ΣΥΝΘΕΤΑ ΚΕΙΚ  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24/02/2024 11:00   -   15:30
ΚΟΣΤΟΣ
44,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γαλής Γιώργος   
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
L Vouliagmenis 299, Athens, 17343
 • Basic
 • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
 • Very Popular
 • Cakes
 • Φρούτα
 • Καραμέλα
 • Σοκολάτα
ΣΥΝΘΕΤΑ ΚΕΙΚ  

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, τα σύνθετα κέικ αντιπροσωπεύουν μια συναρπαστική συνδυαστική τέχνη, όπου η φαντασία συναντά τη γευστική εκπληξη.

Κάθε κέικ δεν είναι απλά ένα γλυκό, αλλά ένα παντοποιό εργαστήριο γεύσης, όπου διάφορα στρώματα και υλικά ενώνονται για να δημιουργήσουν μια μοναδική και απολαυστική εμπειρία.

Τα σύνθετα κέικ είναι γλυκά επιδόρπια που χαρακτηρίζονται από τη σύζευξη διαφορετικών γευστικών στρωμάτων και υλικών σε ένα ενιαίο γαστρονομικό αριστούργημα. Αυτά τα κέικ συνδυάζουν διαφορετικές γεύσεις, υφές και υλικά, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που προσφέρει μια πολυδιάστατη, πλούσια γευστική εμπειρία.

Η δημιουργικότητα σε αυτά τα γλυκά είναι αφαιρετική, καθώς οι ζαχαροπλάστες συνδυάζουν και ενσωματώνουν διάφορα στρώματα και συστατικά, δημιουργώντας κεικ που ξεχωρίζουν για την πολυπλοκότητα και την πλούσια γεύση τους.

Αναλυτικά οι πρακτικές εφαρμογές περιλαμβάνουν:

Κέικ Σοκολάτας με Κρέμα Φιστικοβούτυρου: κέικ σοκολάτας ενσωματώνει μια στρώση από κρέμα φιστικοβούτυρου, προσδίδοντας μια εκπληκτική γεύση φιστικοβούτυρου σε κάθε μπουκιά.

Κέικ Λεμόνι με Στρώση Κρέμας Τυριού: αφράτο κέικ λεμονιού συνδυάζεται με μια στρώση από κρέμα τυριού, δημιουργώντας έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό γεύσεων.

Κέικ Μήλου με Στρώση Καραμέλας: κέικ μήλου που συνδυάζεται με μια γλυκιά στρώση καραμέλας, προσθέτοντας ζεστασιά και βάθος στη γεύση.

Κέικ Κακάο με Στρώση Μπανάνας και Φουντούκι: κέικ κακάο ενώνεται με στρώση μπανάνας και φουντουκιού, προσφέροντας μια πλούσια συνδυαστική γεύση.

 

Τι θα μάθω;

Ο σκοπός του μαθήματος είναι να εισαγάγει τους εκπαιδευόμενους στην συναρπαστική και δημιουργική κόσμο της ζαχαροπλαστικής, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην τέχνη της παρασκευής σύνθετων κέικ.

Μέσα από πρακτικές εφαρμογές και τεχνικά μαθήματα εξοικειωνόμαστε με βασικές και προχωρημένες τεχνικές παρασκευής κεικ, καθώς και τη χρήση διαφορετικών στρωμάτων και υλικών για τη δημιουργία μοναδικών γευστικών συνδυασμών.
 

Πρακτικές Εφαρμογές

 • Κέικ Σοκολάτας με Κρέμα Φιστικοβούτυρου
 • Κέικ Λεμόνι με Στρώση Κρέμας Τυριού
 • Κέικ Μήλου με Στρώση Καραμέλας
 • Κέικ Κακάο με Στρώση Μπανάνας και Φουντούκι

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΣΥΝΘΕΤΑ ΚΕΙΚ  »!