Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ CHEF ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ-ΓΑΣΤΡΟΚΑΦΕΝΕΙΟ | DEMONSTRATION
- Advanced
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Very Popular
- Gourmet
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η ελληνική ταβέρνα, πέρα από ένας τόπος γευστικής απόλαυσης, είναι η ψυχή της ελληνικής φιλοξενίας και παράδοσης.
Τι θα γινόταν αν τα κλασικά πιάτα που αγαπάμε αποκτούσαν μια σύγχρονη ματιά, συνδυάζοντας τη νοσταλγία της παράδοσης με τη δημιουργικότητα της μοντέρνας κουζίνας;
Στη σύγχρονη εποχή, η μαγειρική προσέγγιση εξελίσσεται, συνδυάζοντας τα πλούσια αρώματα και τις γεύσεις της παράδοσης με την αισθητική και τις τεχνικές της σύγχρονης κουζίνας.
#Greatchef, #Greatchefatmathimatamageirikis
Τι θα μάθω;
Σε αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πώς κλασικά πιάτα της ελληνικής ταβέρνας, όπως το γιουβέτσι και το φρικασέ, μπορούν να αναδειχθούν μέσα από δημιουργικούς συνδυασμούς, μοντέρνα παρουσίαση και γαστρονομική φινέτσα, παραμένοντας πιστά στην αυθεντική τους ταυτότητα.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να εξελίξουν τη μαγειρική τους προσέγγιση, μαθαίνοντας να μεταμορφώνουν την ελληνική ταβέρνα σε έναν χώρο υψηλής γαστρονομίας.
Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να ετοιμάζουν παραδοσιακά πιάτα με σύγχρονες τεχνικές, να δημιουργούν ισορροπημένες γεύσεις και να προσφέρουν εντυπωσιακή παρουσίαση. Επίσης, θα εξοικειωθούν με την έννοια της δημιουργικής προσαρμογής, όπου η παράδοση συνδυάζεται με καινοτόμες ιδέες, καθιστώντας τα πιάτα κατάλληλα τόσο για καθημερινές όσο και για γιορτινές περιστάσεις.
Οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με δεξιότητες και γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να συνδυάζουν την αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας με τη φρεσκάδα της σύγχρονης μαγειρικής.
Με έμφαση σε πιάτα όπως το γιουβέτσι με μοσχαρίσια ουρά, το αρνί φρικασέ με σαφράν και η μαγειρίτσα θαλασσινών, θα ανακαλύψουν πώς να δημιουργούν πιάτα που διατηρούν τον παραδοσιακό τους χαρακτήρα, προσφέροντας παράλληλα μια μοναδική και πρωτότυπη γευστική εμπειρία, αλλά και πως να κάνουν plating/styling στο πιάτο αναλόγα με την μαγειρική εφαρμογή.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Γιουβέτσι με ουρά μοσχαρίσια και σάλτσα από τυρί Μετσοβόνε
- Παστίτσιο μοσχάρι με μπεσαμέλ dots
- Κότσι πρασοσέλινο με πουρέ σελινόριζα
- Φρικασέ Αρνί με αυγολέμονο σαφράν
- Χουνκιάρ μπεγιεντί με πουρέ μελιτζάνας και καραμελωμένα μάγουλα μοσχαρίσια
- Μαγειρίτσα θαλασσινών
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.