
ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Μοναδική προσφορά Οκτωβρίου-Νοεμβρίου
Monkey bread, ένα διαφορετικό αρωματισμένο αφράτο ψωμί από την Ουγγαρία
Basic
Οι ελληνικές πίτες αποτελούν ένα αναπόσπαστο μέρος της παράδοσης και της γαστρονομίας της χώρας μας.
Basic
Σε αυτό το μάθημα το κέικ limoncello προσφέρει μια παραπλανητική γεύση και υφή που είναι δύσκολο να αντισταθείς!
Basic
Τεχνικό σεμινάριο που επικεντρώνεται σε εκδοχές των cheesecakes που ψήνονται!
Basic
Ένα από τα πιο παραδοσιακά ορεκτικά της Ελληνικής Κουζίνας… τόσο παραδοσιακό, όσο και αρχαιότροπο.
Basic
Από τα μαγκιόρικα κουτούκια στα σύγχρονα ταβερνεία, οι κρασομεζέδες είναι μία κλασσική αξία, γιατί το κρασί θέλει τον μεζέ του.
Basic
Το σεμινάριο "COMFORT DINING" αποτελεί μια εμβάθυνση στις τεχνικές που φέρνουν την αίσθηση της άνεσης και της θαλπωρής στο τραπέζι.
Advanced
Ένα entremet που συναρπάζει λόγω του βάθους των γεύσεων του και του συνταιριασμού του με παλαιωμένο ρούμι και bitter σοκολάτα.
Basic
Η μαγειρική σε γάστρα αποτελεί μια από τις πιο παραδοσιακές και εκλεπτυσμένες τεχνικές μαγειρικής.
Basic
Μιλφέιγ, mille-feuille, όπου ό όρος σημαίνει “χίλια φύλλα” είναι ένα παραδοσιακό γαλλικό γλυκό που αποτελείται από πολλές λεπτές στρώσεις φύλλου ζύμης και κρέμας.
Basic
Γνωστό γαλλικό αρτοσκεύασμα που έχει μια εκλεπτυσμένη και βελούδινη υφή.
Basic
Ένα από τα πιο παραδοσιακά ορεκτικά της Ελληνικής Κουζίνας… τόσο παραδοσιακό, όσο και αρχαιότροπο.
Basic
Η γλυκιά, κρεμώδης υφή και η ευχάριστη νότα βανίλιας που προσφέρει γοητεύει τους τεχνίτες της σοκολάτας και μαγεύει τα γλυκά....
Basic
Οι πίτες ταψιού αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή φαγητά στην ελληνική κουζίνα, με μια μακρά ιστορία και ανεπτυγμένες τεχνικές παρασκευής.
Basic
Τα γλυκά αυτά, από την Ελλάδα μέχρι την Τουρκία, τον Λίβανο και το Μαρόκο, διαθέτουν μια πλούσια ποικιλία...
Basic
Πρόκειται για μικρά, εκλεπτυσμένα επιδόρπια -αρκετά παρόμοια με αυτό που στην Ελλάδα ονομάζουμε πάστες- που συνήθως σερβίρονται σε εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία.
Advanced
Ένα σεμινάριο αφιερωμένο σε 3 παραδοσιακά πιάτα της Ιταλικής Κουζίνας με βάση τα lasagna και το ψήσιμο στον φούρνο!
Basic
Τα παναρίσματα και οι χυλοί αποτελούν σημαντικές τεχνικές στην μαγειρική, καθώς προσδίδουν στα φαγητά μια τραγανή επιφάνεια και μια υπέροχη χρυσαφένια απόχρωση.
Basic
Εξαιρετικό πολυστρωματικό επιδόρπιο με βάση τα γευστικά μακαντέμια. Ο συνδυασμός αυτού του εξωτικού ξηρούκαρπού με άλλα υλικά και μπαχαρικά...
Basic
Εξερευνούμε τον συναρπαστικό κόσμο των χειροποίητων λικέρ – ενδεχομένως των πιο ντελικάτων αλκοολούχων παραδοσιακών ποτών.
Basic
-
- Τελική τιμή:36,50€ Για ένα σεμινάριο:36.50
- Τελική τιμή:65,00€ ή Ειδική Τιμή για τα 2 σεμινάρια:65
Άγλυκα φρεσκοψημένα, αφράτα σου (pâte à choux) γεμιστά- κατά τις ζαχαροπλαστικές γραφές- με παγωτό βανίλια και ζεστή σως σοκολάτας.
Basic
Εκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση.
Advanced
-
- Τελική τιμή:49,90€ Για ένα σεμινάριο:49.90
- Τελική τιμή:135,00€ ή Ειδική Τιμή για τα 3 σεμινάρια:€135.00
Η γλυκιά, κρεμώδης υφή και η ευχάριστη νότα βανίλιας που προσφέρει γοητεύει τους τεχνίτες της σοκολάτας και μαγεύει τα γλυκά....
Basic
Αυτό το απαιτητικό μάθημα γαλλικής ζαχαροπλαστικής ανώτερου επιπέδου έχει σκοπό να ενισχύσει την επιδεξιότητά σας στον χώρο της ζαχαροπλαστικής.
Advanced
Ένα μάθημα γεμάτο γεύση όπου επιστρατεύεται ο μοναδικός συνδυασμός φρούτων με τα λαχανικά, η τεχνική της μαγειρικής και η αισθητική της υψηλής κουζίνας. .
Basic
Οι ψευτοκεφτέδες αποτελούν ένα απολαυστικό ορεκτικό που διακρίνεται για την εξαιρετική γεύση του, χωρίς την προσθήκη κρέατος.
Basic
Νόστιμες τεχνικές για να πετύχουμε τις πιο διαδεδομένες γεύσεις του φούρνου με τον πιο χειροποίητο τρόπο...
Basic
Το γλυκό La Buche de Noel, γνωστό και ως Yule Log, αποτελεί την Χριστουγεννιάτικη εκδοχή του αγαπημένου κορμού σοκολάτας.
Basic
Εξαιρετικές στην όψη, με πλούτο και σύσταση, οι σούπες που δέχονται αφρό ως μία επιπλέον υφή έχουν φινέτσα.
Advanced
Το καπνιστό άρωμα δίνει στις μπριζόλες έναν μοναδικό χαρακτήρα από αρώματα ξύλου και ψησίματος.
Basic
Το σεμινάριο επικεντρώνεται στην αυθεντική τέχνη παρασκευής σιροπιών και αναψυκτικών με φρέσκα φρούτα και υλικά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών και τεχνιτών χρωμάτων και αρωμάτων.
Basic
-
- Τελική τιμή:36,50€ Για ένα σεμινάριο:36.50
- Τελική τιμή:65,00€ ή Ειδική Τιμή για τα 2 σεμινάρια:65
Γλυκό αρτοσκεύασμα που έγινε δημοφιλές το 2022 μέσω των κοινωνικών μέσων με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.
Basic
Το μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης.
Advanced
-
- Τελική τιμή:49,90€ Για ένα σεμινάριο:49.90
- Τελική τιμή:135,00€ ή Ειδική Τιμή για τα 3 σεμινάρια:€135.00
Από τον φούρνο μέχρι τη σχάρα, θα αναδείξουμε την πλούσια γεύση και τον απαράμιλλο χαρακτήρα αυτού του εξαιρετικού ψαριού.
Basic
Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ανακαλύπτουμε τις γεύσεις των εορταστικών αρτοσκευασμάτων.
Basic
Ο φούρνος δίνει τη δυνατότητα να επιτευχθεί μια ιδιαίτερη και ευωδιαστή υφή, ενώ η μακρά διάρκεια ψησίματος επιτρέπει στις γεύσεις να ενωθούν και να ενισχυθούν.
Basic
Η μεστή, γήινη, ελαιώδης και ελαφρώς πικρή γεύση του αμυγδάλου χαρίζει τις πληθωρικές του γεύσεις στα επιδόρπια.
Basic
Το μάθημα που ακολουθεί αποτελεί μια εμβάθυνση στον κόσμο της υψηλής εστίασης, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να κατακτήσετε ανώτερες τεχνικές στην τέχνη της μαγειρικής.
Advanced
Το brunch στη Νέα Υόρκη είναι ένας θεσμός… και μάλιστα σύμφωνα με το Google συνεχώς αυξανόμενος!
Basic
Στο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις.
Advanced
-
- Τελική τιμή:49,90€ Για ένα σεμινάριο:49.90
- Τελική τιμή:135,00€ ή Ειδική Τιμή για τα 3 σεμινάρια:€135.00
Η χρήση των μανιταριών στην υψηλή γαστρονομία αποτελεί πρόκληση και ευκαιρία για τους σεφ που αναζητούν τη δημιουργικότητα και την εξειδίκευση
Advanced
Αέρινα και αφράτα σουδάκια, γεμισμένα με αρωματικές κρέμες που ξαφνιάζουν τον ουρανίσκο.
Basic