
ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Προσφορά ΦΛΕΒΑΡΗ 2024
Εκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση.
Advanced
-
- Τελική τιμή:49,90€ Για ένα σεμινάριο:49.90
Το μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης.
Advanced
-
- Τελική τιμή:49,90€ Για ένα σεμινάριο:49.90
Στο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις.
Advanced
-
- Τελική τιμή:100,00€ Για το 2 ήμερο:100,00
Τα αυγά αποτελούν τον πρωταγωνιστή κάθε πρωινού ή brunch, φέρνοντας γεύση, θρέψη και ατελείωτες δημιουργικές δυνατότητες.
Basic
Το σεμινάριο εστιάζει στην εκμάθηση εξειδικευμένων τεχνικών ζαχαροπλαστικής, αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική και γαλλική παράδοση, αλλά και τις σύγχρονες τάσεις υψηλής γαστρονομίας.
Advanced
Στο σεμινάριο αυτό, θα εξετάσουμε σε βάθος τις τεχνικές που απαιτούνται για την ενσωμάτωση σοκολάτας και κακάο σε ζύμες, με στόχο την επιτυχία και την τελειότητα στην παρασκευή ψωμιού.
Basic
Σε ένα πολύ δημιουργικό μάθημα, ετοιμαζόμαστε για τις βαφτίσεις, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μας και εξασκώντας τις τεχνικές μας!
Basic
Τα μανιτάρια, με την έντονη γεύση και την πολυδιάστατη υφή τους, αποτελούν ένα από τα πιο γοητευτικά υλικά της γαστρονομίας.
Advanced
To woκ είναι χαρακτηριστικό κινέζικο σκεύος που βοηθάει στην μεταφορά της θερμοκρασίας και των υλικών στις πλευρές του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικές μαγειρικές τεχνικές.
Basic
Για να τιμήσουμε την ημέρα του Ευαγγελισμού, προετοιμάζουμε ένα μενού με γευστικές πινελιές που αναδεικνύουν το πρωταγωνιστικό υλικό της ημέρας - τον μπακαλιάρο.
Basic
Ο καφές, με το βαθύ άρωμα και την πολυδιάστατη γεύση του, αποτελεί ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα συστατικά στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική.
Advanced
Ένα μενού που συνδυάζει παράδοση και καινοτομία, δημιουργώντας γεύσεις με βάθος και ισορροπία.
Advanced
Oι κλασικές συνταγές αναβιώνουν με σύγχρονες τεχνικές, δίνοντας μια νέα διάσταση στις παραδοσιακές γεύσεις.
Advanced
Ξεκινώντας από τον καρπό του κακάο και καταλήγοντας σε εκπληκτικές γλυκές δημιουργίες...
Basic
Από τα Bib Gourmand εστιατόρια μέχρι τα Michelin Stars, τα μενού αποκτούν έναν αέρα επιτήδευσης και φινέτσας.
Advanced
Το Boeuf Bourguignon είναι ένα κλασικό γαλλικό πιάτο που προέρχεται από τη Βουργουνδία, όπου το μοσχαρίσιο κρέας μαγειρεύεται αργά σε κόκκινο κρασί και αρωματίζεται με σκόρδο, κρεμμύδια, μανιτάρια και μπουκέ γαρνί, δημιουργώντας μια βαθιά και πολυδιάστατη γεύση.
Basic
Twist δημιουργικότητας σε έναν συνδυασμό γεύσεων που απογειώνει το τελικό αποτέλεσμα, μετατρέποντας ταπεινά υλικά σε βασιλικά ορεκτικά!
Basic
Το πρώτο μάθημα της σειράς Γαλλικών Μενού εστιάζει σε κλασικές συνταγές που συναντάμε στα bistrot του Παρισιού, προσφέροντας γνώση και τεχνική που εμπνέουν κάθε επαγγελματία.
Advanced
5 συνταγές με τις τεχνικές εκτελέσεις τους γεμίζουν αρώματα και μας χαρίζουν έμπνευση για να δημιουργήσουμε δημιουργικά πιάτα.
Basic
Η τεχνική του, ο συνδυασμός του με διαφορετικά υλικά, αλλά και οι διαφορετικές γεύσεις που μπορεί να δώσει, κάνει το στιφάδο τον άρχοντα των μαγειρευτών φαγητών. 3 διαφορετικές εκδοχές για κάθε περίσταση!
Basic
Οι καλύτερες παρασκευές της Σαρακοστής στην πιο δημιουργική εκδοχή τους.
Basic