ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ
- Advanced
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Ελληνικές Συνταγές
- Κρέας
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το σεμινάριο αυτό εστιάζει στην εκπαίδευση στις θεμελιώδεις αλλά και πιο προηγμένες τεχνικές μαγειρέματος γουρουνόπουλου, με στόχο την επίτευξη απόλυτης ακρίβειας σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας και του ψησίματος.
Η ολοκληρωμένη κατανόηση και εξάσκηση των τεχνικών ψησίματος που εξασφαλίζουν ότι το γουρουνόπουλο θα παραμένει ιδανικά ψημένο, με εξωτερική καραμελωμένη κρούστα και ζουμερό, τρυφερό εσωτερικό. Παράλληλα, δίνεται έμφαση στη γαστρονομική παρουσίαση, ώστε το τελικό πιάτο να συνδυάζει εξαιρετική γεύση και άψογη αισθητική.
Ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε όσους αναζητούν εξειδικευμένη γνώση και τεχνική αρτιότητα στην προετοιμασία αυτού του εμβληματικού πιάτου
Τι θα μάθω;
Στόχος του μαθήματος είναι να εκπαιδευτούμε στην καθολική διαχείριση της γουρουνοπούλας από το φιλετάρισμα, στην μεριδοποίηση και τις μαγειρικές τεχνικές.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Πορκέτα
- Παραδοσιακή γουρουνοπούλα με την τραγανή πέτσα
- Τηγανιά (τσιγαρίδες)
- Ψητό κατσαρόλας
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.