Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
- Basic
- Very Popular
- Εξειδικευμένα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ενημερωτικό σεμινάριο για το μείζον θέμα της σπατάλης στην επισιτιστική βιομηχανία.
Το ενημερωτικό αυτό σεμινάριο έχει στόχο την βασική εκπαίδευση σε όσα δημιουργούν τις πηγές σπατάλης σε μία μονάδα, τους τρόπους διαχείρισης και βασικές συμβουλές για να γίνει μία επιχείρηση πιο αποδοτική.
Σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο, όπου η περιβαλλοντική ευθύνη και η οικονομική βιωσιμότητα συμπορεύονται, η αντιμετώπιση της σπατάλης στα εστιατόρια δεν είναι απλώς επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για άμεση δράση.
Μέχρι το τέλος αυτού του σεμιναρίου, θα αποκτήσετε βασική κατανόηση στη διαχείριση της σπατάλης με μικρές πρακτικές και εφικτές συμβουλές.
*Aπαραίτητη για την δωρεάν συμμετοχή σας στο webinar η κάρτα επαγγελματία.
Λίγα λόγια για την Λίλα Καραποστόλη…
Η μουσική της καθόρισε τα πρώτα βήματα, δίνοντας το επαγγελματικό τέμπο μέσα από δισκοπωλεία και δισκογραφικές εταιρείες.
Οι βασικές σπουδές της κινήθηκαν ανάμεσα από τις "κλασσικές" γνώσεις στην κοινωνιολογία, στον απόλυτα ροκ δυναμισμό του marketing, για να καταλήξει σε ατελείωτους jazz αυτοσχεδιασμούς στον κόσμο της γαστρονομίας.
Η εμπειρία ττης περιλαμβάνει πλούσιο βιογραφικό εντός και εκτός επαγγελματικών κουζινών, ενώ έχει γνωρίσει από κοντά διάσημους Σεφ και έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια και γαστρονομικά ταξίδια. Αυτό της χάρισε μια άριστη καθολική γνώση του χώρου.
Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε γνωστά γαστρονομικά περιοδικά.
Υπηρέτησε ως αρχισυντάκτρια σε δύο αξιόλογα περιοδικά, το White Guide Elegance της Ελευθεροτυπίας και το Biblos of Cooking.
Το βιβλίο της "Παραδοσιακές Γεύσεις του Αιγαίου", τιμήθηκε με βραβείο στα Gourmet Awards και αποτελεί μια αναγνωρισμένη επιτυχία.
Επιπλέον, έχει εξειδικευτεί σε σπουδές επιχειρηματικότητας στο ΜΙΤ και στη Συστημική Μελέτη Επιχειρήσεων και Οργανισμών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.
Τι θα μάθω;
Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει τις βασικές πληροφορίες ώστε οι εργαζόμενοι και επαγγελματίες της εστίασης να κάνουν το πρώτο σημαντικό βήμα προς την προώθηση μιας πιο βιώσιμης, υπεύθυνης και κερδοφόρας λειτουργίας εστιατορίου.
Πρακτικές Εφαρμογές
Μετά το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
- Κατανοούν τη σημασία της διαχείρισης σπατάλης στη βιομηχανία της εστίασης
- Αναγνωρίζουν τις πηγές σπατάλης
- Εφαρμόζουν συγκεκριμένες στρατηγικές για τη μείωση τους
- Αναγνωρίζουν τα οφέλη από τις δράσεις περιορισμού
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.