ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ BBQ     

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
11/04/2025 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
41,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
6
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
12

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
55
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα,
  • Basic
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Very Popular
  • Κρέας
  • Πασχαλινές Συνταγές
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ BBQ     

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Σε αυτό το μάθημα, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν γευστικούς συνδυασμούς που παντρεύουν την παράδοση με σύγχρονες τεχνικές, δημιουργώντας ένα ισορροπημένο μενού με έμφαση στο ψήσιμο και τις πλούσιες υφές.

Το ξεκίνημα γίνεται με ένα κανταΐφι γεμιστό με γραβιέρα και κιμά, μια παραλλαγή που αναδεικνύει τη μοναδική υφή του τραγανού φύλλου και τη μεστή γεύση της γραβιέρας. Η συνοδευτική σάλτσα γιαουρτιού με μέντα φέρνει φρεσκάδα και δροσιστική οξύτητα, ισορροπώντας τη γευστική ένταση του πιάτου.

Στη συνέχεια, το κρέας περνάει στο επίκεντρο με χοιρινό λαιμό και πανσετάκια στο BBQ, όπου η σωστή τεχνική μαριναρίσματος και ψησίματος αναδεικνύει τη ζουμερότητα και το βάθος της γεύσης.

Ο χοιρινός λαιμός, με την πλούσια υφή του, γίνεται απίστευτα τρυφερός όταν ψήνεται σωστά, ενώ τα πανσετάκια αποκτούν τραγανή κρούστα και αρωματική ένταση από καπνιστά και μεσογειακά μπαχαρικά.

Ως συνοδευτικό, τα πολύχρωμα παντζάρια γλασαρισμένα με βαλσάμικο και τραγανό χαλούμι προσφέρουν μια μοναδική αντίθεση υφών και γεύσεων. Το φυσικό γλυκό στοιχείο των παντζαριών ενισχύεται με την καραμελωμένη οξύτητα του βαλσάμικου, ενώ το χαλούμι, σωστά ψημένο ώστε να είναι τραγανό εξωτερικά και ζουμερό εσωτερικά, συμπληρώνει ιδανικά το πιάτο.

Το γεύμα κλείνει με ένα Ελληνικό Cheesecake, όπου η βάση από μπισκότο συνδυάζεται με μια κρεμώδη γέμιση βασισμένη σε ελληνικά τυριά, όπως ανθότυρο και στραγγιστό γιαούρτι. Η επικάλυψη από μέλι και ξηρούς καρπούς προσθέτει αυθεντικές ελληνικές νότες, δίνοντας ένα ανάλαφρο αλλά πλούσιο φινάλε στο μενού.
 

Τι θα μάθω;

Το σεμινάριο αυτό αξιοποιεί σύγχρονες τεχνικές ψησίματος και ισορροπημένους γευστικούς συνδυασμούς, δίνοντας έμφαση στην ακρίβεια εκτέλεσης, την υφή και τη δημιουργικότητα, με στόχο να απογειώσει τις κλασικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας.



 

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Κανταΐφι γεμιστό με γραβιέρα και κιμά, σάλτσα γιαουρτιού με μέντα
  • Χοιρινός λαιμός και πανσετάκια στο BBQ
  • Πολύχρωμα παντζάρια γλασαρισμένα με βαλσάμικο & τραγανό χαλούμι
  • Ελληνικό Cheesecake 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ BBQ     »!