Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ     

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
29/02/2024 12:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
Για ένα σεμινάριο:49.90
Ειδική τιμή
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
6
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Καραποστόλη Λίλα
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
55
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Very Popular
  • Εξειδικευμένα
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ     

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Αυτό το σεμινάριο αναλύει τη σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς μπορεί να επηρεάσει την οικονομική απόδοση της επιχείρησής σας.

Ειδικά σε περιόδους αβεβαιότητας, όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν προκλήσεις, η κοστολόγηση αποτελεί ζωτικό εργαλείο για τη διαχείριση των λειτουργικών δαπανών και την αύξηση της κερδοφορίας.

 

***-10% Μόνο με κάρτα επαγγελματία

 

Λίγα λόγια για την Λίλα Καραποστόλη…

Η μουσική της καθόρισε τα πρώτα βήματα, δίνοντας το επαγγελματικό τέμπο μέσα από δισκοπωλεία και δισκογραφικές εταιρείες.

Οι βασικές σπουδές της κινήθηκαν ανάμεσα από τις "κλασσικές" γνώσεις στην κοινωνιολογία, στον απόλυτα ροκ δυναμισμό του marketing, για να καταλήξει σε ατελείωτους jazz αυτοσχεδιασμούς στον κόσμο της γαστρονομίας.

Η εμπειρία της περιλαμβάνει πλούσιο βιογραφικό εντός και εκτός επαγγελματικών κουζινών, ενώ έχει γνωρίσει από κοντά διάσημους Σεφ και έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια και γαστρονομικά ταξίδια. Αυτό της χάρισε μια άριστη καθολική γνώση του χώρου.

Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε γνωστά γαστρονομικά περιοδικά.

Υπηρέτησε ως αρχισυντάκτρια σε δύο αξιόλογα περιοδικά, το White Guide Elegance της Ελευθεροτυπίας και το Biblos of Cooking.

Το βιβλίο της "Παραδοσιακές Γεύσεις του Αιγαίου", τιμήθηκε με βραβείο στα Gourmet Awards και αποτελεί μια αναγνωρισμένη επιτυχία.

Επιπλέον, έχει εξειδικευτεί σε σπουδές επιχειρηματικότητας στο ΜΙΤ και στη Συστημική Μελέτη Επιχειρήσεων και Οργανισμών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

 

Τι θα μάθω;

Στόχος του σεμιναρίου είναι να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την αποτελεσματική κοστολόγηση στον χώρο της εστίασης.

Μέσω της εξέτασης του κόστους των προϊόντων, του προγραμματισμού μενού, και της αξιολόγησης των παραγόντων που επηρεάζουν το κόστος, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την ικανότητα να προβλέπουν και να διαχειρίζονται τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.


 

Πρακτικές Εφαρμογές

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες αναμένεται να επιτύχουν τα εξής αποτελέσματα:

  • Κατανόηση της Σημασίας της Κοστολόγησης: Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τη σημασία της κοστολόγησης στην επιχείρησή τους και πώς επηρεάζει την οικονομική απόδοση
  • Ικανότητα Σχεδιασμού και Διαχείρισης Κόστους: Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τη δεξιότητα να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται το κόστος των προϊόντων τους με αποτελεσματικό τρόπο.
  • Αποτελεσματική Κοστολόγηση: Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τη μεθοδολογία της αποτελεσματικής κοστολόγησης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση της επιχείρησής τους, ιδίως σε περιόδους οικονομικής αβεβαιότητας.

Αυτό το σεμινάριο προσφέρει στους επαγγελματίες της εστίασης τα εφόδια που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ     »!