BREAKFAST AND BRUNCH | 2 ήμερο workshop 27 & 28 Μαρτίου
- Advanced
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Very Popular
- Special Edition
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η ποιότητα του Breakfast & Brunch αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στη συνολική εμπειρία φιλοξενίας, ιδιαίτερα στις μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, όπου το πρωινό συχνά λειτουργεί ως σημείο διαφοροποίησης και ενίσχυσης της ικανοποίησης των επισκεπτών.
Στο διήμερο masterclass, οι επαγγελματίες θα αποκτήσουν εξειδικευμένες τεχνικές και πρακτικές γνώσεις για τη δημιουργία ενός ευέλικτου, ελκυστικού και λειτουργικού μπουφέ πρωινού και brunch, προσαρμοσμένου στις σύγχρονες ανάγκες φιλοξενίας.
Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην αποτελεσματική εκτέλεση βασικών και σύγχρονων παρασκευών, με σωστό έλεγχο τεχνικών και διαχείριση πρώτων υλών, από τη βελτιστοποίηση της παρασκευής αυγών και πρωτεϊνών έως την παραγωγή χειροποίητων ζυμών, αρτοποιημάτων και επιδορπίων πρωινού.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σωστή οργάνωση των παρασκευών, στη δομή του μενού, καθώς και στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων, διαμορφώνοντας μια ταυτότητα που ενισχύει την εμπειρία του επισκέπτη.
2 ήμερο workshop 27/3/2025 & 28/3/2025
*Ελάχιστη Συμμετοχή:6
**Μόνο με προ πληρωμή
***-10% Μόνο με κάρτα επαγγελματία
Τι θα μάθω;
Το διήμερο masterclass έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σαφείς, πρακτικές και εφαρμόσιμες τεχνικές, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να:
- Εκτελούν με ακρίβεια και συνέπεια βασικές και σύνθετες παρασκευές σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον πρωινού και brunch.
- Αποκτήσουν εξειδίκευση σε ζύμες και παραδοσιακά ή σύγχρονα γλυκά πρωινού, βελτιώνοντας τη συνοχή και την ποιότητα του τελικού προϊόντος.
- Διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις πρωτεΐνες του μπουφέ, εφαρμόζοντας τεχνικές ελέγχου θερμοκρασίας και βελτιστοποίησης γεύσης.
- Προσαρμόζουν τις παρασκευές σε διαφορετικά προφίλ πελατών, ενσωματώνοντας ισορροπημένες γεύσεις και επιλογές υψηλής διατροφικής αξίας.
- Διαμορφώσουν ένα οργανωμένο, ευέλικτο και ανταγωνιστικό πρωινό μενού, το οποίο ενισχύει την εμπειρία φιλοξενίας και διαφοροποιεί την επιχείρηση από τον ανταγωνισμό.
Ένα άριστα εκτελεσμένο, λειτουργικό και διαφοροποιημένο brunch menu, που προσδίδει προστιθέμενη αξία στη συνολική εμπειρία του πελάτη και συμβάλλει στην εμπορική επιτυχία της επιχείρησης.
Στόχος του μαθήματος είναι η εξοικείωση με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και η δημιουργία ενός ισορροπημένου μενού Breakfast & Brunch που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης φιλοξενίας και εστίασης, με έμφαση στην ποιοτική εκτέλεση, τη σωστή παρουσίαση και τη διαφοροποίηση μέσα από δημιουργικές προτάσεις.
Πρακτικές Εφαρμογές
Αλμυρές παρασκευές
- Τεχνικές για παρασκευές βασισμένες σε αυγά
- Πρωτεΐνες στον μπουφέ
- Συνοδευτικές επιλογές λαχανικών
- Ζύμες & αλμυρές δημιουργίες
- Σύγχρονες προσεγγίσεις σε κλασικές συνταγές
Γλυκές παρασκευές
- Παραδοσιακές γεύσεις
- Σύγχρονες γεύσεις
- Γλυκά πρωινού με ισορροπημένη γλύκα
- Συνοδευτικές σάλτσες & spreads
- Διαχείριση και στήσιμο μπουφέ πρωινού
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.