MACARON
- Basic
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Very Popular
- coming soon
- Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Με την εκλεπτυσμένη εμφάνισή τους και τη βελούδινη υφή τους, τα macarons αποτελούν ένα σύμβολο υψηλής ζαχαροπλαστικής.
Η πρόκληση στην παρασκευή τους έγκειται στην τεχνική αρτιότητα που απαιτείται για την επίτευξη της ιδανικής υφής: μια τραγανή αλλά ταυτόχρονα βελούδινη επιφάνεια από ψημένη αμυγδαλόπαστα, σε απόλυτη αρμονία με την κομψή, ολόφρεσκη γέμιση.
Ένα επιδόρπιο που ισορροπεί τέχνη και γεύση.
Τι θα μάθω;
Εξερευνούμε τη δημιουργία της τραγανής πάστας αμυγδάλου, εστιάζοντας στην τεχνική αρτιότητας κοπής και ψησίματος.
Ανακαλύπτουμε εκλεπτυσμένες γεύσεις με νότες κανέλας-γαρύφαλλου-τζίντζερ, ροδιού-σαμπάνιας και gingerbread.
Πρακτικές Εφαρμογές
- Macaron με κανέλα - γαρυφαλο - τζιντζερ
- Macaron με ρόδι - σαμπάνια
- Macaron gingerbread
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές