ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Προσφορά ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ -ΓΕΝΑΡΗ 2024
Η εποχή του χειμώνα προσφέρει μια μοναδική γκάμα γεύσεων και αρωμάτων, που ενσωματώνουν τα ζεστά και χορταστικά πιάτα της κουζίνας.
Advanced
Πρωινό ή brunch το συγκεκριμένο μάθημα αποδομεί τις πιο νόστιμες επιλογές πρωινού από fast food και τα αναδομεί στην πιο καλομαγειρεμένη, τεχνική εκδοχή τους
Basic
Ανακαλύψτε τη γοητεία των κάστανων σε ένα μάθημα που σας ταξιδεύει μέσα από τις γεύσεις του χειμώνα.
Advanced
Λατρεμένα μοναδικά cake pops, ιδανικά για τις χριστουγεννιάτικες ημέρες που έρχονται.
Basic
Η εκλεπτυσμένη γαστρονομία βρίσκει τον απόλυτο εκφραστή της σε πιάτα που παντρεύουν υλικά υψηλής ποιότητας με πρωταγωνιστή το μέλι σε δημιουργικές τεχνικές και μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων.
Advanced
Εμπνευσμένο από τη μαγεία και τη φαντασία του παραμυθιού του Καρυοθραύστη, το μενού φέρνει στο τραπέζι την εκλεπτυσμένη κομψότητα και τον γιορτινό πλούτο της βικτοριανής εποχής.
Advanced
Οι κουραμπιέδες και οι μελομακάρονα είναι δύο από τα πιο δημοφιλή γλυκά των εορταστικών περιόδων στην Ελλάδα και σε πολλές περιοχές του κόσμου με ελληνική παρουσία.
Basic
Τόσο τα ξεροτήγανα όσο και οι δίπλες και τα λαλάγγια έχουν παραμείνει δημοφιλή για την απλότητα και την γεύση τους. Ο
Basic
Ο Χριστουγεννιάτικος Κορμός αποτελεί μια δημιουργική εκδοχή του παραδοσιακού γλυκού, συνδυάζοντας κλασικά υλικά με σύγχρονη ζαχαροπλαστική προσέγγιση.
Basic
Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσουμε την παράδοση και να δημιουργήσουμε αγαπημένα εδέσματα με Μικρασιατική καταγωγή.
Basic
Το ‘’βαρύ πυροβολικό’’ της πολίτικης κουζίνας, το εκμέκ, έχει πολλούς ένθερμους θαυμαστές.
Basic
Γαλλική κουζίνα στο απόγειο της τεχνικής και της φινέτσας!
Advanced
Η βασιλόπιτα τσουρέκι είναι η πολίτικη παραλλαγή της κλασικής βασιλόπιτας και συνήθως φτιάχνεται με τη χρήση της τσουρεκένιας ζύμης, δηλαδή με το χαρακτηριστικό αφράτο, γλυκό ζυμάρι.
Basic
Με έμφαση στη γαστρονομική αρτιότητα και την εκλεπτυσμένη παρουσίαση, συνδυάζοντας παραδοσιακές γεύσεις με τεχνικές προετοιμασίας και σερβιρίσματος, εκπαιδευόμαστε σε 3 γευστικές σούπες, ιδανικές για την εποχή.
Basic
Δύο εξαιρετικά γλυκίσματα που μοιάζουν με τα μελομακάρονα αλλά και διατηρούν τον δικό τους γευστικό, ζαχαροπλαστικό και πολιτιστικό χαρακτήρα σε ένα μοναδικό μάθημα τεχνικών.
Basic
Υπέροχες, χρωματιστές και πεντανόστιμες χριστουγεννιάτικες μπάλες με γλάσο πάνω σε cupcakes!
Basic
Τα μανιτάρια, με την έντονη γεύση και την πολυδιάστατη υφή τους, αποτελούν ένα από τα πιο γοητευτικά υλικά της γαστρονομίας.
Advanced
Το Mont Blanc είναι ένα χειμωνιάτικο γλυκό που αποπνέει αίσθηση πολυτέλειας και νοσταλγίας, με ιστορία που χάνεται στους αιώνες....
Advanced
Νέα Χρονιά, Νέες Γεύσεις, Νέες Συνήθειες! Πρωινό Πρωτοχρονιάς με ζεστό καφέ μέσα και παγωνιά έξω..
Basic
Φέτος μαθαίνουμε να φτιάχνουμε την δική μας βασιλόπιτα, γιατί θέλουμε να αισθανθούμε μέσα στο πνεύμα των εορτών.
Basic
Ζεστά και χουχουλιάρικα πιάτα ιδανικά για τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα
Advanced
Η σύγχρονη γαστρονομία δίνει έμφαση στη δημιουργική διαχείριση των υλικών, εστιάζοντας στην υφή, τη γεύση και την αισθητική παρουσίαση.
Advanced
Ορεκτικά που αναδεικνύουν τις πλούσιες γεύσεις του χειμώνα με μαγειρικές τεχνικές που ταιριάζουν απόλυτα στην περίοδο....
Basic
Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η τέχνη των macarons συνδυάζεται με τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Advanced
Εξαιρετικό φιλέτο μόσχου με μύρτιλα και βατόμουρα!
Basic
Η εποχή του χειμώνα προσφέρει μια μοναδική γκάμα γεύσεων και αρωμάτων, που ενσωματώνουν τα ζεστά και χορταστικά πιάτα της κουζίνας.
Advanced
Τι θα γινόταν αν τα κλασικά πιάτα που αγαπάμε αποκτούσαν μια σύγχρονη ματιά, συνδυάζοντας τη νοσταλγία της παράδοσης με τη δημιουργικότητα της μοντέρνας κουζίνας;
Advanced
Εκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση.
Advanced
Το μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης.
Advanced
Το Boeuf Bourguignon είναι ένα κλασικό γαλλικό πιάτο που προέρχεται από τη Βουργουνδία, όπου το μοσχαρίσιο κρέας μαγειρεύεται αργά σε κόκκινο κρασί και αρωματίζεται με σκόρδο, κρεμμύδια, μανιτάρια και μπουκέ γαρνί, δημιουργώντας μια βαθιά και πολυδιάστατη γεύση.
Basic
Στο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις.
Advanced
Στο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις.
Advanced