Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

MX2 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SOUS VIDE - INFUSION | Demonstration         

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
21/02/2024 12:00   -   14:00
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
παρουσίαση
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
6
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

ιώργος Δημόπουλος, Νίκος Δεληβοριάς
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Very Popular
  • Εξειδικευμένα
MX2 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SOUS VIDE - INFUSION | Demonstration         

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το σεμινάριο/παρουσίαση της ICS προβάλλει σύγχρονες τάσεις στη μαγειρική μέσα από την καινοτομία στη διαχείριση του κενού αέρος στην μαγειρική τέχνη.

Η παρουσίαση γίνεται στο πλαίσιο ‘Γνωριμίας με Καινοτόμα και Σύγχρονα Μηχανήματα της Εστίασης’.

Το MX2 αποτελεί ένα μηχάνημα μοναδικής καινοτομίας για την εστίαση με το οποίο επιτυγχάνονται οι ύψιστες γαστρονομικές τεχνικές σε μία επαγγελματική κουζίνα. 

Ένα μηχάνημα που φέρνει την αλλαγή στην διαδικασία του μαριναρίσματος και δίνει νόημα στην λειτουργία της ώσμωσης και του infusion.

Σε πολύ λίγο χρόνο έχουμε 100% αποτελέσματα όσο αφορά τα αρώματα που θέλουμε να δώσουμε στο προϊόν μας.

Με το σύγχρονο λογισμικό και την touch οθόνη οι επιλογές είναι πολλές.

Το φιλικό περιβάλλον και η ευκολία προς τον χρήστη, θα κάνει τις συνταγές ακόμη πιο γρήγορες στην εκτέλεση τους.


ΩΣΜΩΣΗ: ΥΓΡΟ ΣΕ ΣΤΕΡΕΟ | INFUSION: ΣΤΕΡΕΟ ΣΕ ΥΓΡΟ

Η παρουσίαση και οι αναλυτικές τεχνικές απευθύνονται σε επαγγελματίες που αναζητούν συστηματική εκπαίδευση και καινοτόμες πρακτικές για τη βελτίωση των μαγειρικών τους δεξιοτήτων και την αναβάθμιση της επαγγελματικής τους πορείας.  

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη της βιομηχανίας εστίασης, επαγγελματίες και επιχειρηματίες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις πιο προηγμένες τεχνικές στον χώρο της μαγειρικής. 

Ενημερωτικό βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=V8EcCG-6Mxk
 

*** Είσοδος Μόνο με κάρτα επαγγελματία

Ιδιαίτερα Περιορισμένες Θέσεις

 

 

Τι θα μάθω;

Σκοπός της παρουσίασης είναι να προσφέρει ουσιαστικές γνώσεις και πρακτικές εφαρμογές για την άμεση εφαρμογή στον επαγγελματικό τομέα, ενισχύοντας τις ικανότητες και την αποτελεσματικότητα των συμμετεχόντων.

 

Πρακτικές Εφαρμογές

Εκτός από την προώθηση των πιο πρόσφατων καινοτομιών, αναλύονται εκτενώς οι παρακάτω διαδικασίες:

  • Διαδικασία Κενού Αέρος
  • Διαδικασία Drying
  • Διαδικασία Infusion/Aromatization
  • Διαδικασία Μαριναρίσματος

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «MX2 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SOUS VIDE - INFUSION | Demonstration         »!