PUMPKIN MENU
- Basic
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Στην καρδιά της φθινοπωρινής γαστρονομίας, η κολοκύθα αναδεικνύει τη μαγεία των εποχών μέσα από τις πλούσιες γεύσεις και τις ποικιλόμορφες υφές της.
Αυτό το σεμινάριο μαγειρικής advanced επιπέδου προσκαλεί τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τον κόσμο της κολοκύθας, μετατρέποντάς την σε βασικό πρωταγωνιστή τριών μοναδικών πιάτων — αλμυρού σουφλέ κολοκύθας, νιόκι κολοκύθας και τάρτας γλυκιάς κολοκύθας.
Τι θα μάθω;
Μέσα από τη διαδικασία αυτή, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες τεχνικές, να πειραματιστούν με καινοτόμες γεύσεις και να δημιουργήσουν πιάτα που θα ενθουσιάσουν τις αισθήσεις.
Η ενσωμάτωσή της κολοκύθας σε κάθε συνταγή θα αποτελέσει το κλειδί για μια γαστρονομική περιπέτεια, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα στην κουζίνα.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Αλμυρό Σουφλέ Κολοκύθας (Γαλλία) με ροκφορ και μπαχαρικά
- Νιόκι κολοκύθας (Ιταλία) με γαρίδες, φασκόμηλο, αρωματικό λάδι και κρεμμύδια και τοματίνια κονφί
- Τάρτα γλυκιάς κολοκύθας (Ην.Πολιτείες) με κανέλα και μπαχαρικά
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.