Εστιατόριο Sublimation (Ίμπιζα)

Η τεχνολογία στα εστιατόρια ως μέρος του customer experience

Είναι συναρπαστικό να παρατηρούμε  πώς εξελίσσεται η εμπειρία ενός πελάτη μέσω της τεχνολογίας. Η τεχνολογία φαίνεται πλέον να αποτελεί μέρος της εστίασης. Άλλες φορές στο service, άλλες στην παραγωγή, και άλλες στην λειτουργία του εστιατορίου.  

"Πόσο σημαντικό είναι το φαγητό, λοιπόν, σε σύγκριση με τη συνολική εμπειρία;" Φαίνεται ότι το φαγητό παίρνει αξία όταν συνοδεύεται από την ανάλογη εμπειρία! Αποτελεί καθαρά ένα experiential προϊόν στα πλαίσια του βιωματικού marketing που για να αντιληφθεί κανείς την αξία του πρέπει πρώτα να περάσει όλα τα στάδια μέχρι να το δοκιμάσει και αποφασίσει αν θα το προτιμήσει και πάλι.  Ανακαλύψαμε μερικά εστιατόρια τα οποία κάνουν χρήση της τεχνολογίας ως μέρος του customer experience, προσωποποιώντας την ατμόσφαιρα, την παραγγελία, την εξυπηρέτηση.

1. Εστιατόριο χωρίς σερβιτόρους (αλλά με εξαιρετικούς Chef)

Data Kitchen (Βερολίνο) Video Website

2. Παραγγελία & Εντυπώσεις online (οθόνες touch screens οι οποίες επιτρέπουν στους καθήμενους να παραγγείλουν, παίξουν κατά την αναμονή, προσωποποιήσουν την ατμόσφαιρα, παρακολουθήσουν την κατάσταση της παραγγελίας, και αφήσουν αξιολόγησητους)

Inamo (Λονδίνο) Website Video

3. Δείπνο με επαυξημένη πραγματικότητα (εξαιρετικά εντυπωσιακό website kαι μοναδική εμπειρία eστίασης)

Sublimation (Ίμπιζα) Website Video

4. Τραπέζια αφής

Max à Table (Μπορντό)

Holy Ham Burger (Μιλάνο)

5. Εστιατόριο που θυμάται ότι παραγγέλνετε και ότι σας αρέσει

Eatsa (ΗΠΑ) Website Video