Τι είναι τα μαθήματα;

Τι είναι τα μαθήματα;

Μαθήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Ζαχαροτεχνικής

Τα μαθήματα και σεμινάρια αφορούν όλα τα επίπεδα γνώσης και δεξιοτήτων τα οποία έχουν στόχο στη δημιουργία συνεχιζόμενης μάθησης και προσωπικής εξέλιξης. Επιπλέον, οδηγούν στην εύκολη πρόσβαση στην εκπαίδευση, στην αγορά εργασίας αλλά και στη επανασύνδεση με την εκπαιδευτική διαδικασία ενηλίκων, οι οποίοι για οποιονδήποτε λόγο δεν ολοκλήρωσαν την υποχρεωτική εκπαίδευση.

Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα εξειδικευμένων μαθημάτων και σεμιναρίων (μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ζαχαροτεχνικής) στο site μας. Είναι βασισμένα στην εποχικότητα, εορταστικά, στην αγορά και στην ζήτηση που υπάρχει με μια μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!

Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθημα με απλές τεχνικές και ορολογία. Στα μαθήματα παρέχουμε πληθώρα ιδεών και λύσεων για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.

Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν και αναπτύξουν τις δεξιότητές σας. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε επιδέξιους μάγειρες, επιχειρηματίες της εστίασης, αλλά και ερασιτέχνες με υψηλό επίπεδο κατάρτισης.

Αντικειμενικός στόχος σε κάθε μάθημα είναι: να γνωρίσετε τις τεχνικές βήμα-βήμα, να τις εξασκήσετε μέσα στο μάθημα, να τις εφαρμόσετε μέσα από πρακτικές εφαρμογές (συνταγές) και να τις επικυρώσετε μέσα από τις νέες δεξιότητες που θα έχετε αποκτήσει.

Τα μαθήματα σας προσφέρουν το σημαντικό όφελος να:

  • Μαθαίνετε δεξιότητες στην μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη
  • Αποκτάτε νέες ιδέες να εντάξετε στην επιχείρηση σας
  • Εργάζεστε ομαδικά μαζί με άλλους μαθητές για την προετοιμασία κάθε πιάτου
  • Απολαμβάνετε μια πλούσια εμπειρία μάθησης
  • Δοκιμάζετε ότι δημιουργήσατε
  • Λαμβάνετε όλες τις συνταγές του μαθήματος

Πώς να κλείσετε ένα μάθημα;

Δυνατότητα συμμετοχής στο μάθημα μαγειρικής έως 12 άτομα ανά χώρο. Κάποια μαθήματα έχουν μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 8 άτομα, ανάλογο κόστος και απαιτούμενη προπληρωμή, ώστε οι εκπαιδευτές μας να μπορούν να αφιερώσουν την κατάλληλη προσοχή σε κάθε συμμετέχοντα και να έχει εξασφαλιστεί η προμήθεια των α υλών.

Εσείς έχετε κάρτα μέλους για περισσότερα προνόμια και εκπτώσεις?

Για να δώσουμε αξία στην εμπιστοσύνη που δείχνετε στο Club μας, τα μέλη που εγγράφονται εντελώς δωρεάν στην Premium Membership Card απολαμβάνουν πιο μοναδικά προνόμια, εκπτώσεις και οφέλη στα μαθήματά μας! Η εμπειρία είναι μοναδική, μιας και θα απολαύσετε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας την χαρά της δημιουργίας.

Δείτε τα ηλεκτρονικά μαθήματα (webinars) Δείτε τα δια ζώσης μαθήματα (στην σχολή)