Δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Σας προτρέπουμε να γραφτείτε στην λίστα αναμονής για να σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις προκύψει διαθέσιμη θέση ή ανοίξει νέο μάθημα.

CROISSANT | DANISH  | CINNAMON ROLLS | PAIN AU CHOCOLAT | BRIOCHE:2 ΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
7/02/2023 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
65€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
6
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
8

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αττική, 17343
  • Masterclass
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Αρτοποιία
  • Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
CROISSANT | DANISH  | CINNAMON ROLLS | PAIN AU CHOCOLAT | BRIOCHE:2 ΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Υπό την καθοδήγηση του Pastry Chef εκπαιδευόμαστε βήμα βήμα στη παρασκευή του croissant, αλλά και σε άλλες βουτυρένιες ζύμες,  μαθαίνουμε και εξασκούμαστε σε εξειδικευμένες τεχνικές.

Η γέννηση του κρουασάν, είναι ουσιαστικά ένας νεοτερισμός, μία προσαρμογή του παλιού Kipferl, που δημιουργήθηκε πριν την εφεύρεση των viennoiserie και χρονολογείται τουλάχιστον το 1839 (μερικοί λένε το 1838) όταν ένας αυστριακός αξιωματικός πυροβολικού, ο August Zang ίδρυσε ένα Βιεννέζικο αρτοποιείο ("Boulangerie Viennoise") στη rue de Richelieu 92 στο Παρίσι.

Αργότερα το concept αυτό βρήκε πολλούς μιμητές και το croissant διαδόθηκε γρήγορα… 

Πιο αναλυτικά εκπαιδευόμαστε στο υπέροχο δίπλωμα της ζύμης του, στη τεχνική της διχρωμίας που θέλουμε να δώσουμε με την χρήση της πραλίνας και στην μαγεία που απαιτεί το ψήσιμό του.

Ημερομηνία: Τρ 07/02/2023 &  Τε 08/02/2023

Τι θα μάθω;

Ψήνουμε τα καλύτερα praline croissant, δίνοντας προσοχή στις ιδιαιτερότητες που έχουν οι τεχνικές του. 

Εκτός από τα croissant θα εκπαιδευτούμε αναλυτικά και στα Danish, ιδανικά για το πρωινό, σε cinnamon rolls, βουτυρένια και πολύ γευστικά, σε pain de chocolat και σε brioche. 

 

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Croissant βουτύρου | Δίχρωμο croissant
  • 2 γεμίσεις φιστίκι +φρούτα του δάσους
  • Danish με μαρμελάδα και σταφίδες
  • Cinnamon rolls
  • Pain au chocolat
  • Brioche
    .

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «CROISSANT | DANISH  | CINNAMON ROLLS | PAIN AU CHOCOLAT | BRIOCHE:2 ΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  »!