Κατηγορία | Δραστηριότητα | Πότε; | Κόστος | Εγγραφή | |
---|---|---|---|---|---|
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
19/05 18:00 - 18/06 21:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα & μεθοδικά στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
19/05 18:00 - 30/06 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
ΓΛΥΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΗ ισορροπημένη διατροφή μας καθορίζει σε μεγάλο ποσοστό αν βαδίζουμε στο δρόμο της υγείας και της ευεξίας .... περισσότερα... |
20/05 18:00 - 17/06 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΝΑ: 3 MEMOΝΩΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ €90Προσφορά ΙΟΥΝΙΟΣ 2025 περισσότερα... |
01/06 00:00 - 30/06 00:00 |
|
Αγορά | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΌλη η βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης σε 12 πρακτικα εργαστηριακά μαθήματα. περισσότερα... |
02/06 17:30 - 30/06 21:30 |
|
Δείξτε ενδιαφέρον | |
Εξειδίκευση |
GREEK CUISINE SPECIALIZED PROGRAMDiscover Greek Cuisine... περισσότερα... |
02/06 18:00 - 30/06 21:00 |
|
Express you interest | |
Εξειδίκευση |
ARTISAN PIZZA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΜάθετε όλα τα μυστικά για την τέλεια πίτσα σε 5 μαθήματα!!! περισσότερα... |
10/06 18:00 - 24/06 21:00 |
|
Kράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣLive μαθήματα με την συμμετοχή σας και σε διάδραση με τον Pastry Chef! περισσότερα... |
16/06 12:00 - 22/07 14:30 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα,μεθοδικά και εξ αποστάσεως στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
16/06 12:00 - 22/07 14:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΡΕΥΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ MOELLEUXLava cake, molten chocolate cake ή αλλιώς ρευστή καρδιά είναι τα επιδόρπια όπου το εσωτερικό τους ρέει σε κάθε κουταλιά. περισσότερα... |
17/06 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
BASQUE CHEESECAKEΑσύμμετρο, «καμένο» στην όψη και βελούδινο στο εσωτερικό, το Basque Cheesecake εκπροσωπεί τη σχολή της ανεπιτήδευτης τελειότητας... περισσότερα... |
18/06 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΦΙΛΕΤΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣΤα φιλέτα, ως τα πλέον τρυφερά και άπαχα κομμάτια των κρεάτων, απαιτούν ελεγχόμενη θερμική επεξεργασία και ακρίβεια τεχνικής. περισσότερα... |
19/06 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
PARFAIT APPLE PIE & PARFAIT BOUNTYΣε αυτή τη θεματική, δύο αγαπημένες γεύσεις, η μηλόπιτα και το bounty αποκτούν νέα διάσταση σε μορφή parfait. περισσότερα... |
19/06 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΤΑΡΤΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΗ τάρτα σοκολάτας αποτελεί ένα διαχρονικό γλυκό με ανεξάντλητες δυνατότητες εξέλιξης, τόσο σε επίπεδο υφής όσο και αρωματικού προφίλ. περισσότερα... |
20/06 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ ME ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΕκπαιδευόμαστε σε τεχνικές για την παρασκευή 2 διαφορετικών ειδών πορτοκαλόπιτας. Ακολουθούμε την κλασσική συνταγή με φύλλο κρούστας και γιαούρτι, καθώς και την εναλλακτική με φύλλο φεγετέ και κρέμα πορτοκάλι. περισσότερα... |
23/06 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
ΚΡΕΠΕΣ ΒΑΦΛΕΣ ΝΤΟΝΑΤΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΕκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο να αποκτήσετε εφόδια και γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις που υπάρχουν... περισσότερα... |
24/06 18:00 - 08/07 21:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα & μεθοδικά στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
25/06 18:00 - 30/07 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΤραγανό και αφράτο, με ελαστική ζύμη, απόλυτα Ελληνικό, τέλειο για το πρωινό… περισσότερα... |
25/06 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
25/06 18:00 - 23/07 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΧΕΡΙΣΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑΤα χειροποίητα ζυμαρικά αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία που αναδεικνύει την τέχνη και την παράδοση πίσω από την παρασκευή τους. περισσότερα... |
26/06 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΠΑΓΩΤΟΓΛΥΚΑ ΣΠΕΣΙΑΛΣε αυτό το μάθημα, δύο εμβληματικά γαλλικά επιδόρπια επαναπροσδιορίζονται μέσα από την ένταξη παγωτού υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας παρασκευές με έντονη προσωπικότητα, θερμοκρασιακές αντιθέσεις και γευστική πολυπλοκότητα. περισσότερα... |
26/06 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
FOCACCIAFocaccia, ο πρόγονος της πίτσας από την Γένοβα... περισσότερα... |
27/06 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΜΠΕΙΓΚΕΛ | BAGELBagel – εξειδικευμένα αρτοποιήματα με αλεύρι, μαγιά και ζάχαρη, παρασκευασμένο με μία μοναδική... περισσότερα... |
01/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
SIGNATURE CHEESECAKESΈνα κομψό, ντελικάτο cheesecake που βασίζεται στη λεπτή αρωματική ισορροπία της λεβάντας και την ελαφρά οξύτητα των φρέσκων μύρτιλων. περισσότερα... |
02/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΝΓΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙΑυτό το εξειδικευμένο σεμινάριο εστιάζει στη σύνθεση τεσσάρων βασικών παρασκευών της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής, οι οποίες συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα επιδόρπιο υψηλής αισθητικής και τεχνικής πληρότητας. περισσότερα... |
02/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
CHICKEN PANEΤο τηγανητό κοτόπουλο αποτελεί κλασικό comfort food με τεράστιες δυνατότητες διαφοροποίησης και εμπορικής αξιοποίησης. περισσότερα... |
04/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΡ ΙΤο κουβέρ δεν είναι απλώς ένας πρόλογος στο γεύμα, αλλά μια πρώτη εντύπωση που προδιαγράφει το ύφος της εμπειρίας. περισσότερα... |
09/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
CHERRY BLOSSOM4 τεχνικές συνοψίζουν τις γεύσεις τους στο Cherry Blossom... περισσότερα... |
10/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
PLANT BASED BURGERSΗ δημιουργία ενός επιτυχημένου φυτικού burger απαιτεί σε βάθος κατανόηση των δομικών και γευστικών παραμέτρων που συνθέτουν το τελικό προϊόν. περισσότερα... |
10/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΗ βάση της ζαχαροπλαστικής σε 5 πολύ σημαντικά μαθήματα για να κατανοήσετε τις βασικές τεχνικές. περισσότερα... |
14/07 17:30 - 22/07 21:30 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
TEX-MEX ESSENTIALSΗ Tex-Mex κουζίνα είναι μια έκρηξη γεύσεων, υφών και χρωμάτων που βασίζεται σε συμπληρωματικά στοιχεία: το umami του κρέατος, η ένταση των καρυκευμάτων, η φρεσκάδα των λαχανικών και η δροσιά του αβοκάντο περισσότερα... |
14/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
VEGAN EGGS TECHNICSΤο σύγχρονο brunch επαναπροσδιορίζεται μέσα από καινοτόμες vegan επιλογές που συνδυάζουν τεχνική ακρίβεια, υψηλή αισθητική και ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. περισσότερα... |
16/07 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
BBQ MENUΣε αυτή τη μεσογειακή προσέγγιση, οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν πώς το ψήσιμο στα κάρβουνα μπορεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην ένταση και τη φρεσκάδα, από το λαχανικό έως το επιδόρπιο. περισσότερα... |
17/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
OPERA MATCHAΣυνδυάζοντας την ιαπωνική λεπτότητα της μάτσα με εκλεπτυσμένες φρουτώδεις ευρωπαϊκές νότες, η Opéra Matcha αποτελεί μια σύγχρονη, τολμηρή εκδοχή της κλασικής γαλλικής τούρτας περισσότερα... |
17/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
MENU ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝΑπό την αυθεντική σαλάτα με κρίταμο μέχρι ένα γεμιστό ravioli με ενισχυμένη bisque, το μενού συνθέτει μια ήπια αλλά απολύτως μελετημένη γευστική διαδρομή. περισσότερα... |
18/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ & ΨΗΣΙΜΟΣτόχος του μαθήματος είναι η εις βάθος κατανόηση της διαχείρισης του κοτόπουλου – από την ολόκληρη παρασκευή τύπου roti, έως την αξιοποίηση κάθε κοπής ξεχωριστά. περισσότερα... |
21/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΒΕΛΟΥΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥΣούπες βελουτέ για το καλοκαίρι προσφέρουν γευστική απόλαυση και θρεπτικότητα. περισσότερα... |
23/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ CROQUESΈνα από τα πιο εμβληματικά comfort foods της γαλλικής κουζίνας αποκτά νέα πνοή σε αυτό το δημιουργικό και καλοκαιρινό σεμινάριο. περισσότερα... |
24/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
CREATIVE SUMMER SALADSΤο καλοκαίρι είναι η εποχή της φρεσκάδας, των ζωντανών χρωμάτων και της αυθόρμητης δημιουργίας στην κουζίνα. περισσότερα... |
24/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
EGG-BASED ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣΤο αυγό αποτελεί βασικό εργαλείο της γαστρονομικής τεχνικής, με εφαρμογές που απαιτούν απόλυτο έλεγχο θερμοκρασίας, υφής και μαγειρικού χρόνου. περισσότερα... |
29/07 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΌλη η βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης σε 12 πρακτικα εργαστηριακά μαθήματα. περισσότερα... |
08/09 17:30 - 06/10 21:30 |
|
Δείξτε ενδιαφέρον | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΗ βάση της ζαχαροπλαστικής σε 5 πολύ σημαντικά μαθήματα για να κατανοήσετε τις βασικές τεχνικές. περισσότερα... |
08/09 17:30 - 29/09 21:30 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα & μεθοδικά στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
08/09 18:00 - 08/10 21:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
08/09 18:00 - 02/10 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
CAKES MINI ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΕξειδικευμένος Κύκλος Εκπαίδευσης για Cakes με ενότητες που εστιάζουν σε βασικές παρασκευές με μεγάλη εμπορική ζήτηση! περισσότερα... |
15/09 18:00 - 29/09 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
RESTAURANT MANAGEMENT: ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟΕκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση. περισσότερα... |
01/10 12:00 - 31/10 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥΤο μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης. περισσότερα... |
01/10 12:00 - 31/10 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ | 2 ήμερο workshopΣτο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις. περισσότερα... |
01/10 12:00 - 31/10 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ STYLING | 2 ήμερο workshopΣεμινάριο που επικεντρώνεται στις πρακτικές αρχές φωτογράφησης φαγητού. περισσότερα... |
01/10 17:00 - 31/10 20:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Culinary Arts Program |
CULINARY ARTS PROGRAM (1 έτος)Ταχύρρυθμη εκπαίδευση με πλήρη καθοδήγηση από τους έμπειρους chef και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν διάφορες πτυχές της μαγειρική περισσότερα... |
03/11 09:30 - 30/04 14:30 |
|
Ενδιαφέρομαι | |
Culinary Arts Program |
PASTRY ARTS PROGRAM (1 έτος)Ταχύρρυθμη εκπαίδευση με πλήρη καθοδήγηση από τους έμπειρους pastry chef και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ζαχαροπλαστικής περισσότερα... |
03/11 09:30 - 30/04 14:30 |
|
Ενδιαφέρομαι | |
Εξειδίκευση |
SUSHI BASIC LEVEL ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΕκπαιδευτικό Πρόγραμμα Sushi για επαγγελματίες LEVEL 1 ! περισσότερα... |
03/11 17:00 - 30/11 21:00 |
|
Δείξτε ενδιαφέρον |