ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ    

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
18/02/2022 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 72€ ΜΟΝΟ 36,50€ για ένα άτομο
Μεθοδολογία Εκπαίδευσης
πρακτική
Τύπος Εκπαίδευσης
δια ζώσης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων
4
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
8

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Χρυσικόπουλος Χρήστος
Βεβαίωση Παρακολούθησης
Παρέχεται βεβαιώση παρακολούθησης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα,
  • Basic
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Κρέας
  • Επίπεδο Basics
  • Τεχνικές
ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ    

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Σεμινάριο που επικεντρώνεται στην τέχνη της γουρουνοπούλας (Καλαματιανή), από την διαχείριση, στο μαρινάρισμα και αρωμάτισμα έως το ψήσιμο και το crackling της πέτσας.
 

Σημειώσεις


Συμπληρώστε τώρα την αίτηση για membership card, ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης, για να μαζεύετε πόντους και να εξαργυρώνετε μεμονωμένα μαθήματα!
Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με την εξόφληση.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων καθώς η θέση έχει δεσμευτεί.
Οι παροχές του προγράμματος έχουν ισχύ στο αρχικό αναγραφόμενο κόστος.
Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.
Η σχολή  δεν υποχρεούται να αναπληρώσει μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές.
 

Πρακτικές Εφαρμογές

Προετοιμασία (κόψιμο, μαρινάρισμα, καρύκευμα, δέσιμο)

Γαρνιτούρες γουρουνοπούλας (πατάτες rosti, σάλτσα ψητού, λαχανικά γλασέ) γλυκοπατάτας

Τι θα μάθω;

Στόχος του μαθήματος είναι η δημιουργία χυμώδους γουρουνοπούλας με τραγανή πέτσα και σάρκα που ξεχειλίζει από αρώματα.

Στο μάθημα, οι συμμετέχοντες θα έχουν εκπαιδευτούν στη διαχείριση του χοιρινού κρέατος, σε μαρινάδες, μπαχαρικά, αρωματικά και σάλτσες, αλλά και στο ιδανικό αλάτισμα.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !
Λόγω των συνθηκών covid 19: 
ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
α) Εισέρχεστε στο μάθημα με υπεύθυνη δήλωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (Rapid ή PCR) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν το μάθημα. 
β) Παρακαλούμε τηρείστε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας: αποστάσεις, χρήση προσωπικής μάσκας και γαντιών, απολύμανση χεριών κατά την είσοδό σας.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ    »!