BAVETTE STEAK
- Advanced
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Κρέας
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το bavette steak, γνωστό και ως “flank steak,” είναι ένα κρυφό γαστρονομικό διαμάντι που προέρχεται από την κοιλιακή περιοχή του βοδινού.
Με την έντονη γεύση και την τρυφερή υφή του, αυτό το κομμάτι κρέατος αναδεικνύει την τέχνη της μαγειρικής μέσα από την προσεγμένη διαδικασία μαρινάδας.
Τι θα μάθω;
Συνδυασμένο με bitter σως, ελαιόλαδο, σκόρδο και χυμό λάιμ, το bavette (ή flank) μαρινάρεται και ψήνεται στη σχάρα, δημιουργώντας μια καραμελωμένη κρούστα που κλείνει μέσα της όλα τα αρώματα. Κάθε μπουκιά είναι μια γιορτή της φύσης και της γαστρονομίας!
Πρακτικές Εφαρμογές
- Μαριναρισμένο Bavette Steak στη σχάρα (τεχνική μαγειρέματος γκριγιέ, μαρινάδα υγρή)
- Fajitas με Bavette Steak (τεχνική μαγειρέματος sous-vide, μαρινάδα πάστα)
- Stir-fry με Bavette Steak (τεχνική μαγειρέματος σωτέ, μαρινάδα ξηρή)
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.