Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΙΜΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
29/02/2024 17:30   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
79,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
6
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
12
Ημερομηνίες διεξαγωγής αναλυτικά
1η ημέρα: Τε 28/2/2024 
2η ημέρα: Πε 29/2/2024

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
110
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Advanced
  • Very Popular
  • Κρέας
  • Επίπεδο Mastering
  • new
  • Τεχνικές
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΙΜΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

2ήμερο σεμινάριο στην δημιουργία και σύνθεση κιμάδων νέου τύπου.

Η παρασκευή κιμά είναι μια τέχνη που επιτρέπει τη δημιουργία γευστικών εμπειριών, καθώς κάθε πιάτο με βασικό υλικό τον κιμά είναι δημοφιλές και ανάρπαστο. 

Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξερευνήσουμε πρωτοποριακές μεθόδους επεξεργασίας κρέατος που δεν μόνο δίνουν έμφαση στη γεύση αλλά και δημιουργούν μια ολοκληρωμένη αισθητική εμπειρία.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, θα εξετάσουμε τεχνικές όπως η μορφοποίηση κιμά με εναλλακτικά κομμάτια κρέατος (αγελαδινός, γίδινος, χοιρινός κιμάς) και εστιάζουμε σε τεχνικές όπως το κάπνισμα, το ξηρό ψήσιμο, το άτμισμα και η όσμωση για να αναδείξουμε την ποιότητα του. Ενισχύουμε τις τεχνικές μαγειρέματος μέσω μαρινάδων διαφορετικής σύστασης, ενισχύοντας έτσι τη γεύση και την υφή του κιμά.

1η ημέρα: Τε 28/02/2024 
2η ημέρα: Πε 29/02/2024
 

ΧΟΡΗΓΟΣ: ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ

 

*Ελάχιστη Συμμετοχή:6 

**Μόνο με προ πληρωμή

***-10% Μόνο με κάρτα επαγγελματία
 

Τι θα μάθω;

Το διήμερο σεμινάριο στη δημιουργία και σύνθεση κιμάδων νέου τύπου αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν νέες προσεγγίσεις στη μαγειρική, οι οποίες επιδεικνύουν μαγειρική υπεροχή, διαφοροποίηση, ενώ παράλληλα σέβονται την α ύλη.  

Πρακτικές Εφαρμογές

Κιμάς:

  • Μοσχαρίσιος
  • Αρνίσιος
  • Χοιρινός
  • Κιμάς από υποπροϊόντα κρέατος (συκώτι, καρδιές, νεφρά, γλυκάδια)

Τεχνικές μαγειρέματος:

  • Κάπνισμα
  • ξηρό ψήσιμο
  • άτμισμα
  • όσμωση

Μαρινάδες:

  • Υγρές-Εκχυλίσματα
  • Ξηρές
  • Σε πάστα 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΙΜΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ»!