ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
- Advanced
- Αφιέρωμα Απριλίου
- Very Popular
- new
- Τεχνικές
- Θαλασσινά
- Ζυμαρικά
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ανυπέρβλητη η γεύση της, αγαπημένο θαλασσινό, πολυδιάστατο μαγειρικό υλικό!
Μέσω διαφορετικών τεχνικών μαγειρέματος και εκλεπτυσμένων συνδυασμών, οι επαγγελματίες δημιουργούν πιάτα που αναδεικνύουν την αξεπέραστη γεύση και ποιότητα της γαρίδας, ενισχύοντας έτσι την θέση της στη γαστρονομία.
Τι θα μάθω;
Εκπαιδευόμαστε στην προετοιμασία και τις μαγειρικές τεχνικές (σωτέ, βραστές), στην σάλτσα γαρίδας (μπισκ) και σε 3 πιάτα ζυμαρικών όπου η γαρίδα πρωταγωνιστεί.
Το μάθημα έχει στόχο να μας εκπαιδεύσει τόσο στην διαχείριση και το καθάρισμα του οστρακόδερμου, όσο και στις απαραίτητες μαγειρικές τεχνικές που μας χαρίζουν 3 εξαιρετικές και διαφορετικές γαριδομακαρονάδες.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Σπαγγέτι (λευκή) γαρίδες καθαρισμένες σωτέ, λευκό κρασί, μαιντανός, σπανάκι
- Ματσάτα (κόκκινη) γαρίδες βραστές (κουρ μπουγιόν), ελαιόλαδο, σκόρδο, τοματίνια, μπισκ
- Πλεξούδα ή Στροτσαπέρτι (κρέμα σκόρδο)με λιαστές τομάτες, κρεμμύδι, μοτσαρέλα, βασιλικό, τσίλι, πάπρικα
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.