Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

FINE DINING | MEDITERRANEAN CUISINE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
22/09/2023 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
44,90€ για 1 άτομo
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
6
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
12

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
55
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
L Vouliagmenis 299, Athens, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Very Popular
  • Ψάρι
  • Gourmet
  • Κρέας
  • Λαχανικά
FINE DINING | MEDITERRANEAN CUISINE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Εξερευνούμε τον υπέροχο κόσμο της υψηλής γαστρονομίας και ανακαλύπτουμε τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει η τέχνη της μαγειρικής σε ένα πιο υψηλό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, επικεντρωνόμαστε σε πολύτιμα υλικά της Μεσογείου και σε σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής.

Το μάθημα διεξάγεται στο πλαίσιο της μεγάλης πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ "ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΕΥΜΑ, Τα μυστικά της Μεσογειακής Διατροφής" που προβάλλεται στο ΔΑΝΑΟ. Δείτε εδώ  ημερομηνίες και ώρες προβολών .

Τι θα μάθω;

Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους συμμετέχοντες στην σωστή αξιοποίηση των υλικών και στην εξάσκησή τους στη δημιουργία εξαιρετικών πιάτων.

Ανακαλύπτουμε  τον κόσμο των υφών και των γεύσεων, δημιουργώντας μια πραγματική γαστρονομική εμπειρία.

Σημαντικό να σημειώσουμε ότι το σεμινάριο αυτό είναι επιπέδου advanced και επομένως απαιτείται προηγούμενη γνώση της μαγειρικής τέχνης.

Είναι σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να προχωρήσουν στον επόμενο επίπεδο και να εξελίξουν τις γαστρονομικές τους δεξιότητες 

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Ορεκτικό: Χειροποίητο παξιμάδι με αλεύρι φάβας, καπαρόκουμπα και ξινομυζήθρα 
  • Ορεκτικό: Τσακώνικες μελιτζάνες Λεωνιδίου Π.Ο.Π ψητές, γεμιστά κρεμμύδια με λαχανικά και μυρωδικά λακωνικής γης. Σκόνη φέτας Π.Ο.Π Αρκαδίας
  • Κυρίως πιάτο: Ορτύκι ψημένο σε ζύμη με βάση πρόβειο γιαούρτι, σταφύλια, κορόμηλα & γλάσο κρέατος
  • Επιδόρπιο: Τάρτα σύκου με παγωτό πετιμέζι, γυαλί φύλλου λαδιού σε σιρόπι αρμπαρόριζας

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «FINE DINING | MEDITERRANEAN CUISINE»!