ΣΥΓΧΡΟΝΟ BISTRO-ΝΟΜΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
31/03/2025 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
€120 για 1 άτομo
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
12

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Νικολούζος Χάρης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Κατόπιν επικοινωνίας με την γραμματεία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
75/ημέρα
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Very Popular
  • Ψάρι
  • Κρέας
  • Special Edition
  • Τεχνικές
ΣΥΓΧΡΟΝΟ BISTRO-ΝΟΜΥ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το bistro δεν είναι απλώς ένας χώρος εστίασης – είναι το σημείο όπου η τεχνική συναντά τη γευστική αρμονία με τρόπο αβίαστο, αλλά απόλυτα ελεγχόμενο.

Η φιλοσοφία του bistrology βασίζεται στη μεταμόρφωση των πρώτων υλών μέσω προηγμένων τεχνικών, με έμφαση στην ακρίβεια, την ισορροπία και τη βαθιά κατανόηση των γεύσεων.

Σε αυτό το masterclass κορυφαίου επιπέδου, οι συμμετέχοντες θα εισέλθουν στον κόσμο των υψηλών τεχνικών του bistro, αποκτώντας δεξιότητες που διαχωρίζουν τους επαγγελματίες από τους πραγματικούς γνώστες της τέχνης της γαστρονομίας.

Τι θα μάθουν οι συμμετέχοντες
• Mi-cuit υψηλής ακρίβειας: Έλεγχος θερμοκρασίας για τέλεια ισορροπημένη υφή μεταξύ ωμού και μαγειρεμένου.
• Τεχνική καραμελώματος ψαριού: Ανάπτυξη εξωτερικής κρούστας χωρίς απώλεια υγρασίας, δημιουργώντας γευστική πολυπλοκότητα.
• Σαμπαγιόν νέας γενιάς: Αρωματικές γαλακτωματοποιήσεις που λειτουργούν ως ελαφριές αλλά ενισχυμένες σάλτσες με αέρινη υφή.
• Ισορροπία όξινων, γλυκών και umami στοιχείων: Δημιουργία βάθους γεύσης με εξαιρετικά συνδυασμένα συστατικά.
• Εξαιρετική διαχείριση premium πρώτων υλών: Μετατροπή κάθε στοιχείου του πιάτου σε απόλυτα ελεγχόμενο γευστικό σύνολο.

 

*Ελάχιστη Συμμετοχή:6 

**Μόνο με προ πληρωμή

***-10% Μόνο με κάρτα επαγγελματία

Τι θα μάθω;

Στόχος του μαθήματος, η απόλυτη εξοικείωση με τεχνικές που επιτρέπουν την ανάδειξη υφών και γεύσεων με χειρουργική ακρίβεια, αναδεικνύοντας τη δημιουργική δύναμη της σύγχρονης bistro κουζίνας.

Πρακτικές Εφαρμογές

Οι συμμετέχοντες δεν θα μάθουν απλώς νέες τεχνικές – θα κατανοήσουν πώς να σκέφτονται σαν κορυφαίοι επαγγελματίες της σύγχρονης γαστρονομίας.

Η ακρίβεια, η συνέπεια και η δημιουργικότητα που απαιτούν τα bistro κορυφαίου επιπέδου θα γίνουν αναπόσπαστο μέρος του μαγειρικού τους τρόπου σκέψης.

  • Σκουμπρί Mi-Cuit | Πουρές από Καπνιστό Χουρμά & Σάλτσα Σαβόρο
  • Μπακαλιάρος Καραμελωμένος | Σάλτσα Topinambur, Φουντούκι & Αυγοτάραχο Τρικαλινός
  • Πρόβατο από Ελληνικές Φάρμες | Sabayon Timur Pepper, Σάλτσα Απάκι & Χόρτα

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΣΥΓΧΡΟΝΟ BISTRO-ΝΟΜΥ»!