Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

FRAICHEUR PRINTANIERE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
27/01/2022 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
31,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
8

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αττική, 17343
  • Advanced
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Very Popular
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
FRAICHEUR PRINTANIERE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα ιδιαίτερο entremet με λεπτεπίλεπτες γεύσεις.

Δε θυμίζει σε τίποτα τις έντονα γλυκές γεύσεις ενός καθιερωμένου γλυκού, αλλά συναρπάζει με την φινέτσα του και τις luxury γευστικές αποχρώσεις.

Ο συνταιριασμός της μέντας με την φράουλα αφήνει τις εξαιρετικά φρέσκες νότες του στο κουτάλι, χαρίζοντας μία γευστική εμπειρία! 

Ένα ιδανικό επιδόρπιο το οποίο μπορεί να σταθεί αυτόνομα ή να συνδυαστεί με τσάι, αφρώδη οίνο και άλλες φίνες γεύσεις.

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.

Πρακτικές Εφαρμογές

Στις τεχνικές του  μαθήματος:

  • Μπισκουί τσάι με μέντα
  • Βάση σαμπλέ
  • Κονφί φράουλας
  • Μους μέντας
  • Γκαναζ μοντέ μέντας 

Τι θα μάθω;

Στόχος του μαθήματος είναι η εκπαίδευση στην δημιουργία κομψών γεύσεων με ιδιαίτερους συνδυασμούς σε υλικά και σύνθεσης σε ένα τελικό plating!

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «FRAICHEUR PRINTANIERE»!