GRILL & BBQ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
1/11/2021 18:00   -   30/11/2021 21:00
ΚΟΣΤΟΣ
€320 για 1 άτομo
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδίκευση
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10
Ημερομηνίες διεξαγωγής αναλυτικά
Νοέμβριος 2021
Ώρες διεξαγωγής
18:00-21:00

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Guest Chef
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Βεβαιώση παρακολούθησης προγράμματος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
100
Bonus πόντοι ή/και δωρεάν παροχές

 Έξτρα εμπλουτισμένο υλικό ανάγνωσης

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, ,
  • Basic
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Μαγειρικής
  • Κρέας
GRILL & BBQ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την τέχνη του ψησίματος και της προετοιμασίας των κρεάτων σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης που εστιάζει σε τεχνικές και συνταγές απαραίτητες για κάθε επαγγελματία!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελείται από 5 τεχνικά μαθήματα που εστιάζουν στο σωστό μαρινάρισμα όπου αυτό απαιτείται, και στην μαεστρία του ψησίματος σε bbq, αλλά και στις συνοδευτικές σάλτσες, σως και γαρνιτούρες που συνοδεύουν τα κρέατα. Στόχος να αποκτήσετε εμπλουτισμένες γνώσεις και δεξιότητες στην τέχνη του grill.

Απευθύνεται σε μαθητές και επαγγελματίες που επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του ψησίματος για να απασχοληθούν στο συγκεκριμένο αντικείμενο ή για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα πιο εμπορικά επαγγέλματα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021

 

Σημειώσεις

  • Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
  • Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
  • Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
  • Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
  • Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
  • Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

  • ΜΑΘΗΜΑ 1-2: Μοσχάρι
  • ΜΑΘΗΜΑ 3-4: Χοιρινό
  •  ΜΑΘΗΜΑ 5: Κοτόπουλο Γαλοπούλα 

Τι θα μάθω;

Απευθύνεται σε μαθητές και επαγγελματίες που επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του ψησίματος για να απασχοληθούν στο συγκεκριμένο αντικείμενο ή για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε ένα από τα πιο εμπορικά επαγγέλματα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !

Λόγω των συνθηκών covid 19: 

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ

α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν το μάθημα ή άλλου τύπου διαγνωστικού τεστ (rapid ή PCR) που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα.

β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «GRILL & BBQ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»!