ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΛΑΙΜΟΥ    

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
10/02/2022 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
8

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Χρυσικόπουλος Χρήστος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα,
  • Basic
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Κρέας
  • Επίπεδο Basics
  • Τεχνικές
ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΛΑΙΜΟΥ    

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η απόλυτη κρεατολαγνική επιλογή των Ελλήνων!

Οι μπριζόλες λαιμού ανήκουν στα πιο δημοφιλή κομμάτια κρέατος και επιλέγονται γιατί είναι μαλακές λόγω υψηλής περιεκτικότητάς σε λίπος.  

 

Σημειώσεις


Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Πρακτικές Εφαρμογές

•    Brasato Di Maiale Al Latte, χοίρινος λαιμός ψημένος στο γάλα με φασκόμηλο και λεμόνι 
•    Μπριζολάκια χοιρινού λαιμού με ξυνόμηλο, μπέικον και σιρόπι σφενδάμου
•    Χοιρινός λαιμός σωτέ με μέλι, πιπεριά και μπαχαρικά

*σε τηγάνι/σχαροτήγανο

 

Τι θα μάθω;

Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνουμε τα πάντα για τις μπριζόλες λαιμού*.

Πώς τις επιλέγουμε;
Πώς γίνεται ένα κομμάτι κρέατος να μαριναριστoύν, ψηθούν ή μαγειρευτούν με τέτοιο τρόπο ώστε να βγάλουν όλους τους χυμούς τους στο φαγητό?
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΛΑΙΜΟΥ    »!