ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Μοναδική προσφορά Απρίλη 2024
Ανυπέρβλητη η γεύση της, αγαπημένο θαλασσινό, πολυδιάστατο μαγειρικό υλικό!
Advanced
Εξαιρετικό σεμινάριο που επικεντρώνεται στις σύγχρονες τεχνικές των επιδορπίων και στην αυστηρή εκτέλεσή ....
Basic
Bagel – εξειδικευμένα αρτοποιήματα με αλεύρι, μαγιά και ζάχαρη, παρασκευασμένο με μία μοναδική...
Basic
Τεχνικό σεμινάριο το οποίο επικεντρώνεται σε φυσικές διαδικασίες μεταποίησης των φρούτων σε γλυκές, χειροποίητες παρασκευές, ιδανικές για πρωινά σερβιρίσματα.
Basic
Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξερευνήσουμε τις τεχνικές μαγειρέματος αυγών, εστιάζοντας στα χτυπητά αυγά, επίσης γνωστά ως scrambled ή brouilles, αλλά και στις εκδοχές του καγιανά, της φρουτάλιας και της φριτάτας.
Basic
Η μπριζόλα είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές κομμάτι κρέατος για ψήσιμο και η επιτυχία της προετοιμασίας της εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του κρέατος, της τεχνικής ψησίματος και των συνοδευτικών στοιχείων.
Basic
Ένα σοκολατένιο αυγό που αποπνέει Πάσχα!
Advanced
Την ημέρα της Ανάστασης, οι πίτες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης και της γιορτινής γευστικής απόλαυσης σε όλη την Ελλάδα.
Basic
Μοναδικό μάθημα που ασχολείται με μικρές πασχαλινές, σοκολατένιες δημιουργίες...
Advanced
Μία τέλεια συμμαχία γεύσης και διατροφικής αξίας χωρίς την προσθήκη κρέατος δημιουργεί τον απόλυτο λαχταριστό
Basic
Φυσικό γλυκαντικό με ελαφριά αίσθηση σοκολάτας που προέρχεται από το φασόλι της χαρουπιάς.
Basic
Τα πιο όμορφα Πασχαλινά μπισκότα!
Advanced
Στο μάθημα αυτό θα εξερευνήσουμε μερικές ακόμα αγαπημένες παραδοσιακές ελληνικές πίτες, προσθέτοντας νέες γεύσεις και αρωματικά στοιχεία στο μενού.
Basic
Για όσους λατρεύουν το μοναδικό Tex Mex δίπτυχο των tacos και nachos...
Basic
Κλασσικές πίτες που τις φτιάχνουμε το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα, με αρκετές παραλλαγές από τόπο σε τόπο.
Basic
Σεμινάριο που επικεντρώνεται σε 3 αγαπημένα γλυκίσματα που έχουν την ίδια βάση- το κανταΐφι, το κιουνεφέ και το εκμέκ στο οποίο παρουσιάζονται τεχνικές παρασκευής και παρουσίασης, με έμφαση στην κοινή βάση των τριών γλυκισμάτων και τις μοναδικές εκδοχές καθενός.
Advanced
Η προετοιμασία της pasta fresca είναι μια τέχνη που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά στην Ιταλία.
Basic
Η παγκόσμια γαστρονομία έχει εκτιμήσει εξίσου τα Περουβιανά ceviche, τα Γαλλικά tartare, καθώς και το Ιταλικό carpaccio ή crudo.
Advanced
H δημιουργικότητα αναδεικνύεται μέσα από τη μεταμόρφωση κλασσικών επιλογών burgers...
Basic
Κρέπες + Γλυκές ένας εκρηκτικός συνδυασμός γεύσης, απόλαυσης και δημιουργικότητας!
Basic
Αν και αποτελεί εθνικό έδεσμα της Γαλλίας, η κρέπα έγινε ανάρπαστη και στην Ελλάδα!
Basic
Οι πίτες κουρού απαιτούν τεχνική επιδεξιότητα και αφοσίωση στην προετοιμασία τους.
Advanced
Κρέπες + Γλυκές ένας εκρηκτικός συνδυασμός γεύσης, απόλαυσης και δημιουργικότητας!
Basic
Ένα μοναδικό σεμινάριο που αφουγκράζεται τις εμπορικές ανάγκες των καταστημάτων που προσφέρουν snacks.
Basic
Μία τέλεια συμμαχία γεύσης και διατροφικής αξίας χωρίς την προσθήκη κρέατος δημιουργεί τον απόλυτο λαχταριστό
Basic
Το σεμινάριο αυτό αφιερώνεται στον μπακλαβά με μία πρωτότυπη προσέγγιση, εξερευνώντας τρεις διαφορετικές εκδοχές του αγαπημένου γλυκού.
Advanced
Ενδεχομένως η αγαπημένη επιλογή των νέων όλων των ηλικιών!
Basic
3 αγαπημένες εκδοχές παραδοσιακών γλυκών του Πάσχα...
Advanced
Εκλεπτυσμένος κορμός ανώτερης ζαχαροπλαστικής με διαφορετική διαστρωμάτωση και τεχνικές που προσφέρουν βάθος γεύσης και πολυπλοκότητα στο γλυκό.
Advanced
Παραδοσιακές γεύσεις και σύμβολα που εκφράζουν την πίστη, την αναγέννηση και την ανανέωση της ζωής σε ένα τραπέζι που λήγει μετά από μία μακρά περίοδο νηστείας.
Basic