ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΣΟΛΟΜΟΥ
- Advanced
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- Ελληνικές Συνταγές
- Ψάρι
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ο σολομός, το «βασιλιάς» των ψαριών, έχει κερδίσει τις καρδιές των Chef και των εραστών της κουζίνας με την εκλεπτυσμένη γεύση και την πλούσια υφή του.
Στο σεμινάριο «Τεχνικές Μαγειρικής Σολομού», οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν διαφορετικές προσεγγίσεις και μεθόδους για την προετοιμασία αυτού του εξαιρετικού ψαριού.
Από το ψήσιμο μέχρι τη μαρινάδα, κάθε τεχνική θα αναδείξει τις μοναδικές γεύσεις και τις δυνατότητες του.
Τι θα μάθω;
Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να εφαρμόζουν ποικιλία τεχνικών μαγειρικής για λιπαρά ψάρια και θα αποκτήσουν την ικανότητα να συνδυάζουν γεύσεις και υφές, αναγνωρίζοντας πώς οι διαφορετικές τεχνικές επηρεάζουν τη συνολική γευστική εμπειρία.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Σολομός σχάρας με σάλτσα εσπεριδοειδών
- Σολομός ψητός με κρέμα αβοκάντο
- Σολομός sous vide με καπνιστό αλάτι | Σολομός με σάλτσα τεριγιάκι
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.