Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΟΥ - ΤΑΡΤΑ ΤΑΤΙΝ -  APPLE CRUMBLE  

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
17/01/2022 11:00   -   14:30
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
6

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Διαμαντόπουλος  Στέφανος  
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αττική, 17343
  • Basic
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Very Popular
  • Φρούτα
  • Επίπεδο Basics
  • Special Edition
  • Τάρτες-Ζύμες-Μπισκότα
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΟΥ - ΤΑΡΤΑ ΤΑΤΙΝ -  APPLE CRUMBLE  

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Αν και η μηλόπιτα έχει συνδεθεί με την Αμερικάνικη κουλτούρα, ωστόσο είναι ένα εντελώς αποικιοκρατικό γλύκισμα το οποίο προήλθε από Άγγλους και Ολλανδούς κατά τον 17ο αιώνα.

Ένα κλασσικό γλυκό παρασκεύασμα από βάση τάρτας γεμισμένη με μήλα κομμένα ανάλογα με την συνταγή που ακολουθείται και πασπαλισμένα με ζάχαρη. Κλειστή, ανοιχτή, αναποδογυρισμένη, κραμπλ, οι παραλλαγές της είναι πολλές όπως και τα γαρνιρίσματά της. 
 

Σημειώσεις

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Πρακτικές Εφαρμογές

  • Για την κλασσική ακολουθούμε την ζύμη τάρτας με τα κομμένα μήλα σε φέτες σε ανοιχτή τάρτα,
  • ενώ για την σύγχρονη δημιουργική παρασκευή ετοιμάζουμε μία tarte tatin όπως αυτή προτείνεται από τον παγκόσμιο ζαχαροπλάστη Emanuel Ryon.
  • Στην τρίτη εκδοχή μας, δημιουργούμε την πιο αρωματική μηλόπιτα που έχετε ποτέ δοκιμάσει όπως την φτιάχνουν στο διάσημο brasserie Dudok στο Rotterdam, με τραγανή βουτυράτη επικάλυψη από  κραμπλ μήλου να ολοκληρώνει γευστικά την τάρτα μας.

Τι θα μάθω;

Στο σεμινάριο αυτό εξετάζουμε την απόδοσή της μέσα από  3 εκδοχές.

Στόχος είναι να μάθουμε να εκτελούμε άρτια και πλήρως κάθε τύπο μηλόπιτας ανάλογα με τις ανάγκες μας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΟΥ - ΤΑΡΤΑ ΤΑΤΙΝ -  APPLE CRUMBLE  »!