ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
7/01/2022 17:00   -   18/02/2022 19:30
ΚΟΣΤΟΣ
Από 1100€ ΜΟΝΟ 990€ για 1 άτομo
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
θεωρητική & πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
webinar
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κύκλοι Μαθημάτων
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
15
Ημερομηνίες διεξαγωγής αναλυτικά
Τρίτη και Παρασκευή
Ώρες διεξαγωγής
17:00-19:30

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Commis Pastry Chef (βοηθός ζαχαροπλαστικής)
Δυνατότητα πιστοποίησης
Ηλεκτρονικές εξετάσεις για Commis Cook Chef
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
400
Bonus πόντοι ή/και δωρεάν παροχές

Ηλεκτρονικό μάθημα προετοιμασίας εξετάσεων

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
zoom.us, πλατφόρμα live streaming, free
  • Basic
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Ζαχαροπλαστικής
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ιδανικός τρόπος εντατικής και μεθοδικής επιμόρφωσης για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Αποκτήστε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία. Αντιληφθείτε και εφαρμόστε την τεχνογνωσία πίσω από κάθε υλικό, προκειμένου να το διαχειριστείτε.Στόχος είναι να αποκτηθεί η απαιτούμενη εκπαίδευση με δυνατότητα πιστοποίησης επαγγέλματος για εργασιακή ένταξη στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

O Ολοκληρωμένος Κύκλος Ζαχαροπλαστικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα, να εξειδικεύσετε τις γνώσεις σας και να διαπρέψετε στην Τέχνη σας!  Tα μαθήματα του ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού προγράμματος έχουν διάρκεια 2 1/2 ωρών και διεξάγονται εξ αποστάσεως με πλήρη συμμετοχή σας και σε άμεση διάδραση με τον chef. Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος και σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης ACTA, οργανώνονται ηλεκτρονικές εξετάσεις για την πιστοποίηση «Βοηθός Ζαχαροπλάστης».

Το ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αναβαθμισμένες σημειώσεις και έξτρα εκπαιδευτικό υλικό ανάγνωσης. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν προκύψει από την πανδημία του Covid-19, η σχολή προσφέρει επιπλέον προνόμια για τους μαθητές των προγραμμάτων. 

Απευθύνεται σε φοιτητές και επαγγελματίες, όσους θέλουν να εκπαιδευτούν ταχύρυθμα και  απομακρυσμένα στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής, αλλά και όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν αν η ζαχαροπλαστική αποτελεί το επάγγελμα που τους ενδιαφέρει.


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:​ Τρίτη και Παρασκευή απόγευμα 17:00-19:30

Πα 07/01,Τρ 11/01, Πα 14/01, Τρ 18/01, Πα 21/01, Τρ 25/01, Πα 28/01, Τρ 01/02, Πα 04/02, Τρ 08/02, Πα 11/02, Πα 18/02

*Τα μαθήματα Φεγετε και Zύμη λαβέ θα ξεκινήσουν στις 16:30.

Σημειώσεις

  • Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
  • Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την πληρωμή της προκαταβολής (250€) ή την εξόφληση.
  • Με χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει δυνατότητα μηνιαίων δόσεων.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
  • Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
  • Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
  • Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

  • ΜΑΘΗΜΑ 1: Κρέμες 
  • ΜΑΘΗΜΑ 2: Μπισκουί, Ζενουάζ, Ελβετικό Ρολό
  • ΜΑΘΗΜΑ 3: Ζύμη σου 
  • ΜΑΘΗΜΑ 4: Μους, Πατ α Μπομπ, Μπαβαρουάζ
  • ΜΑΘΗΜΑ 5: Ζύμη Φεγετέ (διάρκεια έως 4 ώρες)
  • ΜΑΘΗΜΑ 6: Κεικς, Σαμπλέ, Σουκρέ
  • ΜΑΘΗΜΑ 7: Μαρέγκες
  • ΜΑΘΗΜΑ 8: Ζύμη Λαβέ (διάρκεια έως 4 ώρες)
  • ΜΑΘΗΜΑ 9: Γλυκά Σοκολάτας
  • ΜΑΘΗΜΑ 10: Σοκολάτα 
  • ΜΑΘΗΜΑ 11: Παραδοσιακά γλυκά 
  • ΜΑΘΗΜΑ 12: Τούρτα & Βασικές τεχνικές διακόσμησης 

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ

  • Ασφάλεια και υγιεινή 
  • Εστιατορική τέχνη 
  • Επιχειρώντας στη εστίαση  
  • Ζαχαροπλαστική τέχνη  
  • Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός  
  • Σύνθεση μενού 
  • Κοστολόγιο
  • Βιογραφικό συνέντευξη 
  • Προσομοίωση εξετάσεων 

Τι θα μάθω;

Ιδανικός τρόπος εντατικής και μεθοδικής επιμόρφωσης για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Αποκτήστε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία. Αντιληφθείτε και εφαρμόστε την τεχνογνωσία πίσω από κάθε υλικό, προκειμένου να το διαχειριστείτε μαγειρικά. 

Απευθύνεται σε φοιτητές και επαγγελματίες, όσους θέλουν να εκπαιδευτούν ταχύρυθμα και πρακτικά στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής, αλλά και όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν αν η ζαχαροπλαστική αποτελεί το επάγγελμα που τους ενδιαφέρει. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !

Λόγω των συνθηκών covid 19: 

ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ

α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 

β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ONLINE ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»!