ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Από τον καρπό στο επιδόρπιο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
25/11/2024 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 39,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
12

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Διαμαντόπουλος Στέφανος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Κατόπιν επικοινωνίας με την γραμματεία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
55
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Basic
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Very Popular
  • Σοκολάτα
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Από τον καρπό στο επιδόρπιο

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Μάθημα όπου οι καταρτιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας, ξεκινώντας από τον καρπό του κακάο και καταλήγοντας σε εκπληκτικές γλυκές δημιουργίες.

Μέσα από μια συνδυασμένη θεωρητική και πρακτική προσέγγιση, θα ανακαλύψουν τα μυστικά της σοκολατοποιίας, όπως η φάση της ζύμωσης, η ξήρανση και η καβουρδισμένη διαδικασία του κακάου.

Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν πώς οι διάφορες παράμετροι επηρεάζουν τη γεύση και την ποιότητα της σοκολάτας, αποκτώντας μια πλήρη εικόνα της διαδικασίας.
 

Τι θα μάθω;

Ο στόχος αυτού του μαθήματος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσουν τη δική τους σοκολάτα, συνδυάζοντας τεχνικές σοκολατοποιίας με πρακτικές εφαρμογές.

Μέσα από τη διαδικασία, θα μάθουν να επεξεργάζονται τις πρώτες ύλες και να εφαρμόζουν τις κατάλληλες τεχνικές στρωσίματος, ενσωματώνοντας γεύσεις και υφές που θα κάνουν τη σοκολάτα τους μοναδική.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στην παρασκευή σοκολατοειδών, διευρύνοντας τις γνώσεις τους στον τομέα της ζαχαροπλαστικής.

Στο πλαίσιο του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους μέσω της δημιουργίας γλυκών όπως brownies και λάβα σοκολάτας.  
 

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Μπράουνις
  • Λάβα σοκολάτας
  • Σοκολατόπιτα 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Από τον καρπό στο επιδόρπιο»!