ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ
- Basic
- Αφιέρωμα Απριλίου
- Very Popular
- Φρούτα
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Τεχνικό σεμινάριο το οποίο επικεντρώνεται σε φυσικές διαδικασίες μεταποίησης των φρούτων σε γλυκές, χειροποίητες παρασκευές, ιδανικές για πρωινά σερβιρίσματα.
Το ιδιαίτερο αντικείμενο της ζαχαροπλαστικής τέχνης που ονομάζεται κονφισερί συγκαταλέγεται σε μία από τις πιο κλασσικές μεθόδους μαγειρέματος φρέσκων φρούτων σε κομπόστες, μαρμελάδες και jellies με μεγάλο πεδίο εφαρμογών.
Τι θα μάθω;
Στο σεμινάριο εξετάζονται οι παραδοσιακές τεχνικές επεξεργασίας, αλλά και η χρήση ειδικών αρωματικών, όπως και ο τρόπος συγκέντρωσης ζάχαρης και ο έλεγχος της υγρασίας στο τελικό αποτέλεσμα.
Οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τις τεχνικές μεταποίησης των φρούτων σε γλυκές παρασκευές με επιδεξιότητα και θα είναι σε θέση να μπορούν να κατανοήσουν την χρήση τους σε ποικιλία γλυκών παρασκευών που είναι ιδανικές για πρωινά σερβιρίσματα.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Κομπόστα
- Μαρμελάδα
- Ζελέ (gelees)
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.