PROFESSIONAL CHEF PROGRAM

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
1/11/2024 10:00   -   28/02/2025 15:00
ΚΟΣΤΟΣ
Ένα άτομο από 3500€ early bird στα 3000€
Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές ειδικών κατηγοριών
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
θεωρητική & πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Culinary Arts Program
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
12
Ώρες διεξαγωγής
Πρωινό τμήμα 10:00-15:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Guest Chef
Bonus πόντοι ή/και δωρεάν παροχές

Βεβαίωση παρακολούθησης ΚΔΒΜ CULINARY CENTER 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Δεκεμβρίου
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Μαγειρικής
  • Ταχύρυθμα
PROFESSIONAL CHEF PROGRAM

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το "Professional Chef Program" είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου που απευθύνεται στον σύγχρονο επαγγελματία μάγειρα, ο οποίος αναζητά το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης, ώστε να εξειδικευτεί και διακριθεί στον ανταγωνιστικό χώρο της γαστρονομίας.

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνδυάζει την εξειδικευμένη δομή στην μαγειρική τέχνη με την προηγμένη τεχνολογία και εξοπλισμό, τις σύγχρονες γνώσεις που οφείλει να έχει ο επαγγελματίας για να παραμένει στην κορυφή των εξελίξεων και την αρτιότητα των μαγειρικών δεξιοτήτων για να εκτελεί με μεθοδολογία. Προσφέρει στους εκπαιδευόμενους την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε προχωρημένες τεχνικές μαγειρικής, να δημιουργήσουν εντυπωσιακές γαστρονομικές δημιουργίες και να αναδείξουν το δημιουργικό ταλέντο τους στον χώρο της κουζίνας.

Στόχος του προγράμματος είναι η επαγγελματική στήριξη και ανάδειξη της ειδικότητας του Μάγειρα/Chef με ποιοτικούς, σύγχρονους όρους. Ο πιστοποιημένος μάγειρας είναι υπεύθυνος για όλη τη λειτουργία της κουζίνας/μαγειρείου. Παράλληλα είναι υπεύθυνος για την καλή απόδοση της κουζίνας, κατανέμοντας δίκαια τις εργασίες του προσωπικού και συντάσσοντας το ωράριο εργασίας.

Ημερομηνίες διεξαγωγής  Πρωινό τμήμα 10:00-15:00

 

 

 

Τι θα μάθω;

Το πρόγραμμα Professional Chef Program γεφυρώνει το χάσμα των τεχνικών γνώσεων, προσφέροντας την ευκαιρία για επαγγελματική ανάπτυξη μέσα από ένα σύνολο 25 εργαστηριακών μαθημάτων και 10 μαθημάτων σύγχρονης θεωρίας μέσα σε 3 μήνες εντατικής πρακτικής εκπαίδευσης και άσκησης.

Αυτό το εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στον τομέα της μαγειρικής αντιπροσωπεύει την απόλυτη ευκαιρία για την εξέλιξη της επαγγελματικής πορείας.

Καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, τα μαθήματα εστιάζονται κυρίως στην πρακτική εξάσκηση, αλλά και σε ένα μέρος της θεωρητικής κατανόησης των προηγμένων αρχών της μαγειρικής τέχνης, απαραίτητων για τον σύγχρονο Chef.

Τα εργαστηριακά μαθήματα, διάρκειας 4-5 ωρών το καθένα, σας εφοδιάζουν με τις απαραίτητες δεξιότητες και τεχνικές για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις μιας επαγγελματικής κουζίνας.

Επιπλέον, τα 10 μαθήματα θεωρίας σας παρέχουν μια βαθιά κατανόηση των γαστρονομικών αρχών και της επαγγελματικής ορολογίας.
 

Πρακτικές Εφαρμογές

Θεματολογία εργαστηρίων συνoπτικά:

  • Επαγγελματικό Στήσιμο Πιάτου (Plating)
  • Μαγείρεμα σε κενό αέρος (Sous Vide)
  • Μοριακή Γαστρονομία (Molecular Gastronomy)
  • Μαγειρική βασισμένη σε φυτικές ύλες (Plant-Based)
  • Κάπνισμα (Smoking)
  • Κουζίνα για Χορτοφάγους (Vegan)
  • Κουζίνα για Ψαροφάγους (Pescatarian)
  • Συντήρηση Υλών (Food Preservation)

Επιπλέον μαθήματα εξειδίκευσης: 

  • Βιωσιμότητα στην Κουζίνα (Sustainability in the Kitchen)
  • Γαστρονομική Εμπειρία (Gastronomic Experience)
  • Εξοπλισμός & Συντήρηση (Foodservice Catering Equipment Maintenance)
     

Σημειώσεις

Αναλυτικές σημειώσεις και συνταγές

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «PROFESSIONAL CHEF PROGRAM»!