ΤΑΡΤΕΣ ΜΗΛΟΥ
- Basic
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Very Popular
- Φρούτα
- Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
3 διαφορετικές τάρτες μήλου, η μια πιο γευστική από την άλλη….
Από την κλασσική Γαλλική τάρτα τατίν, όπου λέγεται ότι προέκυψε το 1888 από ένα λάθος στην κουζίνα των αδελφών Τατιν, μέχρι την παραλλαγή με σφολιάτα, μαρμελάδα και μήλα σε φέτες αλλά και την πιο απλή και συγχρόνως απολαυστική «ανάποδη στο τηγάνι» με γλυκό κουρκούτι, οι τάρτες μήλου είναι το ιδανικό επιδόρπιο σε κάθε περίσταση.
Αρωματικές βάσεις, κανελένιες γεύσεις μήλου και λαχταριστές βουτυρένιες πινελιές σε ένα σεμινάριο με τεχνικές ζαχαροπλαστικής και συμβουλές για την σωστή διατήρηση των επιδορπίων, αλλά και συνδυασμούς τους.
Τι θα μάθω;
Θα μάθουμε τις κατάλληλες τεχνικές για τη δημιουργία απαλής και αρμονικής υφής, καθώς και τη σωστή δοσολογία των συστατικών για την επίτευξη τέλειας ισορροπίας γεύσεων.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Τάρτα τατέν (tarte tatin)
- Γαλλική τάρτα μήλου με ζύμη σφολιάτας (έτοιμη προς χρήση), μαρμελάδα πορτοκάλι, μήλα σε φέτες
- «Ανάποδη» τάρτα μήλου, με γλυκό κουρκούτι και μήλα στο τηγάνι
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.