Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

PISTACHIO OASIS       

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
15/03/2025 17:00   -   20:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 49,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
12

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Κατόπιν επικοινωνίας με την γραμματεία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
55
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Very Popular
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
PISTACHIO OASIS       

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η τελειότητα ενός επιδορπίου δεν προκύπτει μόνο από την επιλογή των υλικών, αλλά και από τη σωστή διαχείριση των υφών, την τεχνική αρτιότητα και τη λεπτομέρεια στην εκτέλεση.

Η βάση του επιδορπίου εστιάζει σε μια ισορροπημένη σοκολατένια δομή, η οποία δένει αρμονικά με στοιχεία όπως το φυστίκι και το τραγανό κανταΐφι, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.

Το γλασάζ αναλαμβάνει να δώσει το τελικό άψογο αποτέλεσμα, διαμορφώνοντας ένα γλυκό με σύγχρονη αισθητική και δυναμική παρουσίαση.

Σε αυτό το μάθημα, οι συμμετέχοντες θα εστιάσουν στην ακρίβεια της τεχνικής και στη σύνθεση υφών που αναδεικνύουν την ένταση της σοκολάτας και του φιστικιού.

Το μπισκουί σοκολάτας λειτουργεί ως η σταθερή βάση του επιδορπίου, συνδυάζοντας υγρασία και αέρινη δομή.

Η πραλίνα φιστικιού, με τη χαρακτηριστική γευστική της ένταση, απαιτεί σωστή ισορροπία λιπαρών και αρωμάτων, ενώ το τραγανό κανταΐφι προσφέρει την αναγκαία αντίθεση στην υφή.

Η κρεμέ σοκολάτας και η μους φιστικιού δίνουν τη βελούδινη αίσθηση στο γλυκό, απαιτώντας απόλυτο έλεγχο θερμοκρασίας και σωστή ενσωμάτωση αέρα. Το γλασάζ έρχεται να προσφέρει ένα λαμπερό και ομοιόμορφο φινίρισμα, αναδεικνύοντας την τελική εικόνα του γλυκού.

Η επιτυχία αυτής της δημιουργίας βασίζεται στη λεπτομερή τεχνική εκτέλεση, την ισορροπία των υλικών και τον συνδυασμό γεύσεων που προσφέρουν ένα επιδόρπιο υψηλών προδιαγραφών.

 

Τι θα μάθω;

Σε αυτό το μάθημα, οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν σε πολυεπίπεδες τεχνικές ζαχαροπλαστικής, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο γλυκό που συνδυάζει τραγανότητα, κρεμώδη υφή και ένταση γεύσεων.

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Μπισκουι σοκολάτα
  • Πραλίνα φυστίκι
  • Τραγανό κανταΐφι 
  • Κρεμε σοκολάτα
  • Μους φυστίκι
  • Πατ σιγκαρετ
  • Γλασάζ

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «PISTACHIO OASIS       »!