ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Μοναδική προσφορά Απρίλη 2024
Το σεμινάριο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στην τέχνη της αρτοποιίας, εξερευνώντας τις τεχνικές παραγωγής ψωμιών ειδικού τύπου, με έμφαση στα μαύρα ψωμιά
Advanced
Σε αυτό το μάθημα, δημιουργούμε χειροποίητα πασχαλινά τσουρέκια, προσφέροντας μια ποικιλία συνταγών που διαφέρουν από εκείνες των Χριστουγέννων.
Basic
Μενού με κεντρικό πιάτο το Bistecca alla Fiorentina...
Basic
Μια γευστική εμπειρία που υπερβαίνει τις προσδοκίες κάτω από ένα πέπλο από απαλή σοκολάτα, λεπτό, τραγανό φύλλο γεμάτο με μια κρεμώδη γέμιση φουντουκιού, όλα επικαλυμμένα με μια λεπτή, σκούρα σοκολάτα.
Basic
Μικρά γλυκά τα οποία ονομάζονται και mignardises και διαχωρίζονται στα petit four sec και petit four frais!
Advanced
Εξαιρετικό μάθημα που εξερευνεί την πολιτισμική αξία τριών παραδοσιακών γλυκών, τις τεχνικές παρασκευές τους και την αυθεντικότητα που τα διέπει
Basic
Οι παραλλαγές είναι πολλές τόσο κατά την δημιουργία του μείγματος όσο και κατά το μαγείρεμά τους.
Basic
Η αυθεντικότητα των πασχαλινών κουλουριών αντικατοπτρίζει την πλούσια παράδοση, αποτυπώνοντας τη γεύση και την αρωματική αυθεντικότητα κάθε περιοχής της Ελλάδας.
Basic
Ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τη γιορτή του Πάσχα, με αγαπημένες συνταγές που αναδεικνύουν την πλούσια και γευστική παράδοση της χώρας μας
Basic
Τεχνικό σεμινάριο το οποίο επικεντρώνεται σε φυσικές διαδικασίες μεταποίησης των φρούτων σε γλυκές, χειροποίητες παρασκευές, ιδανικές για πρωινά σερβιρίσματα.
Basic
Γεύσεις που θυμίζουν την Πόλη πάντα δημιουργούν ένα αίσθημα νοσταλγίας.
Basic
2 αγαπημένες εκδοχές σιροπιαστών γλυκών με καρύδια.
Advanced
Τα "Pasta ai frutti di mare" (Ζυμαρικά με τα φρούτα της θάλασσας) είναι ένα δημοφιλές ιταλικό πιάτο, γνωστό σε ολόκληρη τη χώρα.
Basic
Τα cookies δεν ανήκουν στην κατηγορία μπισκότο, παρόλα αυτά ποιητική αδεία χρησιμοποιούμε τον όρο μπισκότο.
Basic
Το σεμινάριο αυτό αφιερώνεται στον μπακλαβά με μία πρωτότυπη προσέγγιση, εξερευνώντας τρεις διαφορετικές εκδοχές του αγαπημένου γλυκού.
Advanced
Οι πίτες κουρού απαιτούν τεχνική επιδεξιότητα και αφοσίωση στην προετοιμασία τους.
Advanced
Σεμινάριο Υψηλής Δημιουργικής Μαγειρικής που συνδυάζει την παραδοσιακότητα της Ελληνικής Κουζίνας με την δημιουργική εφαρμογή των μαγειρικών τεχνικών.
Masterclass
Χορτοφαγικά ορεκτικά μας χαρίζουν τις φρέσκες γεύσεις των λαχανικών σε εξαιρετικές συνταγές που ξεφεύγουν από τα κλασσικά!
Basic
3 νηστίσιμες, τραγανές και στριφτές πίτες με βασικά υλικά το σπανάκι, τα διάφορα χόρτα εποχής και το γλυκό πράσο γεμίζουν το τραπέζι της νηστείας.
Basic
Τα verrines και τα glassed desserts αποτελούν μια συναρπαστική εκδοχή της ζαχαροπλαστικής που έχει εισβάλλει με δύναμη στον κόσμο της γαστρονομίας.
Advanced
Ανυπέρβλητη η γεύση της, αγαπημένο θαλασσινό, πολυδιάστατο μαγειρικό υλικό!
Advanced
Εξαιρετικό σεμινάριο που επικεντρώνεται στις σύγχρονες τεχνικές των επιδορπίων και στην αυστηρή εκτέλεσή ....
Basic
Ένα ολοκληρωμένο μενού που προσφέρει εξαιρετικές ιδέες για την Κυριακή του Πάσχα.
Basic
Bagel – εξειδικευμένα αρτοποιήματα με αλεύρι, μαγιά και ζάχαρη, παρασκευασμένο με μία μοναδική...
Basic
Παραδοσιακές γεύσεις και σύμβολα που εκφράζουν την πίστη, την αναγέννηση και την ανανέωση της ζωής σε ένα τραπέζι που λήγει μετά από μία μακρά περίοδο νηστείας.
Basic
Η ψαρόσουπα αποτελεί έναν από τους θησαυρούς της γαστρονομικής κληρονομιάς μας, αντιπροσωπεύοντας την παράδοση και την πολιτιστική πλούσια κληρονομιά της χώρας μας.
Basic
Σε αυτό το μάθημα, δημιουργούμε χειροποίητα πασχαλινά τσουρέκια, προσφέροντας μια ποικιλία συνταγών που διαφέρουν από εκείνες των Χριστουγέννων.
Basic
3 νηστίσιμες, τραγανές και στριφτές πίτες με βασικά υλικά το σπανάκι, τα διάφορα χόρτα εποχής και το γλυκό πράσο γεμίζουν το τραπέζι της νηστείας.
Basic
3 αγαπημένες εκδοχές παραδοσιακών γλυκών του Πάσχα...
Advanced
Η μπριζόλα είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές κομμάτι κρέατος για ψήσιμο και η επιτυχία της προετοιμασίας της εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του κρέατος, της τεχνικής ψησίματος και των συνοδευτικών στοιχείων.
Basic
Ένα εξαιρετικό μάθημα με την πλούσια γεύση της Ανάστασης.
Basic
Ένα μοναδικό σεμινάριο που αφουγκράζεται τις εμπορικές ανάγκες των καταστημάτων που προσφέρουν snacks.
Basic
Μοναδικό μάθημα που ασχολείται με μικρές πασχαλινές, σοκολατένιες δημιουργίες...
Advanced
Την ημέρα της Ανάστασης, οι πίτες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης και της γιορτινής γευστικής απόλαυσης σε όλη την Ελλάδα.
Basic
Φυσικό γλυκαντικό με ελαφριά αίσθηση σοκολάτας που προέρχεται από το φασόλι της χαρουπιάς.
Basic
Στο μάθημα αυτό θα εξερευνήσουμε μερικές ακόμα αγαπημένες παραδοσιακές ελληνικές πίτες, προσθέτοντας νέες γεύσεις και αρωματικά στοιχεία στο μενού.
Basic
Η παγκόσμια γαστρονομία έχει εκτιμήσει εξίσου τα Περουβιανά ceviche, τα Γαλλικά tartare, καθώς και το Ιταλικό carpaccio ή crudo.
Advanced
Κλασσικές πίτες που τις φτιάχνουμε το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα, με αρκετές παραλλαγές από τόπο σε τόπο.
Basic
Σεμινάριο που επικεντρώνεται σε 3 αγαπημένα γλυκίσματα που έχουν την ίδια βάση- το κανταΐφι, το κιουνεφέ και το εκμέκ στο οποίο παρουσιάζονται τεχνικές παρασκευής και παρουσίασης, με έμφαση στην κοινή βάση των τριών γλυκισμάτων και τις μοναδικές εκδοχές καθενός.
Advanced
Εκλεπτυσμένος κορμός ανώτερης ζαχαροπλαστικής με διαφορετική διαστρωμάτωση και τεχνικές που προσφέρουν βάθος γεύσης και πολυπλοκότητα στο γλυκό.
Advanced
Η προετοιμασία της pasta fresca είναι μια τέχνη που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά στην Ιταλία.
Basic
3 αγαπημένες εκδοχές παραδοσιακών γλυκών του Πάσχα...
Advanced