΤΣΙΤο κότσι αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι κρέατος, πλούσιο σε γεύση και κολλαγόνο, το οποίο παραδοσιακά κατατάσσεται στα κρέατα δεύτερης κατηγορίας, αλλά με τη σωστή τεχνική μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα. περισσότερα... |
29/01 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
MONT D'AUVERGNEΤο Mont d’Auvergne είναι ένα επιδόρπιο υψηλής ζαχαροπλαστικής... περισσότερα... |
30/01 17:30 - 22:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ONE-POT WEBINARΗ μαγειρική σε ένα σκεύος δεν είναι απλώς θέμα ευκολίας, αλλά μια τεχνική που απαιτεί ακρίβεια, σωστό σχεδιασμό και κατανόηση των πρώτων υλών. περισσότερα... |
30/01 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΓΕΜΙΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟΤο χοιρινό ρολό είναι από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα, που απαιτεί τεχνική ακρίβεια και σωστή διαχείριση για να σταθεί με επιτυχία στο τραπέζι. περισσότερα... |
31/01 11:00 - 14:30 |
|
Κράτηση | |
| Αρτοποιία |
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΨΩΜΙΑ & ΖΥΜΩΜΑΤΑΤο ψωμί δεν αποτελεί απλώς συνοδευτικό στοιχείο, αλλά ένα αυτόνομο γαστρονομικό πεδίο όπου η ζύμωση, οι πρώτες ύλες και η τεχνική καθορίζουν χαρακτήρα, άρωμα και δομή. περισσότερα... |
05/02 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
INDIAN COOKING EXPRESSΤο Χουνκιάρ Μπεγεντί αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά πιάτα της οθωμανικής κουζίνας, ένα φαγητό βαθιάς απόλαυσης όπου το κρέας και η μελιτζάνα συνυπάρχουν σε απόλυτη αρμονία. περισσότερα... |
05/02 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
COFFEE FLAVORSΟ καφές, με το βαθύ άρωμα και την πολυδιάστατη γεύση του, αποτελεί ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα συστατικά στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική. περισσότερα... |
06/02 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
VEGAN ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: THE BASIC WEBINARΗ vegan μαγειρική δεν αποτελεί απλώς μια κουζίνα «χωρίς ζωικά», αλλά ένα αυτόνομο γαστρονομικό πεδίο με δικούς του κανόνες, τεχνικές και ισορροπίες. περισσότερα... |
06/02 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
SUPREME CAFÉ CHOCOLATΤο Supreme Café Chocolat αποτελεί ένα επιδόρπιο αυστηρά προσανατολισμένο στον ενήλικο ουρανίσκο. περισσότερα... |
11/02 18:00 - 22:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ |ΤΕΧΝΙΚΗ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ & ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣΗ γουρουνοπούλα αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά πιάτα της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης . περισσότερα... |
12/02 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΣΟΥΠΕΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΟΜΗ & ΥΦΕΣΟι σύγχρονες σούπες ξεφεύγουν πια από την έννοια του απλού comfort food... περισσότερα... |
12/02 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
VEGAN CHOCO WEBINARΣτο αυτό το σεμινάριο εστιάζουμε στη σοκολάτα και στις σύγχρονες φυτικές μεθόδους που επιτρέπουν πλούσια γεύση, σωστή υφή και σταθερό αποτέλεσμα, χωρίς ζωικά προϊόντα. περισσότερα... |
12/02 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
WINTER TALEΈνα ολοκληρωμένο χειμωνιάτικο μενού που αναδεικνύει τη δυναμική των εποχικών πρώτων υλών και τη μεταμόρφωσή τους μέσα από σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές αποτελεί τον άξονα του συγκεκριμένου γαστρονομικού μαθήματος. περισσότερα... |
13/02 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
GOURMET BURGER ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤο Burger κατατάσσεται στο γρήγορο φαγητό ωστόσο η παρασκευή του είναι ένα είδος τέχνης! περισσότερα... |
13/02 18:00 - 27/02 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδικευμένα Μαθήματα |
RESTAURANT MANAGEMENT: ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ WEBINARΕκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση. περισσότερα... |
16/02 12:00 - 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
| Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ WEBINARΤο μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης. περισσότερα... |
17/02 12:00 - 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
FAUBOURG PAVEΤο Faubourg Pavé είναι ένα εμβληματικό cake υψηλής ζαχαροπλαστικής, εμπνευσμένο από τον Pierre Hermé για τα Ladurée... περισσότερα... |
18/02 18:00 - 21:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
VEGAN STREET FOODΤο street food αγαπήθηκε γιατί είναι αυθόρμητο, γρήγορο και γεμάτο χαρακτήρα. περισσότερα... |
19/02 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΕΝΤΙ | ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΤΕΧΝΙΚΗ & ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΤο Χουνκιάρ Μπεγεντί αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά πιάτα της οθωμανικής κουζίνας, ένα φαγητό βαθιάς απόλαυσης όπου το κρέας και η μελιτζάνα συνυπάρχουν σε απόλυτη αρμονία. περισσότερα... |
19/02 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ WEBINARΤα σιροπιαστά γλυκά απαιτούν ακρίβεια, ρυθμό και βαθιά κατανόηση της τεχνικής. Μικρές αποκλίσεις στη θερμοκρασία, στο φύλλο ή στο σιρόπι αρκούν για να αλλάξουν πλήρως το αποτέλεσμα. περισσότερα... |
19/02 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ENTREMET BITTER SWEET SYMPHONY ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΡΟΥΜΙ – ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑEξαιρετικά δημιουργικό γλυκό που απαιτεί τεχνική και προσοχή στη λεπτομέρεια κατά τη διαδικασία παρασκευής του. περισσότερα... |
20/02 17:30 - 22:00 |
|
Κράτηση | |
| Αρτοποιία |
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑΟι ελληνικές πίτες δεν είναι ενιαίες· αλλάζουν χαρακτήρα, τεχνική και φιλοσοφία από τόπο σε τόπο, ακολουθώντας το κλίμα, τα προϊόντα και τον τρόπο ζωής κάθε περιοχής. περισσότερα... |
20/02 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ WEBINAR | 2 ήμερο workshopΣτο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις. περισσότερα... |
24/02 12:00 - 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
CLAIRE FONTAINEΑρωματικό, φρέσκο και δροσερό, με ζεστές και βαθιές νότες που εξελίσσονται στο στόμα... περισσότερα... |
25/02 18:00 - 22:00 |
|
Κράτηση | |
| Αρτοποιία |
ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ: ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣΜέσα από τρεις χαρακτηριστικές συνταγές, ταξιδεύουμε από την Κορέα στη Γαλλία και τη διεθνή pâtisserie... περισσότερα... |
26/02 17:30 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΟΜΕΛΕΤΕΣ — TORNADO, TAMAGOYAKI & OMURICEΗ ιαπωνική προσέγγιση στο αυγό βασίζεται στην απόλυτη ακρίβεια, στον έλεγχο της θερμοκρασίας και στη συνειδητή κίνηση. περισσότερα... |
26/02 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
CRUNCH: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑΤΟΣ & ΚΡΟΥΣΤΑΣ WEBINARΤο επιτυχημένο τηγάνισμα βασίζεται σε σαφείς τεχνικές αρχές και όχι σε αυτοσχεδιασμό. περισσότερα... |
27/02 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
GRILL & BBQ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑνακαλύψτε την τέχνη του ψησίματος και της προετοιμασίας των κρεάτων σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
05/03 18:00 - 19/03 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
ΤΟΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΤΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑνακαλύψτε τον Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης για τούρτες και πάστες ζαχαροπλαστείου! περισσότερα... |
05/03 18:00 - 10/04 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Εξειδίκευση |
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑνακαλύψτε την τέχνη των χειροποίητων ζυμαρικών σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζει στις βασικές τεχνικές... περισσότερα... |
06/03 18:00 - 20/03 21:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ WEBINARΗ ζαχαροπλαστική χωρίς γλουτένη απαιτεί τεχνική ακρίβεια και κατανόηση της δομής των ζυμών, καθώς απουσιάζει το στοιχείο που προσφέρει ελαστικότητα και συνοχή. περισσότερα... |
06/03 18:00 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΧΑΜΗΛΟΥ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ WEBINARΗ μαγειρική χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη δεν αφορά στερήσεις, αλλά σωστές τεχνικές. περισσότερα... |
12/03 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Αρτοποιία |
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ VEGETARIAN ΠΙΤΕΣΟι πίτες με λαχανικά και τυριά αποτελούν σήμερα μία από τις πιο σύγχρονες και εμπορικές εκφράσεις της ελληνικής κουζίνας. περισσότερα... |
14/03 10:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΘΑΛΛΑΣΙΝΑ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ WEBINARΟ συνδυασμός θαλασσινών με ζυμαρικά αποτελεί ένα από τα πιο απαιτητικά και ταυτόχρονα πιο εντυπωσιακά πεδία της σύγχρονης κουζίνας. περισσότερα... |
18/03 18:00 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ WEBINARΟι μπάρες αποτελούν μία από τις πιο σύγχρονες και ευέλικτες μορφές γλυκού: κόβονται εύκολα, διατηρούνται σωστά, προσαρμόζονται σε διαφορετικές πρώτες ύλες και ισορροπούν ανάμεσα στο καθημερινό και το πιο «στημένο» επιδόρπιο. περισσότερα... |
27/03 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
RAINBOW RISOΤTO WEBINARΣε αυτό το μάθημα εστιάζουμε στο πώς ένα κλασικό ριζότο μπορεί να αποκτήσει χαρακτήρα, προσωπικότητα και έντονη οπτική ταυτότητα, χωρίς να χάνει τη γευστική του ισορροπία. περισσότερα... |
01/04 18:30 - 20:30 |
|
Κράτηση | |
| Μαθήματα Μαγειρικής |
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ STREET FOOD WEBINARΤο street food αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης γαστρονομικής κουλτούρας, όμως σήμερα επαναπροσδιορίζεται μέσα από πιο ελαφριές πρώτες ύλες, καθαρές τεχνικές και μεγαλύτερη έμφαση στη δομή και την ισορροπία. περισσότερα... |
15/04 18:00 - 20:30 |
|
Κράτηση |

