CEVICHE | TARTARE | CARPACCIO    

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
30/04/2024 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
44,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
6
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
12

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

 
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
55
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Very Popular
  • Εθνική Κουζίνα
  • Ψάρι
  • Ιαπωνική Κουζίνα
  • new
  • Τεχνικές
CEVICHE | TARTARE | CARPACCIO    

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η παγκόσμια γαστρονομία αποτελεί έναν θησαυρό γευστικών πειραμάτων, εκφράζοντας την ποικιλομορφία και τον πολιτισμό κάθε χώρας μέσα από τη γαστρονομική της κληρονομιά.

Τα Περουβιανά ceviche, τα Γαλλικά tartare και το Ιταλικό carpaccio ή crudo είναι τρεις εξαιρετικές παραδείγματα αυτής της πολυμορφίας.

Το ceviche αποτελεί ένα δημοφιλές πιάτο στη Λατινική Αμερική, με κύρια χώρα προέλευσής του το Περού.

Συνήθως αποτελείται από φρέσκο ψάρι που "ψήνεται" στον χυμό εσπεριδοειδών και αρωματίζεται με τσίλι και βότανα.

Το tartare είναι μια γαλλική παρασκευή με κρέας ή ψάρι, που χρησιμοποιεί τη διάσημη σάλτσα tartare για γεύση. Κατά την παρασκευή του, τα υλικά ψιλοκόβονται και αναμειγνύονται μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα πλούσιο συνδυασμό γεύσεων.

Το carpaccio είναι ένα "crudo" πιάτο που προέρχεται από την Ιταλία και απαρτίζεται από ωμά υλικά.

Συνήθως περιλαμβάνει λεπτές φέτες κρέατος ή ψαριού, σερβιρισμένες με ελαιόλαδο, λεμόνι και παρμεζάνα.

Κάθε πιάτο αναδεικνύει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και την κουλτούρα της χώρας προέλευσής του, προσφέροντας έναν πολύχρωμο και γευστικό κατάλογο παγκόσμιων γευστικών εμπειριών. 

 

*Ελάχιστη Συμμετοχή:6 

**Μόνο με προ πληρωμή

***-10% Μόνο με κάρτα επαγγελματία

 

Τι θα μάθω;

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν ολοκληρωμένες γνώσεις και δεξιότητες σε τεχνικές μαγειρικής που απαιτούνται για την προετοιμασία του ceviche, του tartare και του carpaccio.

Αυτό θα περιλαμβάνει την κατανόηση των απαιτούμενων υλικών, των διαδικασιών προετοιμασίας και μαριναρίσματος και απαραίτητων διαδικασιών ασφάλειας και υγιεινής στο σερβίρισμα «ωμών» υλικών. 

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Ceviche λαυράκι
  • Tartare μόσχου
  • Carpaccio τόνου*


*Ενδέχεται αλλαγή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CEVICHE | TARTARE | CARPACCIO    »!