PASSOA
- Basic
- Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
- Special Edition
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Πρόκληση γεύσης και αισθητικής με ένα απόλυτα απολαυστικό δημιούργημα που συνδυάζει έξι τεχνικές ζαχαροπλαστικής!
Με τη συνδυασμένη χρήση επτά διαφορετικών τεχνικών ζαχαροπλαστικής, αυτό το δημιούργημα προσφέρει μια πολυδιάστατη γευστική εμπειρία που θα εντυπωσιάσει τους γευστικούς σας κάλυκες.
Κάθε στοιχείο του γλυκού έχει τη δική του ξεχωριστή γεύση και υφή, δημιουργώντας μία ισορροπία γεύσεων.
Τι θα μάθω;
Πρακτικές Εφαρμογές
Τεχνικές Επιδορπίου:
- Σαμπλέ μπρετόν
- Μους σοκολάτας γάλακτος
- Μπισκουι Τζοκόντ
- Ζελέ passoa με μάνγκο και φρούτα του δάσους
- Μπισκουι σοκολάτας χωρίς αλεύρι
- Μους σοκολάτα γάλακτος
- Γκλασάζ σοκολάτα γάλακτος
Σημειώσεις
Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.