PIZZA - Η ΖΥΜΗ
- Basic
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Ιταλικό Φαγητό
- Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
- Τεχνικές
Περιγραφή
Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στη ζύμη της pizza.
Από την μέθοδο προετοιμασίας (άμεση και έμμεση), στην ωρίμανση ζυμαριού, στις βασικές τεχνικές παρασκευής για την Napolitana, την Ρωμάνα Scrocchiarella, την Pala και την Teglia, τις διαδικασίες διόγκωσης και ωρίμανσης ζύμης και τις διαφορές τους.
Τι θα μάθω;
Το σεμινάριο αυτό επικεντρώνεται τεχνικά και εξειδικεύει την βάση της pizza.
Στόχος μας η πλήρης αντίληψη των μεθόδων παρασκευής και οι διαφορές τους, τόσο εμπορικά όσο και μαγειρικά.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Napolitana
- Scrocchiarella
- Pala
- Teglia
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19:
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.