ENTREMET ΚΟΡΜΟΣ
- Advanced
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Very Popular
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Εκλεπτυσμένος κορμός ανώτερης ζαχαροπλαστικής με διαφορετική διαστρωμάτωση και τεχνικές που προσφέρουν βάθος γεύσης και πολυπλοκότητα στο γλυκό.
Σεμινάριο ιδανικό για όσους έχουν γνώση και εμπειρία στην ζαχαροπλαστική τέχνη με επίκεντρο την κλασσική μορφή ενός κορμού.
Τι θα μάθω;
Στόχος του σεμιναρίου η εκπαίδευση σε διαστρωματικά γλυκά σύνθετων γεύσεων που απαιτούν επιδεξιότητα στο αποτέλεσμα.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει διαφορετικού είδους γεύσεις σε μπισκουί σανς φαρίν με βάση τους ξηρούς καρπούς όπως τα μακαντέμια και τα μπραζίλιαν νατς,
εκπαιδεύει σε χειροποίητες διαδικασίες για κάσταρντ με γεύση περγαμόντο, ανγκλαιζ φρούτων και καρντ σοκολάτας και εσπεριδοειδών.
Μέσα από το μάθημα ανακαλύπτουμε επίσης την διαδικασία παρασκευής ζελέ και αφεψήματος αρωματικών στοιχείων, απαραίτητα για την ενίσχυση των γεύσεων του κορμού.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Μπισκουί χωρίς αλεύρι πεκαν, μακαντεμια, μπραζιλιαν νατς
- Γέμιση κασταρντ περγαμόντο
- Ανγλαιζ φρούτων
- Καρντ σοκολάτα και εσπερίδοειδή
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.